Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Uprzejmie donosze że u Dionizego wszystko w porządalu. Z racji na wiek i problemy ze stawami spedza czas w wiekszości w pozycji horyzontalnej, okropnie chrapiąc :evil_lol:

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

pisze i rycze Dyzio nie zyje
odszedl w nocy lub nad ranem ...
wyjechalam na szkolenie Dionizy zostal a moim dzieckiem dominikiem czul sie dobrze tylko zaczynal sikac nie kontrolujac wiec przed wyjazdem pobralam mu krew czyli w piatek . Mam wynikib lekkie podwyzszone wyniki kreatyniny i mocznika wiec dostawal diete nerkowa
mialam dzisiaj w nocy koszmarny sen snilo mi sie ze jestem na pogrzebie wiec zaraz rano chcialam zadzwonic do domu co sie dzieje
okazalo sie ze moj syn zadzwonil wczesniej - dionizy nie zyje .. umarl prawdopodobnie we senie cocho spokojnie tak jakim byl za zycia nie wadzac nikomu nie klopoczac nikogo ....
moj syn zaniosl go na pietro gdzie spal na lozeczku znalazl go po przebudzeniu w takiej samej pozie jakzasnal
umarl na lozeczku najedzony w cieple ale sam - mnie przy nim nie bylo i strasznie zaluje bo wlasnie dlatego bralam gpo ze schronu zeby nie umieral sam

mam nadzieje ze serduszko poprostu sie zatrzymalo i nie czul bolu
tak strasznie mi przykro Dyzio ze nie bylo mnie przy tobie
bardzo emi przykro ze to tylko 8 miesiecy
myslalam ze nie zrzylam sie tak jak z psami z ktorymi spedzilmam lata widac nie lata maja tu znaczeniei

Dyzio mam nadzieje ze spotlkamy sie jeszcze a teraz biegasz z moimi spami Anda ,Malta i wojtka Tia i jestes spokojny...

tak mi przykro Albiemu myslalam ze bedzie nam dane spedzic wiecej czasu razem

• 2 months later...
Posted

co tam u Was? Jak się trzymasz?

Często przyznaje myslę o tym, że kostucha ścigając piękne psie serca powinna nogi polamać, aby stracić szansę ... nawet na cień tych, których kochamy.