Jump to content
Dogomania

Cary w potrzebie- JUŻ W NOWYM, STAŁYM SUPER DOMU U GOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 822
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Transport Carego jest w najbliższą niedzielę! :multi:

Tak bardzo się cieszę i... mam nadzieję że będzie mi dane spotkanie z Carym... nie od razu oczywiście. Marki toż to Warszawa :)

Posted

Czy mogłabym prosić o informację, jak można pomóc finansowo?
Czy teraz tylko smsy - jeśli tak, to do kiedy ten numer będzie aktualny?
Przepraszam, ale wątek ma tyle stron, że nie sposób przebrnąć...:(

Posted

[quote name='Juliusz(ka)']Czy mogłabym prosić o informację, jak można pomóc finansowo? Czy teraz tylko smsy - jeśli tak, to do kiedy ten numer będzie aktualny? (...)
Co do ważności smsów nie mam pewności więc co do nich można zadać pytanie, pisząc do fundacji na mail [email protected] lub wpłacając na fundację pieniążki, byle w tytule wpłaty wpisać Cary. Dane do wpłat są w 1 poście. Serdecznie dziękuję za zainteresowanie pomocą.

Posted

Z Owczarka ida cały czas smsy i jest taka propozycja pomocy-moze sie tez przyda?
przeklejam ją w całości:
Aksa
Starszy owczarkarz

klubowicz

Miasto: Gdansk
Online: Offline
Wypowiedzi: 1980
Wypowiedź: Dzisiaj o godzinie 08:25Sms posłany. Poproszę dziś znajomych i rodzinę, żeby posłali również smsy.
Gdyby był potrzebny postój w połowie drogi na odpoczynek, kawę to zapraszam do siebie, tylko tyle mogę zrobić

Posted

Bede szczera historia tego psiaka ściska tak serducho że az cieżko oddychać tym bardziej że sama mam takiego psa no skóra zdjeta i tym ciezej mi sie to czytało gdy pod reką miałam pyszczek swojego psa :-( Nie ma słów dla ludzkiej bezmyslności :angryy: oby ich mocno pokarało :mad: Dodam tylko tyle ze jak bede w stanie napewno dorzuce pare groszy dla Carusia bo sama chorego psa i wiem co to znaczy kupować drogie leki i walczyć o wyzdrowienie ale badzmy dobrej myśli...