Ra_dunia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 To mogę jeszcze powiedzieć, że rośnie na południu Szwecji wczesną wiosną. Jest niewielki. Nikt nie che wygrać nagrody?? :) No powiedz Cajus - na jakim wątku Cię kwiatami witają :) i jeszcze nagrodę oferują :D Dla Ciebie ewentualnie mogę zrobić wyjątek i przyznać Ci nagrodę poza konkursem ;) miesięczną deklarację od Ciebie dla Tolka w wysokości pokrycia jednego dnia pobytu w hoteliku. Co Ty na to? Quote
Wunia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Cajus JB napisał(a):Ja też nie wiem co to za kwiat. Ale niech odgoni deszczowe chmury. Odgonił, naprawdę ... słonko zaświeciło niesmiało :D:D:D Quote
obraczus87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Toleczku pokazuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Lu_Gosiak'] Szarotko bede Ci wdzieczna za pomolestowanie:mad::mad: ja juz tyle pw wyslalam, ze juz mi brakuje pomyslow...koncowke najtrudniej uzbierac a jak pies juz w hotelu to 3 razy ciezej Raduniu piekne te kwiatuszki ale pojecia nie mam co to:evil_lol::evil_lol: za to zrobilo sie bardzo wiosennie:loveu::loveu: Moim tez brakuje 30 zl, a Tolkowi 50 zl. Dopiero pomolestuje za pare dni o obydwa. Mam prosbe o odwiedzenia naszych bialasow w schronisku, tez mamy zgrzyt co z nimi robimy, no i potrzebujemy ludzi na watku: http://www.dogomania.pl/threads/183764-Pom%C3%B3%C5%BCcie-ratowa%C4%87-niewidomego-bia%C5%82aska-wolontariuszka-pilnie-potrzebna Quote
anhata Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 kasa wpłynęła jutro kończę wcześnie, więc jutro wpłacę to co obiecałam... dobry wierszyk :) oby pomógł Quote
Ra_dunia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Poleciało dla Toleczka 60 PLN na 2 miesiące. Ale mam nadzieję, że tyle chłopak nie będzie siedział. Quote
Wunia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Czerda informowała mnie na PW, że właśnie puściła deklaracje ;) Quote
anhata Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 psiaka trzeba wyciągnąć... dzięki dogomanii trochę mniej zwierząt w schroniskach...ale i atk wszyscy wiemy jak jest ;> Quote
Lu_Gosiak Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 anhata napisał(a):kasa wpłynęła jutro kończę wcześnie, więc jutro wpłacę to co obiecałam... dobry wierszyk :) oby pomógł Ra_dunia napisał(a):Poleciało dla Toleczka 60 PLN na 2 miesiące. Ale mam nadzieję, że tyle chłopak nie będzie siedział. Wunia napisał(a):Czerda informowała mnie na PW, że właśnie puściła deklaracje ;) DZIEKI:loveu::loveu::loveu: w sobote chyba znowu pojade do Toleczka:):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anhata Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 a On wychodzi na spacery, czy w klatce siedzi ? Quote
Lu_Gosiak Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 anhata napisał(a):a On wychodzi na spacery, czy w klatce siedzi ? Tolek jest wypuszczany razem z psiakami na ogrod, ale niestety nie biega wolno, gdyż boją sie zeby przez plot nie śmignął, wiec jest przypięty i biega tylko na lince przy plocie....na spacerki nie wiem czy chodzi Quote
Ra_dunia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Toluś już jest w hoteliku :) Udało się nam go wyciągnąć ze schroniska, ale jeszcze brakuje deklaracji, żeby pokryć koszt miesiąca... Quote
Wunia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 oj brakuje, ale już tak niewiele ... znajdzie się jakiś Anioł, mówię Wam ;) Quote
mmd Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):Tolek jest wypuszczany razem z psiakami na ogrod, ale niestety nie biega wolno, gdyż boją sie zeby przez plot nie śmignął, wiec jest przypięty i biega tylko na lince przy plocie....na spacerki nie wiem czy chodzi To i tak raj po tym apartamencie w schronie. Żadne niestety, mój pędrak też bedzie "palowany" jak krowa i wcale mi go nie żal. Podczytuję co słychać, żeby nie było... Quote
Lu_Gosiak Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 mmd napisał(a):To i tak raj po tym apartamencie w schronie. Żadne niestety, mój pędrak też bedzie "palowany" jak krowa i wcale mi go nie żal. Podczytuję co słychać, żeby nie było... ciesze sie bardzo, ze podczytujesz....:loveu::loveu: a czemu Twój psiak będzie pałowany??? Quote
furciaczek Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Lu_Gosiak napisał(a): a czemu Twój psiak będzie pałowany??? Ahahaha uwielbiam takie nieporozumienia hahaha Quote
Lu_Gosiak Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 furciaczek napisał(a):Ahahaha uwielbiam takie nieporozumienia hahaha a co źle zrozumiałam, ze psiak mmd będzie do palika jak krowa przyczepiony???:lol::lol: Quote
furciaczek Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):a co źle zrozumiałam, ze psiak mmd będzie do palika jak krowa przyczepiony???:lol::lol: No palowany przez "l" a nie przez "ł":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 furciaczek napisał(a):No palowany przez "l" a nie przez "ł":evil_lol::evil_lol::evil_lol: racja:D:D drobne przejęzyczenie i zrobiłam z mmd sadystę co psa pałuje:evil_lol::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 mmd :loveu: miło Cię widzieć, ale może jednak nie pałuj psa ;) Lu - bo Ty zamiast spać to się po dogo włóczysz, to potem niedowidzisz :evil_lol: Najważniejsze, że Tolek już nie siedzi w tym boksie, choć muszę Wam powiedzieć, że jego to i tak był całkiem wypasiony w porównaniu do niektórych innych... :shake: Quote
wojtuś Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Hej Kochani Dzień Dobry :) Chciałem podziękować Lu_Gosiak za sesje zdjęciową psiaków ze Szczytna; Doga, Rudusia i Lapsia. Toluś pieknie się prezentuje:) i wielka to radość zobaczyć go w hoteliku, szczęśliwego i zadowolonego :) Gosia prosimy jak będziesz w Obornikach u Tolusia - zrób też foty tych psiaków :) Ze słonecznym pozdrowieniem :););) Quote
Lu_Gosiak Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 [quote name='Ra_dunia'] Lu - bo Ty zamiast spać to się po dogo włóczysz, to potem niedowidzisz :evil_lol: Najważniejsze, że Tolek już nie siedzi w tym boksie, choć muszę Wam powiedzieć, że jego to i tak był całkiem wypasiony w porównaniu do niektórych innych... :shake: :evil_lol: no mialam pracowac, ale dogo jakos odciągalo mnie od roboty...zreszta jak codzien:evil_lol::evil_lol: Raduniu nie dołuj mnie jeszcze bardziej....ale niestety taka prawda Quote
Lu_Gosiak Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 :multi::multi::multi: witamy drugiego wujka u Tolka:razz::razz: jak bede to jasne, ze porobie znowu wszystkim psiakom z dogo;) Quote
Wunia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Post rozliczeniowy uzupełniony ;) Wpływy: lilk_a częściowy wpływ z bazarku, Ra_dunia i Czerda - Dziękujemy w imieniu Tolka :loveu::loveu::loveu: Ja już uciekam :bye::bye::bye: jak tylko będę mogła to się odmelduje ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 Wunko wracaj do nas szybciutko...bedziemy tesknic:loveu::buzi::buzi: Quote
Recommended Posts