Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PONAWIAM prośbę MÓGŁBY KTOŚ NA owczarek.pl na wątku suni
pt:LARA-2l.podkarpacie!Czy kiedyś znajdzie dom??
napisać że ONA DALEJ SZUKA DOMU,BO MI SIĘ OD OKOŁO TYG. KONTO SIĘ NIE CHCE ZAAKTYWOWAĆ!!!!!

Posted

oj betbet bo zgłaszają się tylko z budą i kojcem,nawet ta pani co pisałam z Krynicy,to słychać że piesek jej się strasznie podobał(podobny do jej jakiegoś psiaka z przeszłości)że chciała ją do budy i nawet to było z twojego allegro:) bo zacytowała 1 zdanie!:)
No więc psiaki z podkarpacia to chyba mają jeszcze trudniej:(((

Posted

Co za pech ..kilka dni temu odezwały się 2 osoby z podkarpacia..ale jedena przez gg i to był kontakt przerywany..A druga z rzeszowa..ale pytała się o ulicę na jakiej jest psiak..odpisałam jej że pod Rzeszowem ii zero kontaktu...:placz:
Nikt nie interesuje się nią na poważnie:-(:-(
Ogólnie to załamka:-(:oops:

Posted

Na moim all.też jest 1 obserwator,może to ten sam:razz:
A tak na powagę to boję się..że może już ten obserwator dzwonił..i ja nie odebrałam-do południa nie mogę..
Eh bo np. w pon po południu-dzwoniła jakaś kobitka.zostawiła wiadomość na sekretarce..że zainteresowana sunią(ale takie jakieś dziwne to był,trochę taki dziecinny głos..jakby rozmawiała porócz tego z kimś innym??)odpisałam kobitce wieczorem...i już się nie odzywa..:icon_roc:
A ta babka z Rzesz.też się nie odzywa..szkoda bo suczka mieszkała by chyba w domku(no przecież jak by np.mieszkała w mieszkaniu..nie??albo domku..ale możliwe że ta kobita mogła sobie pomyśleć że pies ze wsi ..to nie okrzesany..?)
Odzywa się też taki gościu z wsi koło Stalowej Woli..ale nie róbcie nadzei..on chce ją chyba do kojca..jeszcze tego z niego nie wyciągnełam(kontakt z e-mail,przerywany tak co 2 dni)l)ciągle tylko zarzeka się że mieszka na wsi i ma duże ogrodzone podwórze..i że to są według niego idealne warunki dla psa..aha i ma jeszcze jakiegoś małego kiundelka-a Larcia odnosi się do takich kurdupelków-maluchów..raczej dominująco:cool1:
Albo dzwoni kilka numerów nieznanych..ale potem już się nie odzywają..
Więc ogólnie to zwątpienie w ludzi..dobrej woli..:shake: