furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Fur, to samo konto, na które leciało 15,oo na transport szczylków ;) masz, czy Ci wysłać jednak? To mam w przelewach napewno :) Biore zdrapke i ide od razu bo pozniej zapomne... Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Goniu, czyli razem by było 126? To bierzemy, zaraz będą pieniązki za Lilkowy bazarek (110,oo Lilk_a czeka na 1 wpłatę) popisz proszę jak znajdziesz czas przypominajki do deklaracji, za hotel przyjdzie nam zapłacić 320,oo około 7 maja ... damy radę ... Ty lepiej się znasz na skuteczności akcji ogłoszeniowych na Twoim terenie ... ja osobiście nie wierzę w psie ogłoszenia w prasie ... niee Wuniu wezmiemy na poczatek za 30zł na wtorek Go damy i zobaczymy czy będzie odzew... co do skuteczności w prasie to zalezy od psa...byla u nas suka owczarka ok 5 letnia...mialam z gazety chyba bez przesady z 50 telefonów....powybieralam w domach porzadnie..wizyte przedadopcyjna robila mi p.Terska i domek ma super.....zobaczymy czy w przypadku Tolka bedzie jakis odzew za hotelik za maj bedzie troche drozej bo jest 31 dni liczac po 10zł + 7% Vat =332zł/chyba/...czyli mam napisac pw z przypomnieniami do osob, ktore nie wplaciły jescze czy jak?? Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):kurcze....DZIĘKUJĘ BARDZOOOO Furciaczku:loveu::multi: Gonia to dawaj na PW swoje konto, to już zlecę przelew, o świcie wyleci, na południe będziesz miała i działaj ;) Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):niee Wuniu wezmiemy na poczatek za 30zł na wtorek Go damy i zobaczymy czy będzie odzew... za hotelik za maj bedzie troche drozej bo jest 31 dni liczac po 10zł + 7% Vat...czyli mam napisac pw z przypomnieniami do osob, ktore nie wplaciły jescze czy jak?? ja już napisze te PW, mam pewną wprawę w tym :cool3: to 30,oo do Ciebie poleci, dawaj PW :) Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Poszlo, zobaczymy moze znajdzie sie TEN domek:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):ja już napisze te PW, mam pewną wprawę w tym :cool3: to 30,oo do Ciebie poleci, dawaj PW :) nie kapuje...to Ty wpłacasz czy furciaczek??? Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):nie kapuje...to Ty wpłacasz czy furciaczek??? Fur już wysłała na Tolkowe konto, więc ja puszczę na Twoje i już ;) Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):nie kapuje...to Ty wpłacasz czy furciaczek??? Ja wplacam do Wuni, Wunia sprawdza czy aby nie fałszywe i przelewa do Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):Ja wplacam do Wuni, Wunia sprawdza czy aby nie fałszywe i przelewa do Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: sra ta ta ta ... Wunia pilnuje Fur bo to sklerotyczka jest :diabloti::diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):Ja wplacam do Wuni, Wunia sprawdza czy aby nie fałszywe i przelewa do Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: noo Wunia to prawdziwa księgowa...nosem wyczuje, czy aby fałszywki nie dałaś:diabloti: DZIEKI dziewczyny:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):sra ta ta ta ... Wunia pilnuje Fur bo to sklerotyczka jest :diabloti::diabloti: A to, to juz inna kwestia:lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 kurcze nie moge wejsc na moj bank, zeby konto spisac bo jakies prace robia w nocy zamiast spac:diabloti:....dobra rano wysle Ci Wuniu to konto Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol: noo Wunia to prawdziwa księgowa...nosem wyczuje, czy aby fałszywki nie dałaś:diabloti: DZIEKI dziewczyny:loveu::loveu::loveu: W tych czasach tylko najlepsze zabezpieczenia zdaja egzamin:loveu: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a)::evil_lol::evil_lol: noo Wunia to prawdziwa księgowa...nosem wyczuje, czy aby fałszywki nie dałaś:diabloti: DZIEKI dziewczyny:loveu::loveu::loveu: dawaj, dawaj konto swoje na PW, bo mi się oczy już zamykają ;) Wyrwałaś mnie prawie ze snu od Gapcia ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):dawaj, dawaj konto swoje na PW, bo mi się oczy już zamykają ;) Wyrwałaś mnie prawie ze snu od Gapcia ;) wiem przepraszam:oops:...idz juz spac...rano dostaniesz konto;) Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):kurcze nie moge wejsc na moj bank, zeby konto spisac bo jakies prace robia w nocy zamiast spac:diabloti:....dobra rano wysle Ci Wuniu to konto na pamięć moja droga, na pamięć takie rzeczy trzeba znać :diabloti::diabloti: Ja tam w środku nocy konto wyrecytuję :evil_lol: Dobra to ja wyruszam kuśtyk, kuśtyk do łóżeczka ... widzimy się rankiem bladym :loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):na pamięć moja droga, na pamięć takie rzeczy trzeba znać :diabloti::diabloti: Ja tam w środku nocy konto wyrecytuję :evil_lol: Dobra to ja wyruszam kuśtyk, kuśtyk do łóżeczka ... widzimy się rankiem bladym :loveu: na pamiec to ja znam tylko swoje gg:evil_lol:....no i niedawno doszedl jeszcze pesel..ale konto:crazyeye::crazyeye: Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ja tez w zyciu nie zapamietam nr swojego konta...tel swojego na pamiec nie znam nawet, jedynie tak jak Lu- gg na apmiec wykute:evil_lol: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):na pamiec to ja znam tylko swoje gg:evil_lol:....no i niedawno doszedl jeszcze pesel..ale konto:crazyeye::crazyeye: poćwicz, poćwicz :D to naprawdę proste: to 26 cyferek pierwsze 2 to cyfra kontrolna kolejne 8 to prefix banku kolejne 16 to Twój osobisty numer rachunku i już :evil_lol: Dobranockowe pa pa :loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 No i co Lu gosia zapytalas sie oficjalnie :):) Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Szarotka napisał(a):No i co Lu gosia zapytalas sie oficjalnie :):) Jasne, zapytane, odpowiedziane, załatwione, zapłacone ;) Witam Tolka i wszystkie Cioteńki :D:D:D Quote
obraczus87 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 TOLEK jestes pieknym psem!!!!!!!!!!! SUPER! Tylko domek musi się znaleźć!!!! Quote
Bjuta Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Wpłacę coś symbolicznie i jednorazowo Tolkowi. Poproszę o nr konta. Quote
Lu_Gosiak Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 witam Tolkowe ciotki:loveu::multi::multi: dzieki Bjutko:loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Bjuta napisał(a):Wpłacę coś symbolicznie i jednorazowo Tolkowi. Poproszę o nr konta. Dzięki Bjutka ;) juz leci PW do Ciebie ;) Quote
Recommended Posts