Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tolciu dzisiaj po poludniu bedziemy molestowac i przesladowac, napstowac, moze nawet gwalcic jak nie biedzie innego wyjscia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To Tolkowi brakuje 55zl. i karma ?? ile za karme?? bo trzeba to na jakas kwote przelozyc.

Posted

piękny, Tolek jest cudny!!!
dopomina się głaskania i takiego przytulania twarz w twarz
dostałam za to dużo pocałunków
bardzo zdrowy , i bardzo silny!!!
nie ma żadnych oznak agresjii do kogokolwiek
piękny pies

Posted

Szarotka napisał(a):
Tolciu dzisiaj po poludniu bedziemy molestowac i przesladowac, napstowac, moze nawet gwalcic jak nie biedzie innego wyjscia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To Tolkowi brakuje 55zl. i karma ?? ile za karme?? bo trzeba to na jakas kwote przelozyc.

tak:) Tolkowi brakuje deklaracji 55 zl miesiecznie za maj, bo elig poslala do hoteliku chyba z 39kg karmy...niewiem na ile to starczy na maj jeszcze raczej starczy....a potem niewiem ile za karme, narazie nie rozmawiałam o tym z doktorem, bo moze jeszcze KTos karme zasponsoruje za czerwiec:lol::lol:....na taka lepszą karme to trzeba liczyc pewnie z 100zł
czerda napisał(a):
piękny, Tolek jest cudny!!!
dopomina się głaskania i takiego przytulania twarz w twarz
dostałam za to dużo pocałunków
bardzo zdrowy , i bardzo silny!!!
nie ma żadnych oznak agresjii do kogokolwiek
piękny pies

super to czytac...kochany Tolus:loveu::loveu:

Posted

Szarotka napisał(a):
Wyslalm pw do dwoch ciotek i wsadzilam zly link :(, komputer zapamietal poprzedni i mnie zrobil w bambuko :):)

dobrze, ze sie kapnełas i tylka 2 pw a nie np.50pw :D:D

Posted

agusiazet napisał(a):
Śliczny ten Tolek, taki majestatyczny i dostojny! Ja niestety mogę wspomóc tylko jednorazowo. Poproszę o dane do przelewu na PW.

Bardzo dziekuje:loveu::loveu::multi::multi:, kazda pomoc jest wazna :):)

Posted

agusiazet napisał(a):
Śliczny ten Tolek, taki majestatyczny i dostojny! Ja niestety mogę wspomóc tylko jednorazowo. Poproszę o dane do przelewu na PW.

jednorazowych tez potrzebujemy:)..zawsze to iles tam mniej do zebrania co miesiąc:cool3: Wunia jest skarbnikiem, chwilowo jej nie ma, wiec zaraz odszukam i wyśle Jej konto;)
bardzo dziekujemy:loveu:

Posted

niestety dziś już nic nie podziałam u Tolka...net chodzi jak żółw...szkoda nerwów
Szarotko dziękuje Ci bardzo za pomoc:multi::multi:
mam nadzieje, ze uda sie uzbierac te 55zł miesiecznie:)

Posted

Lu_Gosiak - jakie wypasione allegro!!! Gratuluję! Tak sobie myślę, że chyba też skorzystam i zakupię ;)
Szarotko - jak Ty cudnie molestujesz :) a jak skutecznie jak widzę :D

I jakie informacje o Toleczku miziaku kochanym. On właśnie w tym był niesamowity, że się tak wtulał całym sobą. Normalnie w schronisku, jakby mógł to by się przecisnął przez kraty... całym ciałem do prętów przylegał żeby tylko jak najbliżej człowieka być... Kochany...

Posted

[quote name='Szarotka']Reszta bedzie w ciagu nastepnych dni.

Tolek potrzebuje dutkow od dogomanioludkow !!!!!!!!!!!!!!!!

dzieki SZarotko!!!
numer konta do agusizet i asi_rawicz wyslany:):)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Raduniu jak chcesz to moge Ci zrobic allegro dla jakiegos psiaka:)
ciesze sie, ze sie podoba:D:D tylko, zeby byl z Niego odzew

Ja wiem, ze Ty teraz możesz :) ale sobie pomyślałam, że jak będzie więcej osób, które się naumieją takie fajne allegra wystawiać, to więcej psiaków będzie miało szansę :) Bo teraz to ja tylko banerki robię i teksty piszę. A jednak co allegro, to allegro. A jeszcze w takiej pięknej oprawie... :)

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Ja wiem, ze Ty teraz możesz :) ale sobie pomyślałam, że jak będzie więcej osób, które się naumieją takie fajne allegra wystawiać, to więcej psiaków będzie miało szansę :) Bo teraz to ja tylko banerki robię i teksty piszę. A jednak co allegro, to allegro. A jeszcze w takiej pięknej oprawie... :)

noo racja...a oprawa to fakt jest przepiekna...strasznie mi sie podoba:)
wojtuś napisał(a):
Dzień dobry:)
A czy nr konta dla Tolusia taki sam jak dla Gapcia od Wuni?
Pozdrawiam pięknie;)

dzien dobry Wojtusiu:)
niewiem czy Wunia zbiera na Gapcia , chyba nie zbiera tylko zajmuje sie cala reszta....podesle Ci konto jak chcesz:D:D