Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wunia napisał(a):
Fur, to samo konto, na które leciało 15,oo na transport szczylków ;) masz, czy Ci wysłać jednak?

To mam w przelewach napewno :)
Biore zdrapke i ide od razu bo pozniej zapomne...

Posted

Wunia napisał(a):
Goniu, czyli razem by było 126? To bierzemy, zaraz będą pieniązki za Lilkowy bazarek (110,oo Lilk_a czeka na 1 wpłatę) popisz proszę jak znajdziesz czas przypominajki do deklaracji, za hotel przyjdzie nam zapłacić 320,oo około 7 maja ... damy radę ... Ty lepiej się znasz na skuteczności akcji ogłoszeniowych na Twoim terenie ... ja osobiście nie wierzę w psie ogłoszenia w prasie ...

niee Wuniu wezmiemy na poczatek za 30zł na wtorek Go damy i zobaczymy czy będzie odzew...
co do skuteczności w prasie to zalezy od psa...byla u nas suka owczarka ok 5 letnia...mialam z gazety chyba bez przesady z 50 telefonów....powybieralam w domach porzadnie..wizyte przedadopcyjna robila mi p.Terska i domek ma super.....zobaczymy czy w przypadku Tolka bedzie jakis odzew

za hotelik za maj bedzie troche drozej bo jest 31 dni liczac po 10zł + 7% Vat =332zł/chyba/...czyli mam napisac pw z przypomnieniami do osob, ktore nie wplaciły jescze czy jak??

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
kurcze....DZIĘKUJĘ BARDZOOOO Furciaczku:loveu::multi:

Gonia to dawaj na PW swoje konto, to już zlecę przelew, o świcie wyleci, na południe będziesz miała i działaj ;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
niee Wuniu wezmiemy na poczatek za 30zł na wtorek Go damy i zobaczymy czy będzie odzew...
za hotelik za maj bedzie troche drozej bo jest 31 dni liczac po 10zł + 7% Vat...czyli mam napisac pw z przypomnieniami do osob, ktore nie wplaciły jescze czy jak??

ja już napisze te PW, mam pewną wprawę w tym :cool3:
to 30,oo do Ciebie poleci, dawaj PW :)

Posted

furciaczek napisał(a):
Ja wplacam do Wuni, Wunia sprawdza czy aby nie fałszywe i przelewa do Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

sra ta ta ta ... Wunia pilnuje Fur bo to sklerotyczka jest :diabloti::diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Ja wplacam do Wuni, Wunia sprawdza czy aby nie fałszywe i przelewa do Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: noo Wunia to prawdziwa księgowa...nosem wyczuje, czy aby fałszywki nie dałaś:diabloti:
DZIEKI dziewczyny:loveu::loveu::loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:evil_lol::evil_lol: noo Wunia to prawdziwa księgowa...nosem wyczuje, czy aby fałszywki nie dałaś:diabloti:

W tych czasach tylko najlepsze zabezpieczenia zdaja egzamin:loveu:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):

dawaj, dawaj konto swoje na PW, bo mi się oczy już zamykają ;) Wyrwałaś mnie prawie ze snu od Gapcia ;)

Posted

Wunia napisał(a):
dawaj, dawaj konto swoje na PW, bo mi się oczy już zamykają ;) Wyrwałaś mnie prawie ze snu od Gapcia ;)

wiem przepraszam:oops:...idz juz spac...rano dostaniesz konto;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
kurcze nie moge wejsc na moj bank, zeby konto spisac bo jakies prace robia w nocy zamiast spac:diabloti:....dobra rano wysle Ci Wuniu to konto

na pamięć moja droga, na pamięć takie rzeczy trzeba znać :diabloti::diabloti:
Ja tam w środku nocy konto wyrecytuję :evil_lol:
Dobra to ja wyruszam kuśtyk, kuśtyk do łóżeczka ... widzimy się rankiem bladym :loveu:

Posted

Wunia napisał(a):
na pamięć moja droga, na pamięć takie rzeczy trzeba znać :diabloti::diabloti:
Ja tam w środku nocy konto wyrecytuję :evil_lol:
Dobra to ja wyruszam kuśtyk, kuśtyk do łóżeczka ... widzimy się rankiem bladym :loveu:

na pamiec to ja znam tylko swoje gg:evil_lol:....no i niedawno doszedl jeszcze pesel..ale konto:crazyeye::crazyeye:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
na pamiec to ja znam tylko swoje gg:evil_lol:....no i niedawno doszedl jeszcze pesel..ale konto:crazyeye::crazyeye:

poćwicz, poćwicz :D
to naprawdę proste:
to 26 cyferek
pierwsze 2 to cyfra kontrolna
kolejne 8 to prefix banku
kolejne 16 to Twój osobisty numer rachunku
i już :evil_lol:

Dobranockowe pa pa :loveu::loveu:

Posted

Szarotka napisał(a):
No i co Lu gosia zapytalas sie oficjalnie :):)

Jasne, zapytane, odpowiedziane, załatwione, zapłacone ;)
Witam Tolka i wszystkie Cioteńki :D:D:D