mru Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 dzięki za chociaż tych parę słów! :multi: Quote
EVA2406 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 To czekamy na zdjęcia od Beki..................... Quote
Neczka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 I tak powinna wyglądać psia starość... spokojna, kochana i wreszcie bezpieczna...:loveu: Quote
MagdaH Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 :loveu::loveu::loveu:jakie fajne tałatajstwo:loveu::loveu::loveu:zupełnie jak u mnie, gdzie nie depniesz - pies leży, gdzie spojrzysz - kot tyłek grzeje...:p Quote
mru Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 to chyba raj! :loveu: bo u mnie to... :roll: :evil_lol: chociaż małymi kroczkami muszę powiedzieć idziemy ku lepszemu ;) Quote
EVA2406 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Widziałam go ostatni raz w sobotę. Było wszystko ok, tylko trochę się podziębił przez tą strasznie mokrą pogodę i miał mały problem z częstym sikaniem, ale już chyba jest dobrze. Quote
j3nny Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 przepraszam, ze zasmiecam Dolarkowi watek, ale jest podobna sprawa - moze ktos bedzie miec pomysl jak pomoc? http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10987518&postcount=1 Quote
EVA2406 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Zajrzałam, a tu taka dobra wiadomość, że Miriam ma już domek. Super, że tak szybko się udało. Ja dzisiaj zgarnęłam pieska z ruchliwej ulicy. Oczywiście nikt się nie zainteresował, nikt nie wiedział w okolicy czyj to pies, a na dodatek jakieś stare babsko odganiało, machając torbą, to cudne wystraszone stworzonko. Nie wiedziałam czy łapać psa, czy ochrzaniać babę :mad: A u naszego staruszka Dolarka wszystko w porządku. Quote
mru Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 :D Dolarku, pewnie Ci dobrze... bosz, co za baba a z psiakiem co? Quote
EVA2406 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 mru napisał(a):co u Dolarka? :roll::roll: Mru, nie denerwuj, Dolarek vel Dionizy ma się zupełnie dobrze jak na swój wiek. A informacji jest mało, bo Anda najpierw miała kłopot z kręgosłupem, po tym jak pomagała staruszkowi wejść na schody, a teraz ( powiem to w tajemnicy) nie ma dostępu do netu, bo kot ........................zasikał jej laptopa :evil_lol:. A poza tym ona nie bardzo ma czas na siedzenie przy kompie, bo poza obsługą całego licznego psio - kociego stadka musi jeszcze, niestety, pracować, aby zarobić na całe to towarzystwo ;) Quote
mru Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 hihi tak myślałam (tzn. nigdy nie pomyślałabym, że kot obsikał jej laptopa;) ale, że nie ma czasu i tak dalej :eviltong: a że u Dolarka w porządku) dzięki za info :D Quote
SZPiLKA23 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 To ci kot.... tzrymajcie sie Dolarkowa rodzinko Quote
Becia66 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 A co tu tak ucichło ? chyba wszystko w porządku.....?:roll: Dolarku..... Quote
EVA2406 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Dolarkowa pani pracuje i zarabia (jednak tylko złotówki) na Dolarka i inne biedy, a także na nowego laptopa :oops:. Poza tym wszystko jest ok. Piesio jest grzeczny i jak na swój wiek trzyma się zupełnie dobrze. Quote
Becia66 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 EVA2406 napisał(a):Dolarkowa pani pracuje i zarabia (jednak tylko złotówki) na Dolarka i inne biedy, a także na nowego laptopa :oops:. Poza tym wszystko jest ok. Piesio jest grzeczny i jak na swój wiek trzyma się zupełnie dobrze. no to w takim razie nie przeszkadzamy, niech pani pracuje......:eviltong:.....coby laptop był nowy i żarełko świeże.....:eviltong: Quote
EVA2406 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jedyny większy problem to jest taki, iż Dolarek vel Dionizy popuszcza moczyk i spanko jest ciągle zmieniane i prane. Dzisiaj piesio był prany ;) Quote
Neczka Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Co u Dolarka ? Jak się czuje ? ...może jakieś fotki ? :razz: Quote
Recommended Posts