Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek miałam być max. do piątku... ale i tak na wystawę będę u ciebie :cool3:

No ja myśle;) Będzie lepszy aparacik to i lepszych fotek porobie i w końcu wstawie zdjęcie twego psa w jego galerii:evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, to ja się muszę szybciutko wziąć za uporządkowanie Birmowej fryzury :evil_lol:... bo fakt faktem, że młoda nie była czesana jak mnie nie było, zarosło jej się trochę i wygląda teraz niefajnie :mad:. Ale mam zamiar dzisiaj ją rozczesać [:diabloti:], przyciąć jej kapcie na łapkach [:evilbat:] i wymodelować trochę fryzurkę [:cooldevi:]. Może po tych zabiegach Birma przestanie rzucać mi te rozkochane spojrzenia :evil_lol:...

Posted

Ja na szczęście w końcu znalazłam dobrego fryzjera, z którym umiem się dogadać i który słucha co do niego mówię :multi:. Za to cała reszta fryzury [poza moimi drobnymi uwagami typu - zero włosów poniżej karku, bo mi je dziecko wyrywa :mad:] to jego własny pomysł :eviltong:. Kolor włosów też on mi będzie dobierał - uparł się, że będę lepiej w brązie wyglądać, bo mi będzie kontrastował z cerą :lol:

Posted

Będziesz mogła mnie witać "ciemna babo" :evil_lol:...
Swoją drogą jednak nie wiem, czy uda mi się ufarbnąć przed wyjazdem - kasy nie mam :roll:.. Czyżby fryzjer 3 razy w miesiącu [na poprawę humoru :cool3:] był dla mnie za dużym wydatkiem :crazyeye:?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Trzy raz w miesiącu do fryzjera? :crazyeye: Ja wciągu roku max dwa razy chodzę :evil_lol: W okresie gdy miałam dredy to nawet raz na trzy lata mnie tam nie było :lol:
Bonsai... co zrobiłaś z Birmą? Gdzie ona? Dawaj fotki, bo inaczej odwiedzę Cię i fryzjer nie będzie Ci już potrzebny :eviltong:

Posted

[quote name='DorkaWD']Trzy raz w miesiącu do fryzjera? :crazyeye:

Bonsai... co zrobiłaś z Birmą? Gdzie ona? Dawaj fotki, bo inaczej odwiedzę Cię i fryzjer nie będzie Ci już potrzebny :eviltong:

3 razy w miesiącu to rozpusta...:-o:-o:-o:evil_lol:

Ja chodzę co 2 - 3 mce...

Ale groźnie się zrobiło...:cool3:

Cześć w piąteczek :)

A.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Wiecie, ja normalnie to 2 razy do roku chodzę do fryzjera, ale teraz potrzeba mi duuuużo poprawy humoru - w końcu rozstaję się z Kamilem :roll:

nie wiem co powiedzieć....

A.

Posted

[quote name='bonsai_88']Maks możesz uczcić minutą ciszy i nic nie mówić :eviltong:... bo pocieszeń typu "będzie dobrze" od mojej rodzinki mam już powyżej uszu :roll:

Nie powiem....nie ma takiego zamiaru, pocieszać Cię nie będę, spoko

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Nie powiem....nie ma takiego zamiaru, pocieszać Cię nie będę, spoko

A.
Chociaż jedna :multi:...

Idę pościnać dalej Birmę... Odkąd przyjechałam to jej sierść ścinam :diabloti:. Przynajmniej będziecie mieli co oceniać jak Groszek fotki porobi :eviltong:

Posted

No, teraz możecie zacząć pocieszanie... wczoraj obcięłam Birmie pół tyłka, po czym... stępiły się nożyczki :evil_lol:. Właśnie zastanawiam się co zrobić z resztą psa :diabloti:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No, teraz możecie zacząć pocieszanie... wczoraj obcięłam Birmie pół tyłka, po czym... stępiły się nożyczki :evil_lol:. Właśnie zastanawiam się co zrobić z resztą psa :diabloti:

Zostawić psa w spokoju :mad:, cześć :lol:

A.

Posted

Też bym zostawiła tą Birmę w spokoju :diabloti: Ewentualnie... zrób jej dredy na tym co zostało i będziesz mieć mieszankę Puli i Pudla - Pulidoodla :cool3: