Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czuczek na spacerze:loveu:

Niestety ucieka chłopak od aparatu, jak by co najmniej miał w niego zaraz wystrzelić... wiec takie są jakie są:roll:

Troszkę mam z nim utrapienia, bo na smyczy niet:mad:, na zawołanie to różnie bywa...:mad: a zanim dojdziemy do jakiegoś trawniczka to przy samej ulicy idziemy... tyle dobrze, ze się aut boi:oops:
Choć jak już wie, że powinniśmy skręcić i przejść przez ulice, to trzeba gnojka łapać, bo przechodzi nie patrząc czy coś jedzie:shake:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sleepingbyday']a wczoraj zastanawiałam się, co u czuczu słychać... dawno się nie odzywał chłopak...

a no nie odzywał sie, nie odzywał, bo popatrzcie co on robi:evil_lol: opierdziela się ile wlezie:roll:

ciotka dziś sie troszke pochorowała i leżę w łóżku, bo od jutra mam tyle zajęć z animalsami, ze nie moge sobie pozwolic, na tygodniowne chorowanie. To dziś zrobili my sobie wolne, a wraz ze mną moje słodkie koczkodanki:loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Ale sielanka:loveu:, Czuczuś szczęściarzu;)

chciałabym też Lucka biedaka wziąć do siebie, bo co tam jeden na wózeczku, czy dwa:roll: żaden problem;)

ale eksmisję bym na dzień dobry miała:mad: bo nie każdy podziela w domu moje zdanie:shake:

Posted

demi napisał(a):
chciałabym też Lucka biedaka wziąć do siebie, bo co tam jeden na wózeczku, czy dwa:roll: żaden problem;)

ale eksmisję bym na dzień dobry miała:mad: bo nie każdy podziela w domu moje zdanie:shake:

Wszystkim nie pomożesz, ważne że Czuczyk ma się dobrze a nad ciepełkiem Lucusia pracujemy;)

Posted

[quote name='mysza 1']Wszystkim nie pomożesz, ważne że Czuczyk ma się dobrze a nad ciepełkiem Lucusia pracujemy;)

no, no, właśnie widzę:loveu:

Myślę, że Czuś się nie obrazi jak tutaj wrzucę pewnego WANŻNEGO linka ;)
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122399

Błagam o pomoc!!! Bo Czuś się napewno obrazi jak kolejnego pchlarza do domu przyniosę:lol: chociaż na dzień dobry by mnie do domu nawet nie wpuścili:shake:

Posted

Kochani, dzisiaj zamówiłam dla Czuczka pieluszki, tak tyciu więcej co by nie płacić za przesyłkę, a przecież i tak się przydadzą:)

Zrobiłam podsumowanie ogólne wpłat, bo się gubię. I doszłam do wniosku, ze wszystko bedę OGÓLNIE pisać na pierwszej stronie wątka Czusiowego;)

a oto moje dzisiejszy wypociny;)

06.08 Mru- 30zł
14.08 Teresa R z Kalisza- 50zł
18.08 Kasia F z Kalisza- 25zł
29.08 Jacek S. z Wolbrom- 40zł
01.09 Basiaprom, za bazarek- 124zł
09.09 Magda_fundacjaazyl- 56,50
16.09 Tomasz P. z Szczecina – 100zł
25.09 Magda_fundacjaazyl- 10zł
25.09 Teresa R z Kalisza – 300zł
02.10 Agnieszka R. z Szczecina 50zł

Razem: 785,50 zł Bardzo Wszystkim Dzięki!!!

wcześniej robiłam jakieś Czusiowe zakupki, ale nie miałam żadnych rachunków, wiec się nie rozliczałam. A jakoś to do przodu idzie:roll:

Jak dostanę pieluszki i rachunek to wrzucę;)

Posted

madcat1981 napisał(a):
Czuczuś, przyznaj się - już rozkochałeś w sobie cała rodzinkę Demi no nie?:loveu::loveu::loveu::cool3::cool3::cool3:

hehe, tylko gdy tymi łapkami stuka to go kochają:loveu:
ale jak dzioba drze i pierwszy do drzwi leci to chcą go zamordować:evil_lol:

niech ja no dorwe tylko aparat, taki, co by można bylo nakręcić filmik to padniecie jak zobaczycie co on wyprawia, jak ze mną rozmawia :loveu:

Posted

Ja wczoraj poznałam Czuczuśka, on jest po prostu niesamowity. Moje marzenie sie spełniło, od kiedy go zobaczyłam na stronie TOZu, mówiłam, ze muszę go poznać. ; D
Jejku taki on śliczny, i tak bardzo lubi gdy sie go głaszczę. Niesamowity jest chłopak. :cool3:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Słuchajcie, rozumiem że na operację raczej nie ma już szans?:shake::-( A przynajmniej nie w najbliższej przyszłości? W temacie jest wciąż o czekającej Czucza operacji... Ech, życie:/

niestety nie... było też konsultowane zdjęcie rtg na SGGW w Warszawie i nic... Za późno Czuczek do mnie dotarł...

A no kochany jest...:loveu:

Posted

Demi, jak on z Tobą rozmawia, to oczywiście z jego strony są to tylko wyznania/szczeknięcia/ miłości. Z uwagi na ogrom tego uczucia, a on wie i czuje,że odwzajemnionego, cieszy się głośno i często:evil_lol:.Czucz jest szczęśliwy,to drze pyska.Demi,jesteś Aniołem,podziwiam Cię.