Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Widziałam go ostatni raz w sobotę. Było wszystko ok, tylko trochę się podziębił przez tą strasznie mokrą pogodę i miał mały problem z częstym sikaniem, ale już chyba jest dobrze.

Posted

Zajrzałam, a tu taka dobra wiadomość, że Miriam ma już domek. Super, że tak szybko się udało.
Ja dzisiaj zgarnęłam pieska z ruchliwej ulicy. Oczywiście nikt się nie zainteresował, nikt nie wiedział w okolicy czyj to pies, a na dodatek jakieś stare babsko odganiało, machając torbą, to cudne wystraszone stworzonko. Nie wiedziałam czy łapać psa, czy ochrzaniać babę :mad:

A u naszego staruszka Dolarka wszystko w porządku.

• 3 weeks later...
Posted

mru napisał(a):
co u Dolarka? :roll::roll:

Mru, nie denerwuj, Dolarek vel Dionizy ma się zupełnie dobrze jak na swój wiek. A informacji jest mało, bo Anda najpierw miała kłopot z kręgosłupem, po tym jak pomagała staruszkowi wejść na schody, a teraz ( powiem to w tajemnicy) nie ma dostępu do netu, bo kot ........................zasikał jej laptopa :evil_lol:. A poza tym ona nie bardzo ma czas na siedzenie przy kompie, bo poza obsługą całego licznego psio - kociego stadka musi jeszcze, niestety, pracować, aby zarobić na całe to towarzystwo ;)

Posted

hihi tak myślałam (tzn. nigdy nie pomyślałabym, że kot obsikał jej laptopa;) ale, że nie ma czasu i tak dalej :eviltong: a że u Dolarka w porządku)
dzięki za info :D

Posted

Dolarkowa pani pracuje i zarabia (jednak tylko złotówki) na Dolarka i inne biedy, a także na nowego laptopa :oops:.
Poza tym wszystko jest ok. Piesio jest grzeczny i jak na swój wiek trzyma się zupełnie dobrze.

Posted

EVA2406 napisał(a):
Dolarkowa pani pracuje i zarabia (jednak tylko złotówki) na Dolarka i inne biedy, a także na nowego laptopa :oops:.
Poza tym wszystko jest ok. Piesio jest grzeczny i jak na swój wiek trzyma się zupełnie dobrze.

no to w takim razie nie przeszkadzamy, niech pani pracuje......:eviltong:.....coby laptop był nowy i żarełko świeże.....:eviltong:

• 4 weeks later...