Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ustalcie coś kochani,bo w niedzielę chyba będę przejeżdżać przez Warszawę a Aganela to moja (prawie:diabloti:)sąsiadka ,więc sunię mogłabym zabrać...

• Replies 610
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja chętnie przyjmę twoją kandydaturę przyjaciel koni:diabloti:wizyta najlepiej w wekend by pani pasowała.
Piszę do niej wkrótce się dowiem czy była by wstanie przyjąć sukę już od tej niedz.).

Posted

Czy ta Pani chętna do adopcji suni podała swoje namiary ?
Tel. i adres ? Jeśli tak, to poproszę. Na PW lub SMS-em.
Napisz mi też, co najbardziej Ciebie interesuje. Oczywiście ja zawsze staram się być mocno dociekliwa, ale możesz mieć jeszcze szczególne wymagania...
Jutro, raczej w okolicach południa, mam czas.
Zawsze umawiam się osobiście (telefonicznie) z Osobą zainteresowaną. Trzeba dopasować mój wolny czas do możliwości Tej Osoby.

Jedno pytanie - czy patrzysz czasem na "czarne kwiatki" ?

Posted

poszedł pw do przyjaciela..
dzwonił jeszcze 1 starszy pan..ALE..Lara miała być psem stóżującym..w dzień na łańcuchu..a w nocy wybieg na tym terenie...brrr...:roll:

Posted

Starszy Pan niech sam sobie ten łańcuch założy...

Niestety - nie udaje mi się porozumieć na podany nr tel.
Podaj na PW drugi... Szkoda zmarnować okazję transportu w niedzielę...
Podaj mi też swój nr, bo gdzieś posiałam...

Czy odp. na swój list od Pani dostałaś ?

Posted

ggrzecznie:cool1: w sumie dla psa z schronu wybieg i ciepła micha to lepsze to niż nic..mówił że jeszcze będzie szukał..poleciłam mu schron oczywiście,2 psa boksera w domu mają to nie jest tak żle,ostatni umarł im śmiercioą naturalną,więc..
Ale LARA TO WYJĄTKOWA SUŃKA OCZYWIŚCIE:lol::loveu::calus:

Posted

Zero odzewu...
Ciężka sprawa - nie jestem zachwycona. Martwię się.
Już jest późno, nie wypada mi znowu dzwonić. Spróbuję rano, ale...

Teoretycznie:
Jeśli Ktoś jest naprawdę zainteresowany adopcją - czeka na szybkie załatwienie wszelkich wstępnych formalności...
Odzywa się...

Szkoda okazji z transportem.

To piękna sunia !
Nie rozumiem dlaczego tyle czeka...

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Panią z Umińskiego.
Niestety nie jest na jutro przygotowana na przyjęcie suni. Prosiła o nieco zwłoki.
Umówiła się ze mną na wizytę w przyszłą sobotę.

Szkoda tego transportu, ale ja sądzę, że nic na siłę...
Starajcie się o transport z terminem od przyszłej niedzieli...

Pani brzmiała nieźle. Rozsądnie. Oby się sprawdziło na miejscu.

Posted

No trudno,mam nadzieje że uda się jakoś z transportem.Mi tęż przedtem(na początku tyg.) mówiła że najlepiej żeby sunia mogła przybyć za jakiej tydzień,2 tyg.bo pani się musi przygotować.

Oby to wszystko zakończyło się dobrze,ale szkoda no że nie możemy pojechać z AnnaB,napewno było by fajnie i poznała bym Anię.
Może się tak trochę orientujecie czy będzie w najbliższym terminie taka trasa,może ktoś jedzie do Wawy?

Posted

Zajzyj na watek transportowy, w pierwszym poscie wypisane sa osoby ktore na danej trasie jezdza regularnie jesli tam nic nie znajdziesz napisz na jakiej trasie szukasz transportu, moze akurat ktos bedzie jechal:p

Posted

aganela napisał(a):
Furciaczek już tam troszkę wiem:cool1:Chciałam się tylko ogólnie zorientować..no zobaczymy jak będzie ...oby to był ten właściciwy dom

A przepraszam:oops: pamietam jak ja sie na poczatku gubilam w tym wszytkim...nikt mnie nie oswiecil w temacie i teraz mam takie "zboczenie":evil_lol:

Posted

Betti dzwoniła do mnie pani z Gdyni,na stary tel. nie wiem czy to było coś ważnego ,w każdym razie gdyby jeszcze miała mi coś do przekazania to przekaż jej mój tymczasowy numer lub poprostu czego chiała się dowiedzieć.
Bo stary telefon mam tak zepsuty że nie działają mi w ogóle żadne klawisze!!Szajs..dziadostwo...