aganela Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Oj idzie..chyba coraz bardziej idzie ta zima...:oops: Quote
aganela Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Dzwoniła jedna pani (aż z Krynicy) ale chciała do budy... Quote
aganela Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Mija już 2 miesiące odkąd sunia jest u mnie!!!!!:oops::oops::oops: Quote
Betbet Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 biedaczka na pewno bardzo sie przyzwyczaila:( Quote
aganela Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 PONAWIAM prośbę MÓGŁBY KTOŚ NA owczarek.pl na wątku suni pt:LARA-2l.podkarpacie!Czy kiedyś znajdzie dom?? napisać że ONA DALEJ SZUKA DOMU,BO MI SIĘ OD OKOŁO TYG. KONTO SIĘ NIE CHCE ZAAKTYWOWAĆ!!!!! Quote
aganela Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 na 1.......szybko...:oops::oops: Quote
aganela Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 oj betbet bo zgłaszają się tylko z budą i kojcem,nawet ta pani co pisałam z Krynicy,to słychać że piesek jej się strasznie podobał(podobny do jej jakiegoś psiaka z przeszłości)że chciała ją do budy i nawet to było z twojego allegro:) bo zacytowała 1 zdanie!:) No więc psiaki z podkarpacia to chyba mają jeszcze trudniej:((( Quote
aganela Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Co za pech ..kilka dni temu odezwały się 2 osoby z podkarpacia..ale jedena przez gg i to był kontakt przerywany..A druga z rzeszowa..ale pytała się o ulicę na jakiej jest psiak..odpisałam jej że pod Rzeszowem ii zero kontaktu...:placz: Nikt nie interesuje się nią na poważnie:-(:-( Ogólnie to załamka:-(:oops: Quote
Betbet Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 nie no dorbze ze sie odzywaja! ja dalam tez kontakt na rzeszowskich stronach. ogloszenia itp. no moze w koncu... Quote
aganela Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 podrzucam..:shake: czemu tu nikt nie zagląda:oops: MOŻE BY KTOŚ BANNEREK zrobił SuŃCE????????!!!!!! PrOSZĘ.. Może jakieś NAMIARY...!! Quote
Selenga Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 dostałam wiadomość :) banerki będą dzisiaj czy ona ma allegro? Quote
Betbet Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ma nawet dwaaaaa;) na moim jest jeden obserwator Quote
aganela Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Na moim all.też jest 1 obserwator,może to ten sam:razz: A tak na powagę to boję się..że może już ten obserwator dzwonił..i ja nie odebrałam-do południa nie mogę.. Eh bo np. w pon po południu-dzwoniła jakaś kobitka.zostawiła wiadomość na sekretarce..że zainteresowana sunią(ale takie jakieś dziwne to był,trochę taki dziecinny głos..jakby rozmawiała porócz tego z kimś innym??)odpisałam kobitce wieczorem...i już się nie odzywa..:icon_roc: A ta babka z Rzesz.też się nie odzywa..szkoda bo suczka mieszkała by chyba w domku(no przecież jak by np.mieszkała w mieszkaniu..nie??albo domku..ale możliwe że ta kobita mogła sobie pomyśleć że pies ze wsi ..to nie okrzesany..?) Odzywa się też taki gościu z wsi koło Stalowej Woli..ale nie róbcie nadzei..on chce ją chyba do kojca..jeszcze tego z niego nie wyciągnełam(kontakt z e-mail,przerywany tak co 2 dni)l)ciągle tylko zarzeka się że mieszka na wsi i ma duże ogrodzone podwórze..i że to są według niego idealne warunki dla psa..aha i ma jeszcze jakiegoś małego kiundelka-a Larcia odnosi się do takich kurdupelków-maluchów..raczej dominująco:cool1: Albo dzwoni kilka numerów nieznanych..ale potem już się nie odzywają.. Więc ogólnie to zwątpienie w ludzi..dobrej woli..:shake: Quote
Betbet Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 nie wątp. moim zdaniem to, że w ogole zainteresowanie jest to bardzo dobry znak...po 1 listopada zaczniemy wolac rozpaczliwiej. bo przeciez idzie zima... Quote
Recommended Posts