Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nawet mnie NIE STRASZ:roll:,a ten tydzień nie jest dobry na szukanie domu..bo wszyscy zajmują się sprawami związanymi z zaduszkami.:oops:
I znowu moje myśli powracają..u nas np. na wsi nby tacy dobrzy katolicy..a jednak nie widzą że psu jest zimno..
Albo na przykładzie mojej babci..psiak ma jedzenie..jakąś budę..ale ludzie na wsi nie żywią wobec psiaków głębszych uczuć..traktują jej obojętnie..lub jeszcze gorzej..nie ma mowy o pogłaskaniu za uszkiem...:-(

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też Dziękuję:razz:
Lara jest dziś naprawdę spokojna w stosunku do mojej suni..najpierw przez bramę się ładnie obwąchały..a potem każda w swoją stronę..A jak Moja Zazdrośnica zaczynała szczekać na Larcię..to odwoływałam Larę do siebie..to gadałam do niej i równaj do nogi:razz:

Posted

To napewno chodzi o naszą Larę??:razz:
No to naprawdę nie wiem kto to mógł być..nieważne..
W kazdym razie podrzucam ...bo nikt do po nią nie dzwoni...sunka zachowuje się jak słodki szczeniak:lol:

Posted

aganela napisał(a):
To napewno chodzi o naszą Larę??:razz:
No to naprawdę nie wiem kto to mógł być..nieważne..
W kazdym razie podrzucam ...bo nikt do po nią nie dzwoni...sunka zachowuje się jak słodki szczeniak:lol:

Napewno, zdiecia i opis sie zgadzaja:p
A gdzie ona ma ogloszenia?? jak bede robic "swoim" to jedno wiecej czy mniej to zadna roznica;)

Betbet to prawdopodobnie o ta Ele chodzi:p

Posted

no widzisz aganela bo my wszyscy straszni sie przejelismy Lara i kazdy pomaga jak umie. wlasnie skonczylo sie jej moje allegro. i skonczylo sie na trojmiasto.pl wiec w sumie to nie ma zbyt wiele

Posted

[quote name='Betbet']numer i mail agi

511203982 i mail: [email protected]

W trzech podalam swoj, czekajac na info...jak ktos sie odezwie przekieruje do Was. ( no chyba ze bede mogla edytowac)
a to portale na ktorych sucz bedzie do wieczora

www. bono-polska.pl
www. ojej.pl
www. pajeczyna.pl
www. pineska.pl
www. animalia.pl
www. wegetarianie.pl
www. gielda.bai.pl
www. gumtree.pl
www. petworld.pl
www. vetmozga.com
www. autogielda.pl
www. ogloszenia.yellowpages.pl
www. se.com.pl
www. adopcjapsa.pl
www. emetro.pl
www. pupile.com
www. rozglos.net
www. anonseogloszenia.pl
www. najpewniej.pl
www. mammisia.pl
www. petsy.pl
www. vendito.pl
www. e-zwierzak.pl
www. twoje-ogloszenia.pl
www. poszukiwane.pl
www. adpedia.pl
www. ogloszenia.aleokazja.pl
www. olx.pl
www. szybko-sprzedam.pl
www. sprzedasz.pl
www. tablica.com
www. pchlitarg.info.pl
www. ogloszenia.infoweb.pl
www. neeon.pl

Dzien mi uplynie pod znakiem ogloszen, jak nie oslepne to bedzie sukces:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

no świetnie strasznie dziękuje furciaczek za ogłoszenia:loveu:oczywiście,jęsli byś jeszcze miała siłę to możesz jej napisiać swoj własny-taki wydzierający serce i łzy:placz: tekst do ogłoszeń-ja nie jestem w tym dobra.
Odnowiłam jej wczoraj allegro,ale takie zwykłe..a przydało by się podświetlone..może wtedy ktoś by ją zauważył..
Jest jeszcze na psy.pl(ale bez zdjęcia,nie umiem tam wstawić),agopcje.org,stronie rzeszowskiego schronu, i alegratka-ale sprzed1,5 tyg.
Jeszcze co mi przyszło do głowy to porozwieszać ogłoszenie w lecznicach dla zwierząt:oops:.bo dałam 2 w sklepie zoolog.ale tam raczej zaglądają ludzie już z psami..
Martwię się o nią....bo już za niedługo może nadejść zima..eh coraz szybciej robi się ciemno i sucz cierpi na brak kontaktów dotykowych z ludżmi.. a moja suka zazdrosna jak cholera.

Posted

heh furciaczek mi tez wypadaja oczy, a dopiero co wydalam majatek na ich operacje...no ale mi wypadaja nie od ogloszen tylko od rysowania psow...

jestem pod wrazeniem. chyba nigdy nie widzialam tylu stron z ogloszeniami:O

Posted

Niestety jestem kompletnym beztaleciem jesli chodzi o pisanie ogloszen:shake:

Wlasnie skonczylam...nie osleplam wiec jest dobrze:evil_lol:
Niestety na 4 portalach wystapily bledy i nie dodalo ogloszenia:shake:

Posted

aktywowałam ogłoszenia..czekamy/?..Kurcze jak w ciągu tego miesiąca nie znajdzie domu..to będzie bardzo źle..Ja i ONa zaczniemy rozpaczać,ONa będzie tęsknić..za panem i za mną...za drapaniem za uszkiem..kurcze czemu doba ma 24 h w tym tylko 10 h słońca!!To dla nas za mało..!!

Posted

nie wime co to za zastoj...ja mam szczeniaka do adopcji, piekny jak Rhodesian. Wystawilam jego allegro wczoraj o 23:30, do teraz obejrzalo go 70 osob...i cisza...