Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 269
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiu , suczka w ciąży urojonej nawet mając mleko moze nie wykarmić szczeniaka . Niech ona go sobie obrabia , ale po nakarmieniu . Wtedy mały cos tam pocycka , ale nie będzie głodny . Na dogo dziewczyny podstawiały maluchy suczkom w ciąży urojonej , i zawsze żle sie to kończyło dla malców .

Posted

Maleńka o mały wlos nie przyprawila mnie o zawal. Przed chwila podczas karmienia zasnęła tak twardym snem , japunię otworzyla, język wywalila a mnie sie wydawalo, że nie oddycha. Jestem przewrażliwiona bo tamte 2 pozostałe odeszły na moich rękach ! Zreszta jak za dlugo śpi to też zagladam z bijacym sercem.

Posted

Mała jadla 5mll, potem 10 a teraz 15. Ona ciągle chce jeść , boję sie aby ja nie przekarmić. Ma takie piękne grubiutkie paluszki i łapek, różowy nosek, Wygląda jak zabawka. Śmiesznie pomrukuje, pełza po koszyku coraz szybciej , taki mały robaczek. Śpi i je, takie jej dotychczasowe życie.

Posted

basia0607 napisał(a):
Mała jadla 5mll, potem 10 a teraz 15. Ona ciągle chce jeść , boję sie aby ja nie przekarmić. Ma takie piękne grubiutkie paluszki i łapek, różowy nosek, Wygląda jak zabawka. Śmiesznie pomrukuje, pełza po koszyku coraz szybciej , taki mały robaczek. Śpi i je, takie jej dotychczasowe życie.

szczęście miała malenka ze na Ciebie trafila...

Posted

Wlasnie jestem na imprezie miejskiej. Przegląd zespołow amatorskich, niektóre są super, ale służba nie drużba, Trzeba bylo się zwijać bo dziecko niekarmione. Nie mam żalu bo impreza 5 min. od mojego domku / nad jeziorem/ Nakarmię małe , zmienię buty i idę potańczyć ! no i jeszcze zaliczę małe pifko , coby muzyka mi w tańcu nie przeszkadzala.

Posted

[quote name='basia0607']Wlasnie jestem na imprezie miejskiej. Przegląd zespołow amatorskich, niektóre są super, ale służba nie drużba, Trzeba bylo się zwijać bo dziecko niekarmione. Nie mam żalu bo impreza 5 min. od mojego domku / nad jeziorem/ Nakarmię małe , zmienię buty i idę potańczyć ! no i jeszcze zaliczę małe pifko , coby muzyka mi w tańcu nie przeszkadzala.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: