Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja sobie zaznaczę psiaka. Już go zauważyłam, jak albiemu wlepiłaś tę fotę na wątek orzeszków, tera znalazłam wątek.

Owczarkowate zawsze za serce mnie lapią...:-(

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Koperek to jest mały piesek, moze na fotkach wyglada jak owczarek ale jest postury krótkiego jamnika
Aaaaaaaaaaaaaaa...:crazyeye: No to rzeczywiście fota nieadekwatna :shake:

Ale to wszystko nie ważne! WAŻNE, ŻEBY PSIAK DOJECHAŁ DO SUPER DOMKU!

Posted

Talcott napisał(a):
Umiera - ale to nie znaczy że Umrze!!!!! Max tez mdlał i leżał w schronie w odchodach- teraz piłkę nosi i moje buty, a pod górę nie daje sie wziąć na ręce!!!!

Talcott, słowo UMIERANIE jest wszechobecne na dogomanii i przyznaje, że niestety zdarza się, że uzywane jedynie po to aby zwrócić uwagę ... Nie na wątkach zakładanych przezemnie, bo jeśli chociaż raz sie wydurnię to stracą na tym psy ... taka prawda. Napisalam zgodnie z tym co widziałam i czułam będąc z nim, co czuje nadal. Badania wyjaśnią nam sytuację. Jeśli przesadziłam to naprawdę cholernie sie ucieszę bo to cudowny psiak i cholernie szanuje jego zycie i Wasz czas, Wasze serca, bo wiem, że Was też boli los zwierząt. Kontakt będę mieć i będę Was informować, w razie wątpliwości rozmawiać jak zawsze.

Posted

Jesteś Kochana!! wcale nie o przesadę z Twojej strony mi chodziło tylko o możliwość Uratowania Psa !!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: - bez pomocy odchodzą -
otoczone troską - żyją

Posted

ja wierzę że to, że dzisiaj jestesmy tutaj i jest reakcja na jego los ma jakiś cel, sens .... Wśród naprawdę masy wątków został zauważony - to naprawdę cud. Macie jego życia świadomość, ja z uporem maniaka mówię że każda minuta nawet myśli Waszych zbliżają psa do domu :)

Posted

kochane :) ... dziękuję!

Narazie jeszcze trzymajcie swoje skarbonki, pieniądze ważna sprawa, ale może damy radę - jedno jest pewne jak będzie ciężko poproszę o pomoc. Dziękuję.

Posted

rozmawiałam z kierownikiem, niestety ale musimy do poniedziałku poczekać z badaniami ... ma swoich sprawdzonych weterynarzy i chce go dać na dobre badanie i na obserwację nawet na noc, aby był jak najlepiej zdiagnozowany ... ja mówię wprost, tak będzie lepiej bo mam też do nich zaufanie - reszta wetów tam to banda, ktorej lepiej unikać. Lepiej zrobić dobrze wszystko od samego początku niz psa katować kilka razy pobieraniem krwi itd ... Czarna Anda, sprawa rozstrzygnie się poniedziałek wtorek i ja już będę organizować transport aby wszystko było dograne co do minuty i nie musiał bezsensownie siedzieć już dłużej bez pomocy .. swoje juz wysiedział. Kierownik to bardzo dobry czlowiek, ufam mu i wiem, że podjał decyzję słuszną i zależy mu na jak najlepszej diagnozie aby jak najszybciej mu pomóc.

Posted

Kierownik mówi że Czarnuszek jest psem o bardzo długim stażu schroniskowym. Był kiedyś bardzo kontaktowym, przesympatycznym psiakiem który nawet chodził luzem po schronisku. Teraz to cień tamtego psa....:-(:-(:-(