Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój Fox tak się wierci przy zastrzykach, ze raz nawet wet wbił mi niechcący strzykawkę w dłoń. :roll:

A Ty Czuczu sie ni wygłupiaj przyzwyczaj sie do pampersa i daj odpocząć Demi. ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysza 1 napisał(a):
Powiem Wam, że opieka nad takim psiną to naprawdę cięzka praca, wyrazy szacunku Demi.
Nasz Lucek też potrafił dziabnąć przy zabiegach wetów czy jak miał humorek:evil_lol:. Kaleki już tak mają.;)

A co do zastrzyków, to ja tam sie Majstrowi nie dam, prędzej go zjem:evil_lol:

Kurcze te kaleki to okropne, tutaj przytulanki a jak trzeba to z zębolami wyskoczą:lol:
Ciężko, ciężko. Ale jak sobie przypomnę jak miałam z nim na początku a jak teraz, to niebo a ziemia. Człowiek do wszystkiego jest w stanie się przyzwyczaić. Bo na początku to chciałam sobie :flaming:
a teraz to co ja bym bez tej cholery zrobiła:loveu:
Chociaż nie powiem, że natręt z niego okropny:roll:

Dziś byliśmy na długim spacerku, oczywiscie Majster-Czucz zgubił wózeczek 2 razy:lol: wstydu narobi i tyle:evil_lol: a co najlepsze spasł się chłopak i będę musiała mu pasek w wózeczku poluźnic, bo sie ledwo dopina:diabloti:

Ale bedzie do przodu.

Nie wiem co mu z tą pieluszką odpitoliło:shake: nigdy tak nei robił.
Jak zamknę go u siebie w pokoju, to mi pokuj zmasakruje, ale to szybciutko można umyc. a jak chłopak na dole zostanie, wszystkie psy tam latają i no wiadomo co się dzieje:mad: ale coż takie życie moje, sama sobie je wybrałam, wiec nie ma co narzekać, choc mogło by byc łatwiej:roll:

Kochani, bedę musiała pieluszki zakupić... znowusz, ok?:oops:

Czucz to producent śmieci, które muszę później nocami na osiedle wynosić:diabloti:

Posted

[quote name='demi']A co do zastrzyków, to ja tam sie Majstrowi nie dam, prędzej go zjem:evil_lol:

Kurcze te kaleki to okropne, tutaj przytulanki a jak trzeba to z zębolami wyskoczą:lol:
Ciężko, ciężko. Ale jak sobie przypomnę jak miałam z nim na początku a jak teraz, to niebo a ziemia. Człowiek do wszystkiego jest w stanie się przyzwyczaić. Bo na początku to chciałam sobie :flaming:
a teraz to co ja bym bez tej cholery zrobiła:loveu:
Chociaż nie powiem, że natręt z niego okropny:roll:

Dziś byliśmy na długim spacerku, oczywiscie Majster-Czucz zgubił wózeczek 2 razy:lol: wstydu narobi i tyle:evil_lol: a co najlepsze spasł się chłopak i będę musiała mu pasek w wózeczku poluźnic, bo sie ledwo dopina:diabloti:

Ale bedzie do przodu.

Nie wiem co mu z tą pieluszką odpitoliło:shake: nigdy tak nei robił.
Jak zamknę go u siebie w pokoju, to mi pokuj zmasakruje, ale to szybciutko można umyc. a jak chłopak na dole zostanie, wszystkie psy tam latają i no wiadomo co się dzieje:mad: ale coż takie życie moje, sama sobie je wybrałam, wiec nie ma co narzekać, choc mogło by byc łatwiej:roll:

Kochani, bedę musiała pieluszki zakupić... znowusz, ok?:oops:

Czucz to producent śmieci, które muszę później nocami na osiedle wynosić:diabloti:

Hehe fabryka;)
Zozol jeden mały:eviltong:

[SIZE="5"]NO TO LUDZIE PROSZE O POMOC DLA CZUCZA!
BO FRANCA NIE BĘDZIE MIAŁA CZEGO DZIUBAĆ:eviltong:;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
demi, mmay cię czym szantażowac teraz :diabloti:

kurde prawie wyniuchał, że nosiłam jakiegoś innego amanta :evil_lol:
ale szybcikiem uciekłam do góry, a po schodach już mnie nie dogoni:evil_lol:
jak by sie dowiedział to było by, oj działo by się :mad::evil_lol:

Posted

iskry by z kółek szły, ty... niewierna :diabloti:

iskry:evil_lol: hehe, oj by szły:evil_lol:
a z ciotki by się pióra posypały:evil_lol:

Posted

Czuczu

wysoki sędzia który ciotke za zdrade gania:evil_lol:

pies z połamanym kręgosłupem....;/

zapierdziela na wózeczku że jak by w kogoś zajumał tak koniec;)

rudzielec który bada anatomię pieluch:evil_lol:

pyskata cholera:lol:

ktoś ma takiego psa jeszcze?:evil_lol:

Posted

Mateo93 napisał(a):
Czuczu

wysoki sędzia który ciotke za zdrade gania:evil_lol:

pies z połamanym kręgosłupem....;/

zapierdziela na wózeczku że jak by w kogoś zajumał tak koniec;)

rudzielec który bada anatomię pieluch:evil_lol:

pyskata cholera:lol:

ktoś ma takiego psa jeszcze?:evil_lol:

hihi:evil_lol:

w styczniu mogę komuś pożyczyć Czuczka, co by zobaczył "jak to jest"opiekować się kimś takim - jest jakiś desperat:evil_lol::razz:

Posted

Wszystkim Dogomaniakom i ludziom kochającym zwierzaki - wszyskiego co najlepsze, zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużo sił na dalszą pomoc oraz dużo pieniędzy na tę pomoc (przyziemne ale bardzo przydatne;) ).
Piotr

Posted

Bardzo Dziekuję Pani Agnieszce (agiza) ze Szczecina za świąteczną wpłatę na Czuczmajstra kochanego 50zł:loveu:

Czucz jak to Czucz ostatnio zwariował:diabloti: buntuje się nocami i lata szogun bez pieluszki:mad:, a rano możecie się domyśleć co się w pokoju dzieje:shake:
Ale cóż tu zrobić:roll:

Z tymi pieluszkami to chyba tak, ze po prostu brzusiu mu urósł :evil_lol: a że dupcia cała zapadnięta to mu się łatwiej z kuperka zsuwa :lol:
Będe musiała poprawić paseczek w wózeczku, bo jak tylko gdzieś się lekko nim zaczepi to zaraz go gubi:evil_lol: bewsztyczek kochany:loveu:
Ale dzioba to ma niewyparzonego, pewni po wujku ;)

Posted

cześć czuczu :cool3:

taa cześć :mad:

Mamy dobka w masakrycznym stanie w domu, i Czucz zamiast dać mu spać jak inne, to by zjadł :mad:aż to gnojek musi zamkniety w pokoju siedzieć:roll: