Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarna Anda zachwycona Dolarem, że taki grzeczny, i cudowny ... Bardzo się cieszę, że jej psiaki zaakceptowaly Dolara bez niczego :) ... przyszły przywitać i powiedziały - ej gościu utyrany jesteś odpocznij, My damy Ci spokój. Szacun kolo! ...

Naprawdę to już kolejny raz kiedy inne psy silniejsze do starszyzny odnoszą się ze zrozumieniem - zawsze mnie to wzruszało. W schronisku niestety inaczej to wygląda.

Dolar paskudnie oddychał całą drogę, aż serce żal ściskal. Wtulał głowę do głaskania i zasypiał jadąc do nowego domu. Jakie to poczciwe psisko ... nie potrafię Wam opisać ale on naprawdę coś w sobie ma. On pocieszał mnie że jest szczęśliwy i dziękuje za szanse a ja wciąż sluchając jego charczenia myślałam ... dojedź bo szansa jest, tylko dojedź ... Jeszcze jak na zlość gorąco jak szlag bylo.
Dzielnie dojechał juz jest bezpieczny w rękach Iwony i wiem jedno - lepiej trafić nie mógł. Dziękuję!

Posted

albiemu napisał(a):
Czarna Anda zachwycona Dolarem, że taki grzeczny, i cudowny ... Bardzo się cieszę, że jej psiaki zaakceptowaly Dolara bez niczego :) ... przyszły przywitać i powiedziały - ej gościu utyrany jesteś odpocznij, My damy Ci spokój. Szacun kolo! ...

Naprawdę to już kolejny raz kiedy inne psy silniejsze do starszyzny odnoszą się ze zrozumieniem - zawsze mnie to wzruszało. W schronisku niestety inaczej to wygląda.

Dolar paskudnie oddychał całą drogę, aż serce żal ściskal. Wtulał głowę do głaskania i zasypiał jadąc do nowego domu. Jakie to poczciwe psisko ... nie potrafię Wam opisać ale on naprawdę coś w sobie ma. On pocieszał mnie że jest szczęśliwy i dziękuje za szanse a ja wciąż sluchając jego charczenia myślałam ... dojedź bo szansa jest, tylko dojedź ... Jeszcze jak na zlość gorąco jak szlag bylo.
Dzielnie dojechał juz jest bezpieczny w rękach Iwony i wiem jedno - lepiej trafić nie mógł. Dziękuję!

Łezka w oku się kręci :(

Posted

to co?? mozna juz swietowac???:multi::multi::multi::multi::multi::multi:ale superowo!!! lo jezu, jak fajnie!!!:multi::multi::multi::multi::multi:teraz to ma luksus, nie musi bac sie zimy w schronie, tego, ze zamarznie, ze zostanie zagryziony, zdechnie z glodu...teraz odzyje!:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='gagata']I jak, Dolarku, w nowym domku?

Dziadeczek ma się wysmienicie .....:multi:...nie chodzi mi oczywiście o aspekt jego kondycji fizycznej bo dalej cięzko oddycha, chodzi z trudnością bo stawy i kregosłup chore i to sie pewnie nie zmieni. Ale psisko odżyło psychicznie. Duzo odpoczywa, śpi i apetyt ma wyśmienity. Już nawet macha ogonkiem kiedy widzi Ande. Jest nim oczarowana że taki cudny, kochany , spokojny, taki nikomu nie wadzący dziadunio....
Pierwsze zabiegi pielęgnacyjne tez wykonane - uszka wyczyszczone, oczka, dostał też dziadunio witaminki, preparaty na wzmocnienie stawow i nawet dał Andzie buziaka. Psy też przyjęły go z powagą sytuacji....:eviltong:, dziadunio jest tym seniorem który budzi respekt. Koty troche poprychały ale już jest spokój. Będzie dobrze :loveu::loveu::loveu:, nasz Dziadunio spędzi póżną jesień życia w cudownym, pełnym miłości domku - do końca otoczony opieką i kochany.......Anda -dziękujemy ci z całego serca.....:buzi::Rose::Rose::Rose: