demi Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Czuczek na spacerze:loveu: Niestety ucieka chłopak od aparatu, jak by co najmniej miał w niego zaraz wystrzelić... wiec takie są jakie są:roll: Troszkę mam z nim utrapienia, bo na smyczy niet:mad:, na zawołanie to różnie bywa...:mad: a zanim dojdziemy do jakiegoś trawniczka to przy samej ulicy idziemy... tyle dobrze, ze się aut boi:oops: Choć jak już wie, że powinniśmy skręcić i przejść przez ulice, to trzeba gnojka łapać, bo przechodzi nie patrząc czy coś jedzie:shake: Quote
demi Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 ale i tak go KOCHAM :loveu: w domu to jest cud, miód, malinka:evil_lol: Quote
Mateo93 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 nie tylko ty go kochasz:razz: jak sobie o nim pomyślę że go znalazłem i nie ma go zemną to mi się łezka w oku zawinie:cool3::p Quote
sleepingbyday Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 a wczoraj zastanawiałam się, co u czuczu słychać... dawno się nie odzywał chłopak... Quote
demi Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='sleepingbyday']a wczoraj zastanawiałam się, co u czuczu słychać... dawno się nie odzywał chłopak... a no nie odzywał sie, nie odzywał, bo popatrzcie co on robi:evil_lol: opierdziela się ile wlezie:roll: ciotka dziś sie troszke pochorowała i leżę w łóżku, bo od jutra mam tyle zajęć z animalsami, ze nie moge sobie pozwolic, na tygodniowne chorowanie. To dziś zrobili my sobie wolne, a wraz ze mną moje słodkie koczkodanki:loveu: Quote
madcat1981 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 A Czucz sobie myśli - jak to dobrze że już jestem w psim raju :cool3::cool3::cool3: Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ale sielanka:loveu:, Czuczuś szczęściarzu;) Quote
demi Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 mysza 1 napisał(a):Ale sielanka:loveu:, Czuczuś szczęściarzu;) chciałabym też Lucka biedaka wziąć do siebie, bo co tam jeden na wózeczku, czy dwa:roll: żaden problem;) ale eksmisję bym na dzień dobry miała:mad: bo nie każdy podziela w domu moje zdanie:shake: Quote
mysza 1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 demi napisał(a):chciałabym też Lucka biedaka wziąć do siebie, bo co tam jeden na wózeczku, czy dwa:roll: żaden problem;) ale eksmisję bym na dzień dobry miała:mad: bo nie każdy podziela w domu moje zdanie:shake: Wszystkim nie pomożesz, ważne że Czuczyk ma się dobrze a nad ciepełkiem Lucusia pracujemy;) Quote
demi Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='mysza 1']Wszystkim nie pomożesz, ważne że Czuczyk ma się dobrze a nad ciepełkiem Lucusia pracujemy;) no, no, właśnie widzę:loveu: Myślę, że Czuś się nie obrazi jak tutaj wrzucę pewnego WANŻNEGO linka ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122399 Błagam o pomoc!!! Bo Czuś się napewno obrazi jak kolejnego pchlarza do domu przyniosę:lol: chociaż na dzień dobry by mnie do domu nawet nie wpuścili:shake: Quote
demi Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Kochani, dzisiaj zamówiłam dla Czuczka pieluszki, tak tyciu więcej co by nie płacić za przesyłkę, a przecież i tak się przydadzą:) Zrobiłam podsumowanie ogólne wpłat, bo się gubię. I doszłam do wniosku, ze wszystko bedę OGÓLNIE pisać na pierwszej stronie wątka Czusiowego;) a oto moje dzisiejszy wypociny;) 06.08 Mru- 30zł 14.08 Teresa R z Kalisza- 50zł 18.08 Kasia F z Kalisza- 25zł 29.08 Jacek S. z Wolbrom- 40zł 01.09 Basiaprom, za bazarek- 124zł 09.09 Magda_fundacjaazyl- 56,50 16.09 Tomasz P. z Szczecina – 100zł 25.09 Magda_fundacjaazyl- 10zł 25.09 Teresa R z Kalisza – 300zł 02.10 Agnieszka R. z Szczecina 50zł Razem: 785,50 zł Bardzo Wszystkim Dzięki!!! wcześniej robiłam jakieś Czusiowe zakupki, ale nie miałam żadnych rachunków, wiec się nie rozliczałam. A jakoś to do przodu idzie:roll: Jak dostanę pieluszki i rachunek to wrzucę;) Quote
madcat1981 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Czuczuś, przyznaj się - już rozkochałeś w sobie cała rodzinkę Demi no nie?:loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3: Quote
demi Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 madcat1981 napisał(a):Czuczuś, przyznaj się - już rozkochałeś w sobie cała rodzinkę Demi no nie?:loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3: hehe, tylko gdy tymi łapkami stuka to go kochają:loveu: ale jak dzioba drze i pierwszy do drzwi leci to chcą go zamordować:evil_lol: niech ja no dorwe tylko aparat, taki, co by można bylo nakręcić filmik to padniecie jak zobaczycie co on wyprawia, jak ze mną rozmawia :loveu: Quote
strup Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja wczoraj poznałam Czuczuśka, on jest po prostu niesamowity. Moje marzenie sie spełniło, od kiedy go zobaczyłam na stronie TOZu, mówiłam, ze muszę go poznać. ; D Jejku taki on śliczny, i tak bardzo lubi gdy sie go głaszczę. Niesamowity jest chłopak. :cool3: Quote
madcat1981 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Słuchajcie, rozumiem że na operację raczej nie ma już szans?:shake::-( A przynajmniej nie w najbliższej przyszłości? W temacie jest wciąż o czekającej Czucza operacji... Ech, życie:/ Quote
demi Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 madcat1981 napisał(a):Słuchajcie, rozumiem że na operację raczej nie ma już szans?:shake::-( A przynajmniej nie w najbliższej przyszłości? W temacie jest wciąż o czekającej Czucza operacji... Ech, życie:/ niestety nie... było też konsultowane zdjęcie rtg na SGGW w Warszawie i nic... Za późno Czuczek do mnie dotarł... A no kochany jest...:loveu: Quote
zachary Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Demi, jak on z Tobą rozmawia, to oczywiście z jego strony są to tylko wyznania/szczeknięcia/ miłości. Z uwagi na ogrom tego uczucia, a on wie i czuje,że odwzajemnionego, cieszy się głośno i często:evil_lol:.Czucz jest szczęśliwy,to drze pyska.Demi,jesteś Aniołem,podziwiam Cię. Quote
EVA2406 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 zachary napisał(a):Demi,jesteś Aniołem,podziwiam Cię. Ja też Cię podziwiam i dziękuję, że jesteś :loveu: Cioteczko. Quote
Monia70 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Mam troszkę pampersów dla dorosłych.Czy takie sie przydadzą dla Czucza ? Jaki on rozmiar potrzebuje ? Quote
Recommended Posts