AnnaB Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Ustalcie coś kochani,bo w niedzielę chyba będę przejeżdżać przez Warszawę a Aganela to moja (prawie:diabloti:)sąsiadka ,więc sunię mogłabym zabrać... Quote
Betbet Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No to nie ma czasu,nie ma czasu skoro już transport jest to wizyta powinna być bździną!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aganela Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 No to ja chętnie przyjmę twoją kandydaturę przyjaciel koni:diabloti:wizyta najlepiej w wekend by pani pasowała. Piszę do niej wkrótce się dowiem czy była by wstanie przyjąć sukę już od tej niedz.). Quote
przyjaciel_koni Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Czy ta Pani chętna do adopcji suni podała swoje namiary ? Tel. i adres ? Jeśli tak, to poproszę. Na PW lub SMS-em. Napisz mi też, co najbardziej Ciebie interesuje. Oczywiście ja zawsze staram się być mocno dociekliwa, ale możesz mieć jeszcze szczególne wymagania... Jutro, raczej w okolicach południa, mam czas. Zawsze umawiam się osobiście (telefonicznie) z Osobą zainteresowaną. Trzeba dopasować mój wolny czas do możliwości Tej Osoby. Jedno pytanie - czy patrzysz czasem na "czarne kwiatki" ? Quote
aganela Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 poszedł pw do przyjaciela.. dzwonił jeszcze 1 starszy pan..ALE..Lara miała być psem stóżującym..w dzień na łańcuchu..a w nocy wybieg na tym terenie...brrr...:roll: Quote
przyjaciel_koni Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Starszy Pan niech sam sobie ten łańcuch założy... Niestety - nie udaje mi się porozumieć na podany nr tel. Podaj na PW drugi... Szkoda zmarnować okazję transportu w niedzielę... Podaj mi też swój nr, bo gdzieś posiałam... Czy odp. na swój list od Pani dostałaś ? Quote
przyjaciel_koni Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nagrałam się na sekretarkę..... Quote
aganela Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 ggrzecznie:cool1: w sumie dla psa z schronu wybieg i ciepła micha to lepsze to niż nic..mówił że jeszcze będzie szukał..poleciłam mu schron oczywiście,2 psa boksera w domu mają to nie jest tak żle,ostatni umarł im śmiercioą naturalną,więc.. Ale LARA TO WYJĄTKOWA SUŃKA OCZYWIŚCIE:lol::loveu::calus: Quote
epe Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Aganela! Mówisz,że facet ma boksera-po co szuka suni? Pewnie bokser niekastrowany,dobry pan chce psu panienkę na seksy załatwić?:mad: Quote
aganela Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 jutro muszę iść do szkoły...do 5 popołudniu mnie nie będzie... jak co to na smsa..:oops: Quote
GoskaGoska Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 z tego co pamietam to sunia sterylizowana jest Quote
przyjaciel_koni Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Zero odzewu... Ciężka sprawa - nie jestem zachwycona. Martwię się. Już jest późno, nie wypada mi znowu dzwonić. Spróbuję rano, ale... Teoretycznie: Jeśli Ktoś jest naprawdę zainteresowany adopcją - czeka na szybkie załatwienie wszelkich wstępnych formalności... Odzywa się... Szkoda okazji z transportem. To piękna sunia ! Nie rozumiem dlaczego tyle czeka... Quote
Betbet Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 no jam ma w spraiwe suni maila...wyslalam foty i czekam Quote
przyjaciel_koni Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Rozmawiałam przed chwilą z Panią z Umińskiego. Niestety nie jest na jutro przygotowana na przyjęcie suni. Prosiła o nieco zwłoki. Umówiła się ze mną na wizytę w przyszłą sobotę. Szkoda tego transportu, ale ja sądzę, że nic na siłę... Starajcie się o transport z terminem od przyszłej niedzieli... Pani brzmiała nieźle. Rozsądnie. Oby się sprawdziło na miejscu. Quote
furciaczek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 To ja juz tak cicho zaciskam kciuki :) Quote
aganela Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 No trudno,mam nadzieje że uda się jakoś z transportem.Mi tęż przedtem(na początku tyg.) mówiła że najlepiej żeby sunia mogła przybyć za jakiej tydzień,2 tyg.bo pani się musi przygotować. Oby to wszystko zakończyło się dobrze,ale szkoda no że nie możemy pojechać z AnnaB,napewno było by fajnie i poznała bym Anię. Może się tak trochę orientujecie czy będzie w najbliższym terminie taka trasa,może ktoś jedzie do Wawy? Quote
furciaczek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Zajzyj na watek transportowy, w pierwszym poscie wypisane sa osoby ktore na danej trasie jezdza regularnie jesli tam nic nie znajdziesz napisz na jakiej trasie szukasz transportu, moze akurat ktos bedzie jechal:p Quote
aganela Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Furciaczek już tam troszkę wiem:cool1:Chciałam się tylko ogólnie zorientować..no zobaczymy jak będzie ...oby to był ten właściciwy dom Quote
furciaczek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 aganela napisał(a):Furciaczek już tam troszkę wiem:cool1:Chciałam się tylko ogólnie zorientować..no zobaczymy jak będzie ...oby to był ten właściciwy dom A przepraszam:oops: pamietam jak ja sie na poczatku gubilam w tym wszytkim...nikt mnie nie oswiecil w temacie i teraz mam takie "zboczenie":evil_lol: Quote
aganela Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 haha dobrze że o nas dbasz:lol:!!!:loveu: Quote
furciaczek Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 aganela napisał(a):haha dobrze że o nas dbasz:lol:!!!:loveu: A no jakos tak mi w serducho zapadlyscie:loveu: Quote
aganela Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Hej wszyscy to mój tymczasowy numer tel. 721039217,stary telfon zalał się sokiem:-o i nie wiadomo czy da się go uratować,nie działa mi kompetnie! Quote
aganela Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Betti dzwoniła do mnie pani z Gdyni,na stary tel. nie wiem czy to było coś ważnego ,w każdym razie gdyby jeszcze miała mi coś do przekazania to przekaż jej mój tymczasowy numer lub poprostu czego chiała się dowiedzieć. Bo stary telefon mam tak zepsuty że nie działają mi w ogóle żadne klawisze!!Szajs..dziadostwo... Quote
Betbet Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 pani tamta co miała wziąć Larę? Ok, jutro do niej dryndnę Quote
aganela Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Nio Beti ta dobra pani. Jak myślisz coś wypali z tego domu w wawie?Bo ja to już sama nie wiem, z tym naszym szczęsciem.:diabloti: Quote
Recommended Posts