strup Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wiedziałam, ze to on tam był! Koleżanka była i mówiła, że był pies na wózku taki złoty, to ja od razu- TO CZUCZ! ona, ze może faktycznie podobny. ; D Quote
mru Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 piękny czerwoniutki wózeczek, Czuczu :cool3: widzisz jak pięknie dajesz radę... :p Quote
demi Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 A no niby mnie ma... za to jak już go dorwe i ten dziub wycałuję- a jak on buziaków nie lubi:evil_lol:, to później mnie tylko łapkami tłucze, żebym jeszcze go pomeczyła:loveu: A no był Czuczuś na targach:loveu: ale większość czasu przesiedział u mnie na kolankach:roll: Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 myśliwstwo to zakała ludzkości, usilnie od wieków motywowana tradycją i regulacją przyrody. przekręt na 102. zwierzęta dookoła a im pozwolono strzelać. świetnie, nie ma co. tak sobie biadolę, bo mnie wkurza strzelanie do czegokolwiek dla zabawy. a czucz wygląda kwitnąco :loveu:. a ja uwielbiam czerwony kolor :cool3:. Quote
mysza 1 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Przepraszam Was, poszukuję kogoś kto przeprowadziłby wizytę przedadopcyjną we Wrocławiu. Będę wdzieczna za pomoc, sprawa jest pilna, sunia siedzi od tygodni w klatce w lecznicy Quote
strup Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No co jest, nie spadaj, pokazuj się! :mad: Quote
Belula Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 demi napisał(a): Najgorsze, co nas na targach spotkało to to, ze obok nas byli myśliwi ze swoimi "trofeami" i idioci zaczęli strzelać z tych swoich połamanych strzelb- a Czuś mało na zawał nie umarł...:shake: w końcu tyle śrutu ma biedulek w swoim ciałku... Jak bym dorwała tego idiote, to przynajmniej bym mu oczy wydrapała:angryy: Większość mi mówi, ze pasujemy do siebie z Czuczem- takie dwie sieroty życiowe:lol: Ale powiem Wam, ze jesteśmy w sobie tak zakochani, że nawet tego sie opisać nie da:loveu: To taka nasza Toksyczna Miłość:roll: No, demi, jeżeli Ty jesteś sierota życiowa, to ja jestem chińskim uczonym! Kto, jak kto, ale Ty, i Czucz! o chyba żart był... A co do tych myśliwych, to też bym im oczy wydrapała, za Czucza i za tysiące innych. Kto wie? Może jeszcze jakiegoś dorwę?? :mad: Quote
strup Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ej, Czuczusiu pokazuj swój piękny pyszczek! :cool3: Quote
mafik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Co tam u Was demi? Jak Czuczu, biega na wózeczku?:loveu: Quote
sleepingbyday Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 czu czu czu... taki offtopik :eviltong: Quote
demi Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 wekend szkolny miałam od rana do wieczora, dlatego mało nas na kompie było:razz: a jakoś sobie radzimy. Narazie zła pogoda, więc chłopak nie biega na dwór, siedzi w domku. Ale za to dziś okazało się, że Czucz jest typowym kanapowcem:lol: Całą noc przespał ze mną w łóżku pod kołderką:evil_lol: Kochany dziubaczek! Wczoraj tak się na wyrko pchał, żeby się pomiziać i tak zasnął, to gdzież bym śmiała mojego chłopaka budzić:loveu: Quote
Magdalena Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Przelałam brakującą wpłatę z bazarku na Czucza (10zł) :) Quote
mysza 1 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Czuczuś masz pozdrowienia od Lucusia;) Quote
Mateo93 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Potwierdzam słowa demi Czucz to kochane zwierzątko:loveu: on wygodny chłopak jest:eviltong:ze wsi w końcu:razz: Quote
