Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WSZYSTKO ODWOŁANE:-(!!!!!!!!!!!Pies będący w DT podbił serce Pani,do której miała pojechać Lara.Pani ta chyba nie da sobie rady z 3 psami.

LARA OD NOWA SZuka DOMU STAŁEGO.PROSIMY O POMOC W ZNALEZIENIU NOWEGO DOMKU PRZED ZIMĄ!!!!!!!!:placz::placz::placz:

Posted

aganela jest mi cholernie przykro...bo to ja zawiozłam tamtego psa na DT ale zrozum...

tamten pies: STARY, slepy, słuchy, kilkanaście lat niekochany zyjący na betonie. Pani go wzięła na DT tak byłyśmy umówione. Miał mieszkać na podwórku, ale Pani nie miała...no nie miała sumienia. Wzięła do domu. Ten pies bojący się ludzkiego dotyku...stał się przytulasem. Po 3 dniach łazi za Panią, prosi o głaskanie.
Pani go pokochała i powiedziała mi dziś, że już go nie odda.:-(
Pani nosiła go po schodach bo nie dawał rady, ale trzasnęło jej coś w plecach. Zdała sobie sprawę z tego, że nie podoła trzem psom w tym jednemu niepełnosprawnemu.
aganela ja zrobię wszystko, by ta sunia miała dom!
Nie miej proszę żalu ani do mnie, ani do Pani. Ona ma złote serce, powiedziała że w chwili kryzysowej, gdyby suni coś groziło to ona nie wie jak, ale ją weźmie wtedy i może tu poszukamy jej domku.

W tej chwili Pani musi zająć się swoimi plecami i operacjami psiaka na DT.

aganela uwierz, mam ochotę się powiesić...Potworne uczucie! Jezu! Ale popatrz na niego...on nie miał szans...

Oto Allegro suni:

Owczarek niemiecki młoda suczka 2 lata adopcja (464423435) - Aukcje internetowe Allegro

moge w nim podac Twoj numer?

Posted

BEKA sunia może u mnie być aż do znalezienia DS,tylko że teraz mieszka tak jakby na dworze(ale lepsze to niż schron) tzn,jest zamykana w takim jakby pomieszczeniu gospodarczym( stoją tam stare mebelki,jest podłoga,rowery i różne takie.)ale sunia lubi nawet tam być ( ja tak myślę-te mebelki trochę jak w domu:))Ale sunia bardzo często wychodzi na dwór.
Więc najlepiej gdyby znalazła dom do zimy:-( -dla jej dobra,beka proszę bierz pod uwagę ze najlepiej gdyby sunia mogła mieszkać w domu/mieszkaniu bo ona naprawdę uwielbia być z człowiekiem,kiedyś na 0.5 h zamknełam ją w kojcu,a ja bawiłam się z moją suńką-gdybyście widziały jej(Lary) PROSZĄCY WZROK.
BETBET rozumiem-na aukcję podaj mój numer(511203982 i mail: [email protected]
BEtbet nie wiem co ci powiedzieć,wiem że to sytacja bez wyjścia,mam nadzieję że moja opieszałość w tym nie zawiniła,może gdyby szybszy transport..Czasami myślę że los tak chciał,dla tego dziadka tak,ale zobaczymy czasami trzeba czekać długo na lepszy dom,ale czy znajdzie się lepszy od tego? Mam nadzieję.!
W pierwszej chwili się rozpłakałam ,a wiesz czemu??bo znowu,czeka nas to oczekiwanie,niepokój ,stres kiedy suńka zanjdzie dom.Chcę dla niej jak najlepiej ,jak w końcu każdy..ale emocję zawsze biorą góę..Dla tego dziadulka też chcę ooczywiście jak najlepiej,zresztą patrząc w smutnie psie oczy,każdy z sercem by się rozczulił i chciał pomóc.
Więc nie mam ci tego za złe,trudno że musiało się tak stać..chciała bym już tylko aby jak najszybciej zgłosił się następny bardzo świetny dom.:oops::oops:

Posted

ja juz wychodze z siebie, wrzucam kolejne ogloszenia...

aganela wiem, że płakałaś, wydawało mi się, że już płaczesz gdy rozawiałyśmy i mi samej się serce ścięło...Gdybyś widziała w jakim stanie weszłam do domu po rozmowie z Tobą...dziewczyny zamarły.

Może los wie co robi? Może suczki nie zaakceptowałyby się?

Posted

yyy Betbet chyba na aukcji nie umieściłaś żadnych moich danych, popraw to!!!i napisz jeszcze że sunia spokojnie zachowuje się w DOMU/MIESZKANIU!??? proszę!:oops::oops:

Uwielbia tak,tylko ją głaskać i głaskać..:oops::oops:

Posted

ee Betbet jak ty to robisz że twoje allegro ma taką dużą oglądalność?Mi nigdy tak nie wychodziło!!
No nic szuka domu...
A wiecie że mam taki szatański:evil_lol: plan: wtedy gdyby Jurmar jechał wziął by sunię i potem trzeba by był ją dowieżć do trójmiasta i tam może bliżej dużego miasta szybciej znalazła by dom-ale któś musiał by ją wziąć na DT..
Mógłby ktoś dać na Owczarek.pl w wątku suni że ona dalej szuka domu i pilny DS przed zimą!Bo mi dziadowskie konto nie chce działać,zapomniałam hasła mieli mi wysłać na mail przypomnienie hasła to od tyg. nie przyhodzi to dziadostwo!
[B][U][COLOR=#ff0000] Wątek:[url=http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=14087&PN=6]Forum Owczarek.pl: LARA-2l.podkarpacie!Czy kiedy

Posted

aganela wszystko na Allegro zalezy od tytułu. Jak ktoś wpisuje: "Pimpcio szuka domku" to mało kto wpisuje na allegro "pimpcio" czy "domku"

Trzeba dawać takie słowa, których ludzie szukają: owczarek niemiecki, suka, szczeniaki, pies, adopcja.

Posted

No naprawde ja nie wiem co jest z tymi ludżmi...Naprawde pies(prawie:evil_lol:) bez wad..a tyle czeka.. ja myślę że niektórzy chieli by obejrzeć psa przed adopcją/lub jest dla nich za daleko Rzeszów a my mieszkamy w...czarnej dziurze...:oops:
.a swoją drogą uwielbia wszystko obserwować:evil_lol:Modle się od dom jak najszybciej bo roznosi ją energia..A fakt że ja nie mogę zapewnić jej zbyt długich spacerów(niestety brak czasu..ale lepsze to niż typowy polski schron..):oops::oops: