Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje:loveu:,teraz musimy czekać:roll: sprobuje dzis zacząc uczyc suni posłuszeństwa, wczoraj juz troche łapała za pochwały i głaskanie,aha i uparciuch z niej chyba:p bo kijaska to nie zabardzo chce oddac trzymaa go zawzięcie:evil_lol:

Posted

Heh, Onki chyba z natury są uparte moja babcia tez ma Onka, i Tosia za nic nie odda patyka czy jakąś kostke, jak chcemy sie z nia pobawić to trzeba mieć 2 zabawki :evil_lol:. Jedną rzucamy, ona przybiega, jak rzucimy jej 2 to dopiero wtedy zostawi pierwszą, zbój kochany.

A niuni, widze, że szybko idzie nauka, oby tak dalej, to domek na pewno sie znajdzie:multi:

Posted

heh z moją własną suką ONa Sabcią jest to samo:lol: chodzi kloo nogi pokazuje kijas ale nie odda:cool3:
No dobra czas nadać imię suńce jakies pomyśly??Ma byc jakies nie banalnie,ale dosyś proste i nie bardzo najdłuzsze np.Hermenegilda:cool3::cool3:

Posted

Ojeju juz myslałam ze nikt sie nie odezwie:razz: i sunia została zapomniana:roll:,no własnie nie wiem dalej jakie to imie,moze plebiscyt Lara,Elza,Pyza?
Dalej opiekuje sie sunią ,ale teraz nie jest to takie łatwe bo nie ma zbyt duzo czasu i widze ze ona zaczyna sie do mnie przywiązywać-nie chce zeby za bardzo sie przywiązala:shake:
Jesli chodzi o komendy to zauwazyłam ze czasami od jedzenia sunia woli pochwałę,próbuje oswoic ją z moją suka,ale roznie idzie czasem na sibie szczekają,a czasami leza spokojnie 0.5 metra od siebie na smyczach,ale wtedy nie patrzą sobie w oczy
Oby szybko znalazła dom:placz: bo jak widzicie dzis zaczyna się robić zimno,jesiennie:shake:

Posted

aganela napisał(a):
Ojeju juz myslałam ze nikt sie nie odezwie:razz: i sunia została zapomniana:roll:,no własnie nie wiem dalej jakie to imie,moze plebiscyt Lara,Elza,Pyza?
Dalej opiekuje sie sunią ,ale teraz nie jest to takie łatwe bo nie ma zbyt duzo czasu i widze ze ona zaczyna sie do mnie przywiązywać-nie chce zeby za bardzo sie przywiązala:shake:
Jesli chodzi o komendy to zauwazyłam ze czasami od jedzenia sunia woli pochwałę,próbuje oswoic ją z moją suka,ale roznie idzie czasem na sibie szczekają,a czasami leza spokojnie 0.5 metra od siebie na smyczach,ale wtedy nie patrzą sobie w oczy
Oby szybko znalazła dom:placz: bo jak widzicie dzis zaczyna się robić zimno,jesiennie:shake:

O jej to tak średnio jest u niuni, lepiej, żeby sie nie przywiązała do Ciebie bo potem nie będzie jej łatwo:-( i na dodatek z Twoja psiną sie nie dogaduje dobrze:shake:.
O a Lara mi sie podoba mogła by sie tak nazywać;).
A tak pozatym Ci obserwatorzy na Allegro mogli by sie streszczać z tą decyzją:roll: oczywiście chodzi mi o dobrą decyzje czyli adoptowanie niuni:oops:

Posted

Kurcze rzeczywiście ci obserwatorzy mogli by się streszczać wystarczy przeciez złłłapac za telefon i zadzwonic:( jeszcze opowiedziałam o suni znajomym znajomego-podobno ma kupe forsy i czasu:} i szuka psiaka.
Wiec zobaczymy ,hop śliczna:multi:
I dziewczyny pamiętajcie jak co, że trzeba porządnie sprawdzic potencjalny domek:evil_lol::mad:

Posted

No to ba, trzeba mieć pewność, że niunia trafiła celnie i czy jest szczęśliwa. Mam nadzieje, żę ten znajomy znajomego zapewni to wszystko suni:razz: oby coś z tego wyszło.
w góre:multi:

Posted

Odezwała sie taka pani z allegro ma na imię Magda,jest z miejscowści : SADKOWA GÓRA,albo ŚADKOWA GÓRA,niedaleko Mielca-zna ktos?
Pani mieszka na wsi pies w dzien byl by na polu , a w nocy w domu, niedawno straciła swego ostatniego psa-weterynarz podał złą szczepionkę!
Miała juz owczarka niemieckiego.
Sterylizacja- tu jest hm problem?Pani powiedziała ze jej chłopak chciał by miec od niej 1 raz szczeniaki!?-zeby miec potem 3 psy(w sensie gatunku)A potem by ją wysterylizowali!
I co wy na to wszystko??:-o

Posted

Dziewczyny kochane!
O czym Wy piszecie?:crazyeye: Jakie dopuści,aby były małe?:angryy:
Matko jedyna,tyle szczeniaków domów znaleźć nie może,a tu potencjalny dom jest taki bezmyślny? Nie można tak zrobic,byle tylko wydać sunię-ja w ogóle uwazam,ze pewnie pseudohodowla im w głowie,a warunki zycia suni zapewne byłyby marne! Pies rasowy na wieś -za darmo,bedzie niczym,bo za darmo!:placz: Najwyzej nowego sobie na dogo znajdą!
Przemyslcie to,bo ostatnio jest kilka watków psów odratowanych z adopcji na wsie!
Nawet tytuł wątku brzmi:"miał szczęście-wrócił do schroniska"!!!

Posted

aganela napisał(a):
Odezwała sie taka pani z allegro ma na imię Magda,jest z miejscowści : SADKOWA GÓRA,albo ŚADKOWA GÓRA,niedaleko Mielca-zna ktos?
Pani mieszka na wsi pies w dzien byl by na polu , a w nocy w domu, niedawno straciła swego ostatniego psa-weterynarz podał złą szczepionkę!
Miała juz owczarka niemieckiego.
Sterylizacja- tu jest hm problem?Pani powiedziała ze jej chłopak chciał by miec od niej 1 raz szczeniaki!?-zeby miec potem 3 psy(w sensie gatunku)A potem by ją wysterylizowali!
I co wy na to wszystko??:-o

Całkowita głupota!!!! Bezsens, zwykli rozmnażacze! Sadkowa Góra to wiocha koło Mielca, po co tam komu szczeniaki ? Cała masa bezpańskich psów jest do wzięcia w mieleckim schronisku!!

Posted

Czyli dalej szukamy domu?????????????:mad:Ten znajomy znajomego juz nie szuka psa- ma(nic wiecej nie wiem)juz szczeniola-więc to nie aktualne!!

Dziewczyny popytajcie, popatrzcie,moze ktos np, na jakis ogłoszeniach szuka psa???
Eh gdyby mozna ją było wysterylizować:shake: