groszek83 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Groszek w jakim grzechu :crazyeye:... ja samotna matka-polka jestem, nie wiesz :roll:. Przecież muszę być wolna, żeby Górala poderwać :diabloti:... albo Oleczka :loveu: A tą matką to zostałaś jako dziewica rozumiem:evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 groszek83 napisał(a):Cześć babo w grzechu żyjąca:diabloti: Wiesz że ja musze iść do księdza:placz::placz: i do spowiedzi:placz::placz: Kisses napisał(a):Nie idź tą drogą... :shake: :evil_lol: groszek83 napisał(a):A tą matką to zostałaś jako dziewica rozumiem:evil_lol: Tu zawsze ciekawe tematy są poruszane :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Tylko im nic nie zrób w trakcie tego polowania :lol: ...nie widziałam :shake: bardzo załuję, ale może na BIS przyjdą w niedzielę... O, jakie tematy....:evil_lol: A. Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bonsai_88 napisał(a): Zerduszko wybacz, ale wproszenie się do mojej babci na 2 tygodnie mi akurat wypada :placz:... ale jak tylko wrócę, to mogę się do ciebie wprosić, chcesz :cool3:? A nie, przepraszam... w sierpniu dopiero, bo się jeszcze wprosiłam do Groszka :eviltong:... Ja w sierpniu na 1 tydzień wpraszam się do jakiegoś domu wczasowego, to się zgadamy kiedyś możesz się wpraszać :lol: bonsai_88 napisał(a): Pewnie mi zatrutą dali, co bym się więcej nie wpraszała tak bezczelnie :evil_lol: :roflt: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Groszek no przecież to niepokalane poczęcie było :diabloti: Maks szkoda :placz: Ania tutaj same ciekawe tematy :eviltong: Zerduszko mnie chcą otruć, a ty się cieszysz :angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Groszek no przecież to niepokalane poczęcie było :diabloti: To, że nie wiesz kiedy, nie znaczy, ze niepokalane :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Zerduszko ale ci mogę dokładnie co do dnia i godziny podać kiedy... wtedy, kiedy na mnie takie białe światło zeszło, jak na Maryję :evil_lol: C&B toż Birmę też chcieli otruć - kiełbasę obie jadłyśmy :evil_lol: Quote
Angelika_Roser Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja Ci dam, że chcieli Cię otruć !! :mad: No... no, teraz to sobie nawywijałaś ! :cool3: Następnym razem tylko Birme weźmiemy na ognisko :loveu: Quote
C&B Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bonsai_88 napisał(a): C&B toż Birmę też chcieli otruć - kiełbasę obie jadłyśmy :evil_lol: Moją Birmę otruć chcieli?:mad: A to zUe ludzie :shake: Ciebie jakoś bym przebolała, ale nie wiem jak z Birmą by było:evil_lol::loveu: Quote
*Monia* Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ciekawie dyskusja się rozwija :-D. bonsai_88 napisał(a):Monia a na nauki przedmałżeńskie to nie trzeba z narzyczonym chodzić ? Do kościoła przed ślubem owszem, ale my to w szkole jako niby przedmiot mieliśmy (na religii). Ten papierek to pamiątka, że słuchaliśmy o różnych rzeczach od katechety i coś z tego zapamiętaliśmy (test był). Szczerze mówiąc to całkiem ciekawe te lekcje były i ubaw mieliśmy z faceta jak się bronił przed naszą okropną klasą :diabloti:. A jak o jego życie wypytywałyśmy jak się fajnie motał :evil_lol:. Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Angelika_Roser napisał(a):Ja Ci dam, że chcieli Cię otruć !! :mad: No... no, teraz to sobie nawywijałaś ! :cool3: Następnym razem tylko Birme weźmiemy na ognisko :loveu: Angelika przykro mi bardzo, ty nie wiesz, że ja się na wszystkie imprezy wpraszam :diabloti:? Po za tym kto będzie wasze łydeczki bronił, jak nie ja :mad: C&B wiesz, jak tak sobie przypominam... jak oddałam Birmie część kiełbasy to Kuba się takim wzrokiem bazyliszka popatrzył... może to faktycznie tylko o mnie chodziło :evil_lol: Quote
M&S Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bonsai_88 napisał(a): Maks szkoda :placz: Ja też żałuję :-( ale mam katalog ;) A. Quote
groszek83 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 bonsai_88 napisał(a):Zerduszko ale ci mogę dokładnie co do dnia i godziny podać kiedy... wtedy, kiedy na mnie takie białe światło zeszło, jak na Maryję :evil_lol: A wcześniej ktoś ci nie dał takich małych grzybków??:cool3::diabloti: Quote
***kas Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 boże drogi ,Maryjo wiecznie dziewico i Jezusie przenajświętszy, kto mi tu Bonsai chce otruć?! :mad: Nie dam i będę bronić własną piersią:diabloti: (Albo chociaż poczekajcie, bo mnie Bonsaika zaprasza, to ja ja odwiedzę a potem pokornie oddam w wasze ręce:diabloti:) Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Groszek mówisz, że te grzybki miały z tym coś wspólnego :crazyeye:? ***kas a nie możesz mnie trochę pobronić PO wizycie u mnie :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 zerduszko napisał(a):To, że nie wiesz kiedy, nie znaczy, ze niepokalane :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :roflt::roflt::roflt: Co tu się wyprawia? :eek2: :evil_lol: Quote
DorkaWD Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Na co ja tu znowu trafiłam :crazyeye: Mordują, gwałcą i pewnie coś jeszcze :evil_lol: Gdybym miała kogoś truć to kawą,podobno w niej trucizny nie czuć :cool3: To jak Bonsai wpadasz na tą kawę tzn na masaż? :evil_lol: Quote
M&S Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 DorkaWD napisał(a):Na co ja tu znowu trafiłam :crazyeye: Mordują, gwałcą i pewnie coś jeszcze :evil_lol: Gdybym miała kogoś truć to kawą,podobno w niej trucizny nie czuć :cool3: To jak Bonsai wpadasz na tą kawę tzn na masaż? :evil_lol: ładne zestawienie, masaż z kawą...., albo kawą ;) A. Quote
Rinuś Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Heloł,jakies foty będą?bo ciągle tylko gadacie:eviltong: Quote
bonsai_88 Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Rinuś teraz fot na 100% nie będzie - siedzę ze Smokiem na mazurach... bez mojej dziewczynki najukochańszej :placz:. Dorka już wiem, czemu tak kawy nie znoszę.. to instynkt samozachowawczy :evil_lol:. Oleczku widzisz co tu się wyrabia :placz:? Miałeś rację - oni mnie wcale nie lubią i chcą otruć :placz: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 bonsai_88 napisał(a): siedzę ze Smokiem na mazurach... Ale Ci zazdroszczę tych Mazur Quote
M&S Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 bonsai_88 napisał(a): - siedzę ze Smokiem na mazurach... bez mojej dziewczynki najukochańszej :placz:. Dobrej zabawy....:p A. Quote
groszek83 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Udanego pobytu:multi: na Mazury pojechała i jeszcze płacze:shake::eviltong: Quote
Recommended Posts