sleepingbyday Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 rozpiera go energia.. a poza tym to on jest z charakteru niezły gagatek. biedny sparalizowany psiunio? tiiaaaa.... Quote
demi Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 sleepingbyday napisał(a):rozpiera go energia.. a poza tym to on jest z charakteru niezły gagatek. biedny sparalizowany psiunio? tiiaaaa.... ta biedactwo takie, że wciąć i :mad: ale cóż, chyba wszystkie "kaleki" mają swoje widzi mi sie :roll: Ale dziś już wytłumaczyłam Czuczkowi- co prawda gazetą :shake: - że dobek jest też nasz i nie można go gryźć, w sumie do tej pory ciężko mu się przekonać i tylko się szczerzy, a ja zdzieram gardło. A Czucz se myśli pewnie -> Drzyj się ciotka, w końcu sobie gardło styrasz i się zamkniesz, a ja i tak swoje zrobie:diabloti: Quote
mysza 1 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Kaleki charakterne są:evil_lol:. Mizianka dla Czuczyka i biednego dobka- trzymam za niego kciuki. Quote
demi Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 mysza 1 napisał(a):Kaleki charakterne są:evil_lol:. Mizianka dla Czuczyka i biednego dobka- trzymam za niego kciuki. kurcze, ja też się charakterna zrobie, a co:evil_lol: będę się dawać:diabloti: a no Boni zaprasza do siebie hehe, dobrze, że Majster nie widzi co ja tu wypisuje:diabloti: Quote
demi Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 sleepingbyday napisał(a):postrasz czucza pałką (z olkusza). podziała na bank, bo olkusz to... :angryy: eh ten olkusz... coraz bardziej brakuje mi słów na to wszytko... :shake: Quote
sleepingbyday Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 postrasz czucza pałką (z olkusza). podziała na bank, bo olkusz to... :angryy: Quote
demi Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Ciotki, kupiłam hillsa Majstrowi i reszcie:roll: jak tylko zeskanuje rachunek, to wrzucę na pierwszą stronę;) Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ------------------------------------ Quote
demi Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):a czucz zna czacze :eviltong:? o Cię proszę florek :razz: nie zna:cool3: Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 to nie była żadna gafa, wbrew pozorom. oto czacza: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/ a czy czucz widział, jak bursztynek sobie radzi:cool3:? jak mu się życie zmieniło? Quote
demi Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 sleepingbyday napisał(a):to nie była żadna gafa, wbrew pozorom. oto czacza: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywy-szkielet-czyli-zaglodzona-pitbull-red-nose-z-pseudohodowli-127853/ a czy czucz widział, jak bursztynek sobie radzi:cool3:? jak mu się życie zmieniło? eh... to sie w głowie nie mieści :shake: A gdzie tam Czuczek coś widzi jak taki mały:evil_lol: a radzi sobie?:razz: Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 i to jak! filmiki poglądowe są :eviltong: i fotki.... Quote
EVA2406 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 sleepingbyday napisał(a):postrasz czucza pałką (z olkusza). podziała na bank, bo olkusz to... :angryy: Qrcze, nawet tak nie żartuj :-( Quote
demi Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 a to Czuczek zestresowany, że Boni lata koło niego :roll: za to w domu, Bonik po głowie od Czuczka dostaje :diabloti: Quote
EVA2406 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Demi :loveu:, podeślij mi nr konta to chociaż na paczkę pampersów dla :loveu: Czucza podrzucę ;) Quote
demi Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 EVA2406 napisał(a):Demi :loveu:, podeślij mi nr konta to chociaż na paczkę pampersów dla :loveu: Czucza podrzucę ;) kochana w pierwszym poście, masz namiary na nas ;) Z góry bardzo dzieki! Dziś musze zamówić pieluszki, bo ostatnie 2 paczuszki zostały, a to już mało bezpiecznie :roll: Quote
EVA2406 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Co tam słychać u złocistego chłopaka i jak Ty sobie dajesz radę z całym towarzystwem? Kaska na kilka pampersów poszła wczoraj ;) Quote
demi Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 EVA2406 napisał(a):Co tam słychać u złocistego chłopaka i jak Ty sobie dajesz radę z całym towarzystwem? Kaska na kilka pampersów poszła wczoraj ;) dzieki kochana:) Się poogarniam to poaktualizuje;) jak sobie radzimy... hm... W sumie za bardzo sobie nie radzimy, ale szczęśliwie żyjemy:roll: Czucz gwizdek jeden tylko szczeka :mad: normalnie kiedyś go ubije. Nawet jak schodze po schodach na dół, on mnie słyszy/widzi to zanim nei zejde i go nie pogilam to nie zamknie tej jadaczki, ohhh:angryy: Ale i tak go kocham, gnojka jednego:evil_lol: troszkę rzadziej na spacery wychodzimy, bo i mam mniej czasu o wiele i wogóle. ale mam nadzieje, ze jak tylko pogada sie poprawi to nawet po nocy się łazić bedzie z piesiorami;) bo teraz to zniecheca do wszystkiego:shake: Quote
sleepingbyday Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 to prawda, oby do wiosny. matko, takieego szczekacza zajdałego to bym udusiła juz dawno na twoim miejscu :diabloti: Quote
demi Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='sleepingbyday']to prawda, oby do wiosny. matko, takieego szczekacza zajdałego to bym udusiła juz dawno na twoim miejscu :diabloti:[/quote] nie martw się nie wiele mi brakuje :diabloti: Najpierw one, potem ja :evil_lol: Ale tak serio, to psychiatryk pewnie w swoim życiu nie jeden zalicze :evil_lol: Quote
EVA2406 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A co sąsiedzi mówią na to pyszczenie Czuczka ? Quote
Recommended Posts