majqa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Transport Carego jest w najbliższą niedzielę! :multi: Quote
ewatr Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 majqa napisał(a):Transport Carego jest w najbliższą niedzielę! :multi: Ufff .... trzymam kciuki :thumbs: Quote
Isadora7 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 majqa napisał(a):Transport Carego jest w najbliższą niedzielę! :multi: Tak bardzo się cieszę i... mam nadzieję że będzie mi dane spotkanie z Carym... nie od razu oczywiście. Marki toż to Warszawa :) Quote
supergoga Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Taki piękny i taki biedny ten pies. Mam nadzieję, że powiedzie się całą akcja. Mogę niestety tylko z daleka kciuki zaciskac i ciepłe myśli wysyłać. Quote
majqa Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Super Dziewczyny, że tu jesteście! Moc pozytywnych myśli przyda się na bank! Quote
mysza 1 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Wspaniałe wieści, oby tylko Cary czuł się lepiej. Quote
Juliusz(ka) Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Czy mogłabym prosić o informację, jak można pomóc finansowo? Czy teraz tylko smsy - jeśli tak, to do kiedy ten numer będzie aktualny? Przepraszam, ale wątek ma tyle stron, że nie sposób przebrnąć...:( Quote
tyciaNi Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 to cudowne :loveu: ogromnie się cieszę, jesteście wspaniałe :evil_lol: Quote
majqa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Juliusz(ka)']Czy mogłabym prosić o informację, jak można pomóc finansowo? Czy teraz tylko smsy - jeśli tak, to do kiedy ten numer będzie aktualny? (...) Co do ważności smsów nie mam pewności więc co do nich można zadać pytanie, pisząc do fundacji na mail [email protected] lub wpłacając na fundację pieniążki, byle w tytule wpłaty wpisać Cary. Dane do wpłat są w 1 poście. Serdecznie dziękuję za zainteresowanie pomocą. Quote
al-ka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Z Owczarka ida cały czas smsy i jest taka propozycja pomocy-moze sie tez przyda? przeklejam ją w całości: Aksa Starszy owczarkarz klubowicz Rejestracja: 16 lutego 2006 Miasto: Gdansk Online: Offline Wypowiedzi: 1980 Wypowiedź: Dzisiaj o godzinie 08:25Sms posłany. Poproszę dziś znajomych i rodzinę, żeby posłali również smsy. Gdyby był potrzebny postój w połowie drogi na odpoczynek, kawę to zapraszam do siebie, tylko tyle mogę zrobić Quote
Inez de Villaro Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cary pewnie nie będzie jechał przez Gdańsk:) ale fajnie że ludziska sie przejęli:) Quote
tyciaNi Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jak tam Carry? zdenerwowany przed podróżą? ;) Quote
ANETTTA Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 klininjcie mi na pv gdzie ten doemk ...bowatek ma mase stron nie mam czasu go dokladnie czytac plis Quote
Kruszynka86 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Bede szczera historia tego psiaka ściska tak serducho że az cieżko oddychać tym bardziej że sama mam takiego psa no skóra zdjeta i tym ciezej mi sie to czytało gdy pod reką miałam pyszczek swojego psa :-( Nie ma słów dla ludzkiej bezmyslności :angryy: oby ich mocno pokarało :mad: Dodam tylko tyle ze jak bede w stanie napewno dorzuce pare groszy dla Carusia bo sama chorego psa i wiem co to znaczy kupować drogie leki i walczyć o wyzdrowienie ale badzmy dobrej myśli... Quote
majqa Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Witam Cię Kruszynko na wątku!!! :loveu: Wycałuj pychola swojego skarba ode mnie! I to...bardzo, bardzo mocno!!! Dziękuję za zainteresowanie Carym! Quote
danka1234 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Kruszynka86 napisał(a):oby sie jutro wszystko udało :-( trzymamy kciuki z całych sił. Quote
majqa Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Powodzenia Cary, bo...to już dziś!!! :multi: Quote
Kruszynka86 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 dziekuje Majqa psina wycałowana wytarmoszona :cool3: Cary trzymam kciuki Quote
al-ka Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Bałam się pisać,bałam się cieszyć,by nie spłoszyć tego cudu Bozego Narodzenia.... Quote
Recommended Posts