xxxx52 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Suczka moze miec siare,ale czy to jest pelnowartosciowy pokarm? Wiem ,ze mleka pojawia sie dopiero 24 godziny po porodzie. Quote
BIANKA1 Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Basiu , suczka w ciąży urojonej nawet mając mleko moze nie wykarmić szczeniaka . Niech ona go sobie obrabia , ale po nakarmieniu . Wtedy mały cos tam pocycka , ale nie będzie głodny . Na dogo dziewczyny podstawiały maluchy suczkom w ciąży urojonej , i zawsze żle sie to kończyło dla malców . Quote
basia0607 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Ja go karmie, Malinka go tylko wylizuje ! Quote
Charly Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ciepła mała kluska. Niech znajdzie najlepszy domek Quote
Wet-siostra Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Przesłodkie maleństwo!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Kala&Majka Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 auraa napisał(a):To chyba będzie duuuży maluch:lol: Trzeba zobaczyć na łapki, to się dowiemy, przynajmniej w jakimś tam procencie ;) Do góry, kluseczko ;) Quote
basia0607 Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Maleńka o mały wlos nie przyprawila mnie o zawal. Przed chwila podczas karmienia zasnęła tak twardym snem , japunię otworzyla, język wywalila a mnie sie wydawalo, że nie oddycha. Jestem przewrażliwiona bo tamte 2 pozostałe odeszły na moich rękach ! Zreszta jak za dlugo śpi to też zagladam z bijacym sercem. Quote
basia0607 Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Mała jadla 5mll, potem 10 a teraz 15. Ona ciągle chce jeść , boję sie aby ja nie przekarmić. Ma takie piękne grubiutkie paluszki i łapek, różowy nosek, Wygląda jak zabawka. Śmiesznie pomrukuje, pełza po koszyku coraz szybciej , taki mały robaczek. Śpi i je, takie jej dotychczasowe życie. Quote
Charly Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 basia0607 napisał(a):Mała jadla 5mll, potem 10 a teraz 15. Ona ciągle chce jeść , boję sie aby ja nie przekarmić. Ma takie piękne grubiutkie paluszki i łapek, różowy nosek, Wygląda jak zabawka. Śmiesznie pomrukuje, pełza po koszyku coraz szybciej , taki mały robaczek. Śpi i je, takie jej dotychczasowe życie. szczęście miała malenka ze na Ciebie trafila... Quote
BIANKA1 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Klucha miała szczęście , że trafiła do Basi :loveu: Quote
Charly Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 BIANKA1 napisał(a):Klucha miała szczęście , że trafiła do Basi :loveu: Klucha:evil_lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Boski malec :loveu: Krówka łaciata :lol: Mamcia ,widzę ,dzielnie pomaga w pielegnacji :loveu: Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 nie moglabym miec takiego kluska:shake: zagryzlabym go z miłości:shake:. już teraz slinie klawiature Quote
basia0607 Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Wlasnie jestem na imprezie miejskiej. Przegląd zespołow amatorskich, niektóre są super, ale służba nie drużba, Trzeba bylo się zwijać bo dziecko niekarmione. Nie mam żalu bo impreza 5 min. od mojego domku / nad jeziorem/ Nakarmię małe , zmienię buty i idę potańczyć ! no i jeszcze zaliczę małe pifko , coby muzyka mi w tańcu nie przeszkadzala. Quote
Charly Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='basia0607']Wlasnie jestem na imprezie miejskiej. Przegląd zespołow amatorskich, niektóre są super, ale służba nie drużba, Trzeba bylo się zwijać bo dziecko niekarmione. Nie mam żalu bo impreza 5 min. od mojego domku / nad jeziorem/ Nakarmię małe , zmienię buty i idę potańczyć ! no i jeszcze zaliczę małe pifko , coby muzyka mi w tańcu nie przeszkadzala. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Kala&Majka Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Jaki słodziak :loveu: Tak na oko to w jakim on jest teraz wieku? Quote
xxxx52 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 poniewaz oczka ma zamkniete bedzie mlodszy jak 12 dni. Quote
Charly Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 z 10 dni...Ile on ma Baska Jamnisia jak sie wczuwa:loveu::loveu: Quote
Charly Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 xxxx52 napisał(a):poniewaz oczka ma zamkniete bedzie miedzie mlodszy jak 12 dni. myslalam ze otwieraja slipka w wieku 3 tygodni..nie? Quote
Recommended Posts