Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy jedna chętną panią z Gdyni:cool3:!!Ma juz bordera,wcześniej miała owczarka niem.
Zgodziła się na wizytę przed adopcjyjną,więcej info jutro!!!!!Kto chętny ją sprawdzi????:diabloti::diabloti:

Posted

już do mnie aganela pisała, oczywiście pojadę do Gdyni. A jeśli nie będę mogła (właśnie jestem na etapie zaczynania pracy) to pojedzie ktoś inny z Trójmiejskiego Patrolu Obrony Praw Zwierząt.

Myslę, że jak tylko Pani da odpowiedź, a ja nie będę pracowała od jutra, to czwartek-piątek się tam wybiorę.

Posted

Pani narazie się nie odzywa:roll: ,ale wczoraj złapalam z nią kontakt dopiero okolo 20.
Super by było;), mam nadzieje ze jesli co, to sunka zaakpceptuje bordera;)(nie wiem jeczsze czy to pies czy sunńka).
No i transport, to dopiero bedzie szalone:lol:-ale wolę nie zapeszać i nie cieszyć się na zapas!:roll:

Posted

ahh wy Dogomaniaczki :loveu:,gdyby nie wy to była by masakara:crazyeye:-nie wiem co wtedy by się stało z suńką.
A tak to zawsze ktoś nad nią czuwa:loveu:

Posted

Wczoraj wieczorem dzwoniła do mnie pani:
A więc:.Pani mi mówila ze ma dom z ogrodem ,dolne piętro zajmuje jej syn z żoną,ona mieszka 10km od Gdyni/na obrzeżach Gdyni.Okolo 50 m od jej domu są pola i lasy ,chodzi tam 2 razy dziennie ze swoją borderką.Borderka jest nastawiona przyjaznie do innych psów.mieszkała u niej z jjej owczarkiem niem. ktory niedawno umarł (zył 18 lat!)i borderka za nim tęskni.
Pani pracuje w Tesco,jedzenie psom gotuje.Sunia mieszkała by w domku, na dworze stoi buda-ale nieuzywana,wszystki futra pchaja się do domu:diabloti:.
Wiec pani wydaje mi się ok.No ale gdyby co to pozostaje problem z transportem-jedna osoba z owczarka.pl zaoferowała suni transport z Olsztyna do Gdyni!!
Ale jakim cudem pojedziemy z Rzeszowa do Olsztyna!!!- JA nie MAM PRAWKA!!:oops: