strup Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mój Fox tak się wierci przy zastrzykach, ze raz nawet wet wbił mi niechcący strzykawkę w dłoń. :roll: A Ty Czuczu sie ni wygłupiaj przyzwyczaj sie do pampersa i daj odpocząć Demi. ;) Quote
demi Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 mysza 1 napisał(a):Powiem Wam, że opieka nad takim psiną to naprawdę cięzka praca, wyrazy szacunku Demi. Nasz Lucek też potrafił dziabnąć przy zabiegach wetów czy jak miał humorek:evil_lol:. Kaleki już tak mają.;) A co do zastrzyków, to ja tam sie Majstrowi nie dam, prędzej go zjem:evil_lol: Kurcze te kaleki to okropne, tutaj przytulanki a jak trzeba to z zębolami wyskoczą:lol: Ciężko, ciężko. Ale jak sobie przypomnę jak miałam z nim na początku a jak teraz, to niebo a ziemia. Człowiek do wszystkiego jest w stanie się przyzwyczaić. Bo na początku to chciałam sobie :flaming: a teraz to co ja bym bez tej cholery zrobiła:loveu: Chociaż nie powiem, że natręt z niego okropny:roll: Dziś byliśmy na długim spacerku, oczywiscie Majster-Czucz zgubił wózeczek 2 razy:lol: wstydu narobi i tyle:evil_lol: a co najlepsze spasł się chłopak i będę musiała mu pasek w wózeczku poluźnic, bo sie ledwo dopina:diabloti: Ale bedzie do przodu. Nie wiem co mu z tą pieluszką odpitoliło:shake: nigdy tak nei robił. Jak zamknę go u siebie w pokoju, to mi pokuj zmasakruje, ale to szybciutko można umyc. a jak chłopak na dole zostanie, wszystkie psy tam latają i no wiadomo co się dzieje:mad: ale coż takie życie moje, sama sobie je wybrałam, wiec nie ma co narzekać, choc mogło by byc łatwiej:roll: Kochani, bedę musiała pieluszki zakupić... znowusz, ok?:oops: Czucz to producent śmieci, które muszę później nocami na osiedle wynosić:diabloti: Quote
Mateo93 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='demi']A co do zastrzyków, to ja tam sie Majstrowi nie dam, prędzej go zjem:evil_lol: Kurcze te kaleki to okropne, tutaj przytulanki a jak trzeba to z zębolami wyskoczą:lol: Ciężko, ciężko. Ale jak sobie przypomnę jak miałam z nim na początku a jak teraz, to niebo a ziemia. Człowiek do wszystkiego jest w stanie się przyzwyczaić. Bo na początku to chciałam sobie :flaming: a teraz to co ja bym bez tej cholery zrobiła:loveu: Chociaż nie powiem, że natręt z niego okropny:roll: Dziś byliśmy na długim spacerku, oczywiscie Majster-Czucz zgubił wózeczek 2 razy:lol: wstydu narobi i tyle:evil_lol: a co najlepsze spasł się chłopak i będę musiała mu pasek w wózeczku poluźnic, bo sie ledwo dopina:diabloti: Ale bedzie do przodu. Nie wiem co mu z tą pieluszką odpitoliło:shake: nigdy tak nei robił. Jak zamknę go u siebie w pokoju, to mi pokuj zmasakruje, ale to szybciutko można umyc. a jak chłopak na dole zostanie, wszystkie psy tam latają i no wiadomo co się dzieje:mad: ale coż takie życie moje, sama sobie je wybrałam, wiec nie ma co narzekać, choc mogło by byc łatwiej:roll: Kochani, bedę musiała pieluszki zakupić... znowusz, ok?:oops: Czucz to producent śmieci, które muszę później nocami na osiedle wynosić:diabloti: Hehe fabryka;) Zozol jeden mały:eviltong: [SIZE="5"]NO TO LUDZIE PROSZE O POMOC DLA CZUCZA! BO FRANCA NIE BĘDZIE MIAŁA CZEGO DZIUBAĆ:eviltong:;) Quote
Mateo93 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Ogłaszam akcje pt: [SIZE="5"]PIELUSZKA DLA CZUCZUSZKA:loveu: Quote
strup Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Co jest? Zero odzewu? Ja kurde nie dość, ze bezrobotna to także jestem na minusie.. Quote
demi Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Żeby Czuczek sie dowiedział, że ja na siksy do innych psów chodze to bym dostała od rudzielca :mad: ale prosimy o pomoc dla Mysiastego http://www.dogomania.pl/forum/f28/dramat-mysiastego-onka-skora-kosci-pomocy-dt-ds-wroclaw-127197/#post11433037 Quote
sleepingbyday Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 demi, mamy cię czym szantażowac teraz :diabloti: Quote
demi Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 sleepingbyday napisał(a):demi, mmay cię czym szantażowac teraz :diabloti: kurde prawie wyniuchał, że nosiłam jakiegoś innego amanta :evil_lol: ale szybcikiem uciekłam do góry, a po schodach już mnie nie dogoni:evil_lol: jak by sie dowiedział to było by, oj działo by się :mad::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 iskry by z kółek szły, ty... niewierna :diabloti: Quote
