Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tam.. tam...pierwszy posilek mamy za soba. Kupilam saszetke dla szczeniaków i rozmieszalam jedną łyzżkę z odrobiną cieplego mleka. Maleństwo pieknie zjadlo, wylizalo talerzyk i zwiedza pokój. Robi takie smiszne podskoki do Milki, lłapie zebami za uszy. Cudowny widok i cudowne macierzyństwo w wieku przedemarytalnym . Boje sie zapeszyć ale kupki niet ! :multi:

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje szczeniaki kończą dzisiaj 4 tygodnie. Sa cudne same juz jedzą. Ale one miały o niebo lepiej bo miały mamę. (i tysiace słow złych ludzi zeby je uśpić).
Ciesze sie ze kruszyna juz OK.
A tu moja Aga

Posted

Basia jak jeszcze raz będzie siedziec w wylizanej miseczce cyknij zdjęcie:lol:

Agata tutaj złych słow nie bylo (złe mysli z pewnoscią:evil_lol:), bo Basia sobie to zastrzegla na samym początku;)

Posted

jest tez taka papka:

Papka odchowowa BENTO KRONEN BABY służy przyzwyczajeniu szczeniaków do gotowej karmy. Po rozpuszczeniu BENTO KRONEN BABY w odpowiedniej ilości ciepłej wody powstaje bardzo smakująca szczeniętom papka. Przygotowuje ona w optymalny sposób system trawienny do karm stałych.Od trzeciego tygodnia zycia.

Posted

Wrócilismy z pracy. Kryszynka już nie chce siedziec w koszyku, interesuje ją świat. Ma apetyt, jest b. żywa . Kupki na razie żadnej nie bylo !
Mam fotki ale beda pózniej, jadę do Przytuliska . Trzeba poprawić pape na dachach w dwóch budach, są deszcze i dach przecieka.

Posted

Ja na nią nadal mowię Kruszynka ale podoba mi sie bardzo imie , ktore kiedyś wymyślila Malagos , mianowicie Zazulka.
Maluch chyba złe dni juz ma za sobą. Kupki są wzorcowe, reszta też bez zarzutu. Biega po mieszkaniu, wchodzi w każdy kąt, co dzień potrafi coś nowego. Przyłączyła się do calej sfory i szuka psiego towarzystwa.

Posted

Własnie zawiozlam do Elbląga mój drugi tymczas 4 m-czną Migotkę. Domek fajny, zakochali sie już w jej fotce. Niby wszystko ok ale jakoś bez niej pusto. To nie byla MIgotka ale Świrgotka, rozrabiala , rozweselala cały dom. Ach.. ja chyba nigdy nie przestanę tego przeżywać .

Posted

malagos napisał(a):
i naprawdę zostanie Zazulką?
:loveu:
chiba szampitra postawic muszę :cool3:

To ja Malogosiu stawiam Ci szampana. Zazulka pasuje do niej jak ulał.
Prawda , ja juz sie martwię jak się z nią rozstanę.
Takie przedemerytalne macierzyństwo nie należy do latwych .:placz:

Posted

U Zazulki wszystko dobrze. Traktuje mnie w calości jako swoja mamę. Co dnia musi być porcja czulosci z jej strony. Lizanie po twarzy , zasypianie na mojej szyi. Ogonek przy tym kręci sie w kółeczko.

Posted

Zazulka ma już 4 m-ce. Nadal chodzi ze mna do pracy tylko juz tak dlugo nie śpi i muszę ją niańczyć na rękach. Co rusz przylatują dzieci z osiedla zobaczyć pieska a przy okazji przynoszą mi piwniczne koty. Wzielam 3 , wiecej już nie mogę.