Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

EDYCJA 23.11-LARUCHA MA WSPANIAŁY DOOOM!!!!Jeeee:)
Pragnę podziękować wielu osobom,które mi w tym pomogły:)m.in.AniB za transport baaardzo dziękuję,za sprawdzenie wszystkich domków, Epe, Agamice,Przyciel koni, Betbet. Hesi za umożliwienie przeprowadzenia sterylki,za rady i zaglądanie Jotpeg,Bece, za bannery ogłoszenia.... i tym wszystkim o których zapomniałam.Dziękuje za każdy najdrobniejszy gest,było warto!!Bo Larcia ma naprawdę fajny domeczek:)

EDYCJA(20.10) WSZystko ODWOŁANE!!!.PAni do której miała pojechać Lara miała pieska na Tymczasie,pies miał nikłe szanse na adopcje,i dziadeczek zostaje u tej Pani(proszę jej nie winić,spośród różnych mezaliansów tak wyszło!)
LARA OD NOWA szuka DOMU STAŁEGO!!!
PROSIMY O POMOC W ZNALEZIENIU DOMKU:placz:!!PILNIE PRZED ZIMĄ!!!
BANERKI ZAPRasZAMY DO POBRANIA:) :

Ludzie z podkarpacia pomózcie!!Wczoraj wieczorem przybłakała sie do mnie suczka owczarka niemieckiego,mloda w wieku do okolo 3-4 lara, wesoła ,łagodna,troche niesforna,łasi sie,piszczy-szuka pana (masci czarno podpalanej ale duzo jasno rudego,dośc duza i masywna ,nie ma obrozy i tatuazu,siersc troche poplątana.Niestety nie mam co z nia zrobic i nie moge jej zatrzymac ,bo mamy 2 wlasne suki ,ktore nie tolerują innych, a moi rodzice patrzą tez niestety nie przychylnie.Dziewczyny z podkarpacia odpiszcie na moj post!!!Moze ktos znalazl by dla niej tymczas?:(Ja mieszkam w małej miejscowości WOLA RANIŻOWSKA okolo 30 km od Rzeszowa,w powiecie KOLBUSZOWSKIM.Pisalam do Kundelka rzszowskiego ale nie mogą jej przyjąc ponieważ moja gmina nie podpisanej umowy ze schroniskiem!!!PORADZCIE:shake::shake:

EDIT:suka została nazwana Lara i ma już ogłoszenia;allegro,alegratka itp.

Mowią,, jesteś piękna!",
Mówią,,zrób jej ogłoszenia, napewno szybko znajdzie domek",
Ale ktoś mnie porzucił tu na krańcu Polski i chcą mnie tylko do rodzenia dzieci lub jako ,,żywa obrona" przed obcymi",
,,Proszę o naprawdę dobry dom", --LARA
aktualizacja(01.10): Lara to okolo 2 letnia sunia Owczarka niemieckiego.Przybłąkala się do nas w wakacje-musiała być kolejnym zbędnym zwierzakiem:-(
Lara nie toleruje kotów i królików,toleruje psy duże i średnie,suczki jeżli z nią nie próbują walczyć- to nastawiona jest przyjażnie.
Lara umie chodzić na smyczy, umie siadać,reaguje na imię,uwielbia przebywać z ludzmi,być miziana,nadaje się raczej do większych dzieci,poniważ dla młodszych jest trochę nie ostrozna.
Lara uwielbia spacerki z panem,ma troszkę takie szczeniaczkowate zachowanie i charakter,bo jest przyjażnie nastawiona,wesoła i wierzy człowiekowi-jak słodki szczeniaczek który nie doświadzył niczego złego
Sunia została wysterylizowana,spokojnie zachowuje się w mieszkaniu/domu!
Zrobimy wszystko zeby znalezć Larze dobry dom,więc zrobię co w mojej mocy zeby zorganizować transport.
Prosimy pomóżcie dotąd interesowali się nią tylko pseudohodoffcy,a innych odstraszała odległość.
PRZoszę.Błagamy o dom:placz:przed zimą..

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niety narasie nie ma takiej możliwosci:shake:,wygląda troche jak przerośniety on bo nie jest ,,sucha"ale dosyć masywna i troszke puchata szczegolnie ogon i portki z tyłu

Posted

Kurczę, może schronisko w Mielcu ją przyjmie? Ja nie mam możliwości, mam własnego psa i trójkę dzieci , a mieszkam w bloku. Zdjęcia byłby konieczne. Zrób jej ogłoszenia, może się komuś zgubiła?

Posted

No nie wiem raczej schron w mielcu tez nie ,a wszystko przez tą gmine:angryy:wydaje sie im jak by bezdomne zwierzeta nie istnialy!Wiejska rzeczywistosc-pies tylko na lancuch , a szczególnie duzy:angryy:.Niestey to pilne bo od 1 .09-rok szkolny nie bede miala czasu sie nia zająć:-(

Posted

Dziewczyny mogly byscie ja poogłaszać na allegro i innych:cool1: ja dopiero teraz zakaladam konto!I kod aktywacji wyslą mi pocztą w ciągu 10-14 dni!!!A tu czas leci:-(

Posted

Zrobię jej Allegro i resztę, tylko podaj tel. kontaktowy i mail. Napisz też jaki jest jej stosunek do innych psów i ludzi (ważne jaka jest dla dzieci) i wklej jakieś zdjęcie człowiekiem, np jak liże rękę itp. Takie jak np to:

Dzisiaj już nie poogłaszam, ale postaram się jutro, wiem, że czas jest ważny!!!