demi Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 sleepingbyday napisał(a):iskry by z kółek szły, ty... niewierna :diabloti: iskry:evil_lol: hehe, oj by szły:evil_lol: a z ciotki by się pióra posypały:evil_lol: Quote
Mateo93 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Czuczu wysoki sędzia który ciotke za zdrade gania:evil_lol: pies z połamanym kręgosłupem....;/ zapierdziela na wózeczku że jak by w kogoś zajumał tak koniec;) rudzielec który bada anatomię pieluch:evil_lol: pyskata cholera:lol: ktoś ma takiego psa jeszcze?:evil_lol: Quote
demi Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Mateo93 napisał(a):Czuczu wysoki sędzia który ciotke za zdrade gania:evil_lol: pies z połamanym kręgosłupem....;/ zapierdziela na wózeczku że jak by w kogoś zajumał tak koniec;) rudzielec który bada anatomię pieluch:evil_lol: pyskata cholera:lol: ktoś ma takiego psa jeszcze?:evil_lol: hihi:evil_lol: w styczniu mogę komuś pożyczyć Czuczka, co by zobaczył "jak to jest"opiekować się kimś takim - jest jakiś desperat:evil_lol::razz: Quote
agiza Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Demi, dzisiaj wysłaliśmy przelew na pieluszki. Pozdrawiamy i pomiziaj od nas całą gromadkę. Quote
demi Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 zaksięgowane na pierwszej stronie, Dzięki bardzo cioteczkom:loveu: Quote
Redpit Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ..taką to też powinni uspać :mad: : Logowanie do nasza-klasa.pl Magdalena Kroczek (Gabryś)16.12.2008 22:30 "Jaki cel ma mEka tego psa?? Powinno się go uspać i dać mu spokój...głupota"... o tym co pisze prywatnie - nie wspomnę :angryy: (chorzy "ludzie") Quote
madcat1981 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Zaspamujmy panią Kroczek:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
Mateo93 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 spoko już ją zablokowałem także nie będzie się kobieta martwiła że pieniądze podatników są marnowane... blee.. Quote
Belula Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ode mnie też jej się dostało. I od mojego psa też. A co! Quote
Mateo93 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Belula napisał(a):Ode mnie też jej się dostało. I od mojego psa też. A co! teraz może się sama uśpi:evil_lol: Quote
demi Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Mateo93 napisał(a):teraz może się sama uśpi:evil_lol: ja ją zaraz uśpie. Myślę, że jej też sie "dostanie" w życiu:mad: Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 juz sobie wyobrazam, co to za osoba i co wypicuje, ale nawet tam nie wejdę, zeby poczytać te mądrości życiowe. wystarczająco dużo nerwów na dogo.... Quote
Redpit Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wszystkim Dogomaniakom i ludziom kochającym zwierzaki - wszyskiego co najlepsze, zdrowia, szczęścia, pomyślności i dużo sił na dalszą pomoc oraz dużo pieniędzy na tę pomoc (przyziemne ale bardzo przydatne;) ). Piotr Quote
demi Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Bardzo Dziekuję Pani Agnieszce (agiza) ze Szczecina za świąteczną wpłatę na Czuczmajstra kochanego 50zł:loveu: Czucz jak to Czucz ostatnio zwariował:diabloti: buntuje się nocami i lata szogun bez pieluszki:mad:, a rano możecie się domyśleć co się w pokoju dzieje:shake: Ale cóż tu zrobić:roll: Z tymi pieluszkami to chyba tak, ze po prostu brzusiu mu urósł :evil_lol: a że dupcia cała zapadnięta to mu się łatwiej z kuperka zsuwa :lol: Będe musiała poprawić paseczek w wózeczku, bo jak tylko gdzieś się lekko nim zaczepi to zaraz go gubi:evil_lol: bewsztyczek kochany:loveu: Ale dzioba to ma niewyparzonego, pewni po wujku ;) Quote
demi Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 sleepingbyday napisał(a):cześć czuczu :cool3: taa cześć :mad: Mamy dobka w masakrycznym stanie w domu, i Czucz zamiast dać mu spać jak inne, to by zjadł :mad:aż to gnojek musi zamkniety w pokoju siedzieć:roll: Quote
Recommended Posts