irysek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 bylam w pt w odwiedzinach u demi - asi. cale jej stao cudne, czucz sliczny, kochaneczek taki maly. energi ma jak kon. pyszczek ma taki sliczny, ze mozna go polknac. nic dziwnego ze asia go pokochala. jak sie na niego patrzy to lzy do oczu naplywaja, kto takiej slicznotce mogl taka krzywde zrobic. cudenko zloto rude. wysciskaj go ode mnie :) Quote
demi Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Mateo93 napisał(a):Potwierdzam słowa demi Czucz to kochane zwierzątko:loveu: on wygodny chłopak jest:eviltong:ze wsi w końcu:razz: jak przy nim biegam, to jak się nie rozleniwić:evil_lol: Irysek napisał(a): bylam w pt w odwiedzinach u demi - asi. cale jej stao cudne, czucz sliczny, kochaneczek taki maly. energi ma jak kon. pyszczek ma taki sliczny, ze mozna go polknac. nic dziwnego ze asia go pokochala. jak sie na niego patrzy to lzy do oczu naplywaja, kto takiej slicznotce mogl taka krzywde zrobic. cudenko zloto rude. wysciskaj go ode mnie :smile: Cudeńko to tak, ale dziś to mi już zaszedł za skórę, na spacerze jak wyruszył za jakąś suką, to już nie nie pomogło:mad:. na smycz wariata nie weźmiesz bo sie jej boi, stoi jak krowa i się szarpie:shake: drzeć się można, a on swoje:roll: coś czuje, ze następny etap to kastracja:diabloti: Swoje suczki dwie ze sobą miał, to nie obca lepsza:mad: Ale sie wyganiał jak wariat- zresztą nie tylko on:cool3: i w końcu mogę spokojnie usiąść na kompa, posprzątać i napić się upragnionej kawy:loveu: Quote
basiapron Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 za moja też by pewnie poszedł bo ona nawet bez cieczki przyciaga adoratorów nie tylko psich ale i ludzkich,ciągle ktoś się mnie pyta co to za rasa:)a to taki troche niedorobiony border terier,wg mojego śledztwa w internecie,bo trzeba coś przecież ludziom mówic.A Czuczu to tez musi jakiś rasowy być:cool3: Quote
agiza Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Demi , serdeczne pozdrowienia dla Ciebie oraz dla całej Gromadki:loveu::loveu: Ponieważ wiele osób napisało podziękowania dla Ciebie to ja napiszę pare słów do Twoich Rodziców. A więc... Drodzy Rodzice Joasi, chciałabym w imieniu zwierzaczków - które już są oraz tych, które będą uratowane i otoczone opieką przez Joasię- Wam podziękować... Za wspaniałe wychowanie oraz akceptowanie dobroczynności Joasi... Za ten cały trud włożony w opiekę nad tyloma zwierzaczkami...Za otwarcie drzwi dla tych bidulek do Waszego Domu...Bo bez Was nie miałyby szansy na Życie... Gdyby każdy Rodzic w 1/100 wychował tak swoje dziecko to świat byłby naprawdę lepszy. Sedecznie pozdrawiam Rodziców Joasi:lol::lol: Quote
demi Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 basiapron napisał(a):A Czuczu to tez musi jakiś rasowy być:cool3: Dziewczyny z SZANSY wzięły go za mieszańca goldena:eviltong: a on tyle ma z goldena co ja z modelki:evil_lol: Quote
demi Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 agiza napisał(a):Demi , serdeczne pozdrowienia dla Ciebie oraz dla całej Gromadki:loveu::loveu: Ponieważ wiele osób napisało podziękowania dla Ciebie to ja napiszę pare słów do Twoich Rodziców. A więc... Drodzy Rodzice Joasi, chciałabym w imieniu zwierzaczków - które już są oraz tych, które będą uratowane i otoczone opieką przez Joasię- Wam podziękować... Za wspaniałe wychowanie oraz akceptowanie dobroczynności Joasi... Za ten cały trud włożony w opiekę nad tyloma zwierzaczkami...Za otwarcie drzwi dla tych bidulek do Waszego Domu...Bo bez Was nie miałyby szansy na Życie... Gdyby każdy Rodzic w 1/100 wychował tak swoje dziecko to świat byłby naprawdę lepszy. Sedecznie pozdrawiam Rodziców Joasi:lol::lol: :oops: gdyby oni nie musieli przeżywać tego wszystkiego, i nie było by to w ich domu, to możliwe, ze by się cieszyli, że mają taką córkę:roll: Quote
Recommended Posts