aganela Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Sunia po sterylce czuje się dobrze,zrobiła się troszkę spokojniejsza,taka misiowata, uwielbia zeby ją głaskać po głowie i tarmosić za uszkiem:cool3: Quote
GoskaGoska Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 a pooglaszalas ją troszeczke, wyslij moze do wyborczej jej zglosznie , bo szkoda suni:placz: Quote
aganela Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Staram się ogłaszać ,jutro wyślę do wyborczej.. Zjęcia coś się nie chcą wklejać:shake: Quote
aganela Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Mamy jedna chętną panią z Gdyni:cool3:!!Ma juz bordera,wcześniej miała owczarka niem. Zgodziła się na wizytę przed adopcjyjną,więcej info jutro!!!!!Kto chętny ją sprawdzi????:diabloti::diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 I wpisz w temacie ze szukasz kogos do sprawdzenia domu Quote
Betbet Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 już do mnie aganela pisała, oczywiście pojadę do Gdyni. A jeśli nie będę mogła (właśnie jestem na etapie zaczynania pracy) to pojedzie ktoś inny z Trójmiejskiego Patrolu Obrony Praw Zwierząt. Myslę, że jak tylko Pani da odpowiedź, a ja nie będę pracowała od jutra, to czwartek-piątek się tam wybiorę. Quote
Betbet Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Jak moge, pomoge, jak nie mogę to przepraszam i odmawiam. Oby się wszystko udało i oby sunia mogła jechac niebawem do nowego domu. Quote
aganela Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Pani narazie się nie odzywa:roll: ,ale wczoraj złapalam z nią kontakt dopiero okolo 20. Super by było;), mam nadzieje ze jesli co, to sunka zaakpceptuje bordera;)(nie wiem jeczsze czy to pies czy sunńka). No i transport, to dopiero bedzie szalone:lol:-ale wolę nie zapeszać i nie cieszyć się na zapas!:roll: Quote
aganela Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 ahh wy Dogomaniaczki :loveu:,gdyby nie wy to była by masakara:crazyeye:-nie wiem co wtedy by się stało z suńką. A tak to zawsze ktoś nad nią czuwa:loveu: Quote
Betbet Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jotpeg czuwa niezawodnie i wie gdzie kierować:lol::evil_lol: Quote
aganela Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Wczoraj wieczorem dzwoniła do mnie pani: A więc:.Pani mi mówila ze ma dom z ogrodem ,dolne piętro zajmuje jej syn z żoną,ona mieszka 10km od Gdyni/na obrzeżach Gdyni.Okolo 50 m od jej domu są pola i lasy ,chodzi tam 2 razy dziennie ze swoją borderką.Borderka jest nastawiona przyjaznie do innych psów.mieszkała u niej z jjej owczarkiem niem. ktory niedawno umarł (zył 18 lat!)i borderka za nim tęskni. Pani pracuje w Tesco,jedzenie psom gotuje.Sunia mieszkała by w domku, na dworze stoi buda-ale nieuzywana,wszystki futra pchaja się do domu:diabloti:. Wiec pani wydaje mi się ok.No ale gdyby co to pozostaje problem z transportem-jedna osoba z owczarka.pl zaoferowała suni transport z Olsztyna do Gdyni!! Ale jakim cudem pojedziemy z Rzeszowa do Olsztyna!!!- JA nie MAM PRAWKA!!:oops: Quote
Betbet Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ja ma prawko a nie mam samochodu;) jakby co czekam, zaraz podam Ci w pw moj numer telefonu i jak tylko bedziesz cos wiedziala to sie tam pojedzie. Quote
Recommended Posts