Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No czego??Ja czytam twoje mitomańskie opowieści z zapartym tchem tak ,że aż pisać z wrażenia nie moge.
Nara ide sie zająć psami ,może się octu nie napiły ani wrzątkiem nie oblały.

Posted

Oleczku ale czego ty się od razu denerwujesz? Przecież pisałam, że cudowny i kochany jesteś :loveu:...

Swoją drogą dawno niczego nie wymyślałam :placz:. Idę na spacer z młodą, może mnie wena najdzie, będę mogła przestać pisać, że pies mi złagodniał :diabloti:.

Posted

Cześć babo:multi:
Ja sobie wyrabiam nadgodzinki w pracy temu mnie nie ma;) a o takich porach jak wczoraj to ja śpie...:mad:
Tak w ogóle to 11 będe w Kr. ale ciebie już chyba nie będzie:roll:

Posted

C&B niestety - Oleczek mnie nie chce :placz:

Groszek toż to jeszcze młoda godzina była :diabloti:. A w Krakowie to ja jestem jutro, 11 na mazury jadę :eviltong:

Zerduszko kiedy to właśnie babcie najlepsze bajki opowiadają :crazyeye:...

Oleczku czemu ty mnie nie chcesz, ja ciebie tak uwielbiam :loveu:

Maks cześć stara :diabloti:

Darianna przecież Fakt to bardzo poważne źródło informacji :diabloti:.

Muszę was zasmucić - jedyne co mogę Birmie zarzucić po wczorajszym spacerze, to że nie broniła mnie przed.. jeżem :placz:. Skubany robił taki hałas, że się bałam czy to nie dzik :lol:.

Posted

bonsai_88 napisał(a):

Muszę was zasmucić - jedyne co mogę Birmie zarzucić po wczorajszym spacerze, to że nie broniła mnie przed.. jeżem :placz:. Skubany robił taki hałas, że się bałam czy to nie dzik :lol:.

Ty naprawdę się postarzyłaś (na stare lata człowiek dziecinnieje ;) ), normalnei to być pewnie napisała, ze dzik Was zaatakował :evil_lol:

Posted

a ja się przyszłam chwalić :diabloti:
Mam nowy aparat i nowe foty rudzielca. :cool3:
Także wiesz, jak znajdziesz chwile wolna to przyjdź podziwiać i wielbić:eviltong:

Posted

C&B a kysz... ja i ślubny kobierzec :shock:. Toż ja nie chcę nigdy w życiu ślubu brać [nawet na myśl o cywilnym mi się coś w żołądku obraca :shake:].

Oleczku aleś ty prozaiczny... ja tam na razie o chodzeniu na wspólne spacerki i trzymaniu za rączki, a ty już o maczaniu kija :lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
C&B a kysz... ja i ślubny kobierzec :shock:. Toż ja nie chcę nigdy w życiu ślubu brać [nawet na myśl o cywilnym mi się coś w żołądku obraca :shake:].

Jedyna różnica ślub/nie ślub tak, że nie trzeba brać rozwodu :eviltong:

Posted

Zerduszko to nie jest jedyna różnica... to jest najważniejsza różnica :diabloti:. A na poważnie ślubu brać nie chcę z przyczyn całkowicie prywatnych :shake:...

Oleczek specjalnie dla ciebie założę jej kaganiec :loveu: