Becia66 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Bez problemu wszedł do domku, a nawet chyba sie mu podobało i teraz bidunia śpi już spokojnie tylko cicho pochrapuje.....ale oddech bardzo cięzki, klata chodzi cała....:shake: Quote
albiemu Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 tak, jest u Beci do piątku potem jedzie do domku - cholera wciaz o nim myślę i o tych jego plucach ... oby to nie była rozedma ... Taki cudowny psiak! i jedzie do tak fantastycznej osoby ... Patrze na te zdjęcia i to już nie ten sam pies ... cudowny kochany staruszek ... Tyle lat w koszmarnym schronie - teraz spokojna noc w cieple, na suchym posłanku i zamiast szczęśliwe rozkopywać kołdrę jako zadbany psiak - bo nigdy nie powinien być w schronisku, spi po raz pierwszy jako stary pies w warunkach jakie powinien miec od zawsze. Quote
Becia66 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Olena84'] Zaraz, to on jest Becia u Ciebie? Tak dziaduszek czarnulek jest u mnie i mówi wszystkim dobranoc...:sleep2: Quote
black_cat Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Te biedne oczka ;( ech, dobranoc malutki, trzymaj się dzielnie Quote
albiemu Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 śpij kochany niech oddech będzie spokojny ... niech to będzie dobra noc. Quote
j3nny Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :-( łezka się kręci, aczkolwiek to naprawdę dobra rzecz, to cudowne że spędzi jesień życia we własnym domku z kochającym człowiekiem Quote
mru Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 no i malo co się nie popłakałam z rana :eviltong: kurcze, Dolarek jaki Ty malutki! :D haha faktycznie nie za duży jest... smesznie sie te foty oglada jak sie wczesnej myslalo, ze to duuuuży psiak :evil_lol: jej, jakie to szczescie, ze trafił na andę... :p strasznie mu życzę jeszcze zdrowia :( baaardzo baaardzo teraz, kiedy juz znalazł swoje szczęście, musi być zdrowy żeby móc się nim cieszyć! btw - staruszki orzechowskie idą jak świeże bułeczki ;) macie więcej? edit: no nie moge sie na foty napatrzeć nie moge :D jej jaki z niego cudak... ! Quote
Ra_dunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 To powtórzę po wszystkich: jejku! jaki on malutki!:crazyeye: Też myślałam, że większy z niego psiak... Dolarku :loveu: niech Ci zdrowie dopisuje. Już niedługo będziesz w swoim domku! SWOIM WŁASNYM DOMKU :multi: Quote
j3nny Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 kurcze a ja tak patrze na te zdjecia na kolderce, patrze i patrze i nie moge zrozumiec czemu wszyscy mowia, ze Dolarek taki malutki, przeciez wyglada na duzego jednak a tu sie okazuje, ze przeoczylam zdjecia na poprzedniej stronie!! co za maluch! przepiekne krociutkie lapeczki, slodki jest. kciuki zacisniete piesku, ciesz sie domkiem jak najdluzej:multi: Quote
SZPiLKA23 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 On jest malutki naprawde mniejszy niż owczarek walijski :) Staruszkow jeszcze pare jest ale chyba te sa w najwiekszej potrzebie Quote
Neczka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Cudny jest, głowa i tułów jest sporego psiaka, a to wszystko na krótkich, masywnych łapeczkach:loveu: I muszę też dodać, że Dolec ma prześliczną sierść. Po kąpieli będzie jeszcze śliczniejsza. Taka błyszcząca, pomimo tego wieloletniego brudu i miękka... Quote
patch75 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 mru napisał(a):musimy klub założyć ;) staruszki sa kochane my celowo wzielismy Mojzesza - starszego sznaucera olbrzyma (z mniejszych haha) był cudowny... chyba po tym, jak nasz Atosek sie u nas zestarzał po 18 latach :) kochany... no i teraz miał być tylko Gacek (3 lata) ale nie moglismy sie oprzeć Dymkowi (10 lat) no i mamy :diabloti::evil_lol: młyn :evil_lol: ale jaki fajny... jestem za klubem starszakow! Quote
albiemu Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 śpi cały czas - jak się biduś ze spaniem przeniósł na polko tak spał cały czas. Ani jeść nie chce ani nic tylko spać. Becia stwierdziła, że widać jak jest mu dobrze i że wyfgląda jak spiący szczęśliwy pies :) Quote
patch75 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Neczka']A więc... Dolar spędził dzisiaj cały dzień w budzie. Później go z niej wyciągłam i troszkę jeszcze wyczesałam przed wyjazdem do weta. Psiak niezwykle grzeczny, spokojny, ale niestety króciutkie nóżki ledwo trzymają niemałe ciałko... A w czwartek ruszamy w dalszą podróż :roll: wypisz wymaluj jak moj loverboy, takie spojrzenie, pysk Quote
Becia66 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Niuniek staruszek przespał noc spokojnie, nawet zaglądalam do niego bo coś za cicho było. Rano wyszedł na zewnątrz, zrobił obchód po ogrodzie i położył sie pod stołem na tarasie śpiąc do południa. Znowu sprawdzałam czy żyje bo jakos tak cichutko było ale tkwił w jakiś takim błogostanie.....no nie wiem, jakby był bezpieczny , szczęśliwy.......kochany cudny staruszek.......:loveu: Quote
gagata Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Beciu, to piękne zdjęcia..On nawet inaczej patrzy w takim otoczeniu..Tak dumnie.. Quote
Becia66 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Potem była kąpiel i popołudniowa drzemka pod kołderką - takiemu to dobrze...:eviltong: A ja musiałam sprzatac cały dom bo psiaki mi błotem zaniosły...:eviltong:...a Lolek to specjalista w tym jest...:eviltong: Quote
j3nny Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 :crazyeye::crazyeye: ło nieźle, ale on tam ma raj teraz:) ślicznie śpi pod kołderką :placz: Quote
justysiek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 jesteście wielkie:loveu::loveu::loveu:, brak mi słów:multi: Quote
patch75 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='becia66']Potem była kąpiel i popołudniowa drzemka pod kołderką - takiemu to dobrze...:eviltong: A ja musiałam sprzatac cały dom bo psiaki mi błotem zaniosły...:eviltong:...a Lolek to specjalista w tym jest...:eviltong: jak zobaczylam te zdjecia pod koldra, to sie prawie poplakalam, jak ona ma etraz dobrze, ciekawe, co sobie teraz mysli, to musi byc neisamowite uczucie dla psiaka, ktory ze schroniskowego kojca trafil pod kolderke, totalna transformacja. I jeszcze jedno-ukradlyscie mi psa, to moj loverboy, sroki, ze sie powtarzam, ale nie moge sie napatrzec i nadziwic, jaki podobny:shake: Quote
Recommended Posts