aganela Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 nawet mnie NIE STRASZ:roll:,a ten tydzień nie jest dobry na szukanie domu..bo wszyscy zajmują się sprawami związanymi z zaduszkami.:oops: I znowu moje myśli powracają..u nas np. na wsi nby tacy dobrzy katolicy..a jednak nie widzą że psu jest zimno.. Albo na przykładzie mojej babci..psiak ma jedzenie..jakąś budę..ale ludzie na wsi nie żywią wobec psiaków głębszych uczuć..traktują jej obojętnie..lub jeszcze gorzej..nie ma mowy o pogłaskaniu za uszkiem...:-( Quote
furciaczek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Podeslalam Lare jednemu Panu, jak odpisze dam znac:p Quote
aganela Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Ja też Dziękuję:razz: Lara jest dziś naprawdę spokojna w stosunku do mojej suni..najpierw przez bramę się ładnie obwąchały..a potem każda w swoją stronę..A jak Moja Zazdrośnica zaczynała szczekać na Larcię..to odwoływałam Larę do siebie..to gadałam do niej i równaj do nogi:razz: Quote
furciaczek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Ciotki a tak z ciekawosci....ktora z was to Ela?? :lol: Quote
aganela Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Nom ja na pewno nie:roll:Mi inne imię dali:razz:;) Nie odpowiem ci furciaczek bo nie wiem:roll:. Quote
furciaczek Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A bo dostalam maila w sprawie Lary od Eli i sie zastanawiam teraz ktora to:evil_lol: Quote
aganela Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 To napewno chodzi o naszą Larę??:razz: No to naprawdę nie wiem kto to mógł być..nieważne.. W kazdym razie podrzucam ...bo nikt do po nią nie dzwoni...sunka zachowuje się jak słodki szczeniak:lol: Quote
Betbet Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 hmmmmm Ela ode mnie z TPOPZ napisaąl mi dzis, ze puscila mailowy łancuszek po znajomych itp. moze w ten sposob doszło?:) Quote
furciaczek Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 aganela napisał(a):To napewno chodzi o naszą Larę??:razz: No to naprawdę nie wiem kto to mógł być..nieważne.. W kazdym razie podrzucam ...bo nikt do po nią nie dzwoni...sunka zachowuje się jak słodki szczeniak:lol: Napewno, zdiecia i opis sie zgadzaja:p A gdzie ona ma ogloszenia?? jak bede robic "swoim" to jedno wiecej czy mniej to zadna roznica;) Betbet to prawdopodobnie o ta Ele chodzi:p Quote
Betbet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 no widzisz aganela bo my wszyscy straszni sie przejelismy Lara i kazdy pomaga jak umie. wlasnie skonczylo sie jej moje allegro. i skonczylo sie na trojmiasto.pl wiec w sumie to nie ma zbyt wiele Quote
furciaczek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jaki kontakt podawac w ogloszenich?? Quote
Betbet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 numer i mail agi 511203982 i mail: [email protected] Quote
furciaczek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Betbet']numer i mail agi 511203982 i mail: [email protected] W trzech podalam swoj, czekajac na info...jak ktos sie odezwie przekieruje do Was. ( no chyba ze bede mogla edytowac) a to portale na ktorych sucz bedzie do wieczora www. bono-polska.pl www. ojej.pl www. pajeczyna.pl www. pineska.pl www. animalia.pl www. wegetarianie.pl www. gielda.bai.pl www. gumtree.pl www. petworld.pl www. vetmozga.com www. autogielda.pl www. ogloszenia.yellowpages.pl www. se.com.pl www. adopcjapsa.pl www. emetro.pl www. pupile.com www. rozglos.net www. anonseogloszenia.pl www. najpewniej.pl www. mammisia.pl www. petsy.pl www. vendito.pl www. e-zwierzak.pl www. twoje-ogloszenia.pl www. poszukiwane.pl www. adpedia.pl www. ogloszenia.aleokazja.pl www. olx.pl www. szybko-sprzedam.pl www. sprzedasz.pl www. tablica.com www. pchlitarg.info.pl www. ogloszenia.infoweb.pl www. neeon.pl Dzien mi uplynie pod znakiem ogloszen, jak nie oslepne to bedzie sukces:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aganela Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 no świetnie strasznie dziękuje furciaczek za ogłoszenia:loveu:oczywiście,jęsli byś jeszcze miała siłę to możesz jej napisiać swoj własny-taki wydzierający serce i łzy:placz: tekst do ogłoszeń-ja nie jestem w tym dobra. Odnowiłam jej wczoraj allegro,ale takie zwykłe..a przydało by się podświetlone..może wtedy ktoś by ją zauważył.. Jest jeszcze na psy.pl(ale bez zdjęcia,nie umiem tam wstawić),agopcje.org,stronie rzeszowskiego schronu, i alegratka-ale sprzed1,5 tyg. Jeszcze co mi przyszło do głowy to porozwieszać ogłoszenie w lecznicach dla zwierząt:oops:.bo dałam 2 w sklepie zoolog.ale tam raczej zaglądają ludzie już z psami.. Martwię się o nią....bo już za niedługo może nadejść zima..eh coraz szybciej robi się ciemno i sucz cierpi na brak kontaktów dotykowych z ludżmi.. a moja suka zazdrosna jak cholera. Quote
Betbet Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 heh furciaczek mi tez wypadaja oczy, a dopiero co wydalam majatek na ich operacje...no ale mi wypadaja nie od ogloszen tylko od rysowania psow... jestem pod wrazeniem. chyba nigdy nie widzialam tylu stron z ogloszeniami:O Quote
furciaczek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Niestety jestem kompletnym beztaleciem jesli chodzi o pisanie ogloszen:shake: Wlasnie skonczylam...nie osleplam wiec jest dobrze:evil_lol: Niestety na 4 portalach wystapily bledy i nie dodalo ogloszenia:shake: Quote
aganela Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 aktywowałam ogłoszenia..czekamy/?..Kurcze jak w ciągu tego miesiąca nie znajdzie domu..to będzie bardzo źle..Ja i ONa zaczniemy rozpaczać,ONa będzie tęsknić..za panem i za mną...za drapaniem za uszkiem..kurcze czemu doba ma 24 h w tym tylko 10 h słońca!!To dla nas za mało..!! Quote
Betbet Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 nie wime co to za zastoj...ja mam szczeniaka do adopcji, piekny jak Rhodesian. Wystawilam jego allegro wczoraj o 23:30, do teraz obejrzalo go 70 osob...i cisza... Quote
aganela Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 a Lara.. na allegro od 2 dni i obejrzało ją tylko 68 osób..:roll:hmm Quote
Recommended Posts