Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przepraszam,ale najpierw byłam z Larcią na spacerku-pocieszna z niej psinka,a potem nie miałam dostępu do neta.
Teraz dzwoniłam do tej pani,ale nie odebrała nagrałam się na sekretarkę i wysłałam jej smsa.
Pani wczoraj mi mówiła że dzonili w sprawie tego psiaka-Stasia o ile się nie mylę? te młodziutkiego którego chcieli uśpić za brzydotę ale podobno znalazł już dom,no to spodobała im się Larcia.

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze..trochę się niepokoję..ale to sobota łikend..miasto...wieczór..może oni coś robią??W każdym razie gdy będe coś wiedziała to zaraz napiszę na dogo oczywiście!!
A tak poza tym to Larcia jest taka pocieszna..na spacerze dziś w naszym polku..chodziła jak dziecko uszczęsliwone nową zabawką..pychol się jej śmiał..łapki rwały się do przodu..a jak kopała.. ona uwielbia kopać dołki..i czegoś szukać..myszki ..lub jaszczurki..? nie mogłam jej oderwać..ale musiałyśmy isć do domu..bo zimno się robiło..a nocka też dziś zimna
Jak myślicie nadawała by się do tego mieszkania?..ona ma pełno energii:p..!:cool3:normalnie duża z niej sunia..ale uwiebia sobie skakać:evil_lol: ale z poziomu gleby.. ziemi wydaje się już średniutka:razz:

Posted

Aganela!
Napisz do Anetta,bo czytałam na wątku ONka,który znalazł domek,że miała tel.od pani chętnej.Szkoda takiej okazji marnować-zawsze to byłby wybór między domami;)
Mam nadzieję,że Anetta nie zgubiła "namiarów" na tą panią.

Posted

yyyh pani co podała na siebie tel się nie odzywa...dzwonił jakiś obcy numer-mogła tio być ona,bo wcześniej dzwoniła z numeru męża czy cioś takiego?nie mogłam wtedy odebrać..no to teraz czekam..
napisałam meila do tych państwa,ale dopiero teraz..może akurat cuś się uda..?.
I jeszcze jakiś nieznany numer napisał mi smska:co u lary?..kto to mógł być możę któraś z was..:razz:
Dziwnośći..los igra nami jak zabawkami..?..!..

Posted

i jak odezwał się ktoś? Nie mialam możliwości prześledzenia całego wątku, wiem tylko, że jedna Pani odwołała, u tych jeszcze nic nie wiadomo i interesowali się nią pseudohoofcy? Jesli nie daj Boże jej ta rodzina nie weźmie, moze poskladamy się na sterylkę zeby nie byla "obiektem" rozmnazania dla tych "ludzi"-rozmnażaczy? (jeśli cos pokręcilam to wybaczcie...)

Tymczasem Lara hop! ;*

Posted

[quote name='AleksandraJ']i jak odezwał się ktoś? Nie mialam możliwości prześledzenia całego wątku, wiem tylko, że jedna Pani odwołała, u tych jeszcze nic nie wiadomo i interesowali się nią pseudohoofcy? Jesli nie daj Boże jej ta rodzina nie weźmie, moze poskladamy się na sterylkę zeby nie byla "obiektem" rozmnazania dla tych "ludzi"-rozmnażaczy? (jeśli cos pokręcilam to wybaczcie...)

Tymczasem Lara hop! ;*[/quote]
AleksnadraJ-sunia jest już na szczęscie [B]wysterilizowana[/B]:loveu:- dzięki Hesi :)))tylko ma ogromnego pecha w adopcjach..

Posted

Ta pani jest z Wawy/okolic-> z GŁOCŁAWIA-.ul. UMIŃSKIEGO.
A do tych ludzi od Boniego-pisałam meila-ale oni zrozumieli że to Lara jest chora i że szczerze powiedziawszy to szukali psa,aj odpisałam im że Lara jest zdrowa,za to potrzebuje pilnej adopcji i jest wysterilizowana,wilekości jak pies,więc może się nada?..i fociaki im wysłałam..od 24 h nie odpisali..zobaczymy..

Posted

Ja już nie mam siły..... wkurza mnie to wszystko...
Domek od Boniego się nie odezwał,bo oni chcieli psa..
Napisałam smsa i emaila do tej pani z warszawy,ale się nie odzywa,wogóle jakośś smsy mi przychodzą z opóżnieiniem.Sama już nie wiem czy to dobrze byłoby jej oddać Larę,bo kobita słabo się o nią stara i coś napomknęła że kilka lat temu mieli owczara,ale musieli oddać z powodu zmiany warunków mieszkaniowych na złe .
Jak chcecie to podam wam na PW numer tej pani,to byście zadzwoniły,najwyżej powedziały że w ogóle zmieniłam numer tel.i porozmawiały i stwierdziły czy pasuje!?Ja się nie znam i teraz to już się pogubiłam:-(:angryy:
Na alegro aukcja od 2 dni 3 obserwatorzy-alae napisałam wyrażnie:
Jeśli nie możesz pomóc Nie obserwuj,wzbudzasz nie potrzebne nadzieje.
Ja już nie mam siły...:-(:angryy: suka siedzi 2 i pół miecha.

Posted

dobra, sytuacja wyrównana.Kobita jest dalej zainteresowana była chora,miała problemy z telefonem,jest dobrze.Mają ustabilizowaną sytuację.
Kto z okolic GOCŁAWIA( w WARSZAWIE->Praga południe!!!)-> ul.UMIŃSKIEGO !!!!mógłby odbyć wizytę PRZEDADOPCYJNĄ!!

Posted

Dzięki Beka, że napisałaś... Ja też śledzę losy tej suni... Miałam chwilową przerwę i nie wiedziałam o Warszawie.

Jeśli nie macie ochotnika - mogę pojechać na tą wizytę.
Oczywiście, jeśli moja kandydatura Wam odpowiada.
Termin - pewnie sobota...

Z Pragi Południe jest też chyba Kostek (Ona działa w Psim Aniele).