Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anhata napisał(a):
tylko weźcie sprawdzcie, bo tu pani w banku miala jakieś watpliwości

to dowiemy sie za pare dni bo finanse minister Tolka - Wunia w szpitalu od dzis do środy:(

Posted

To i tu napiszę, że na czas nieobecności Wuni musimy się sprężyć i Tolka wyadoptować ;)
Wraca Wunia a tu Tolek w domku, Gapcio w domku, Fibi... Pilocik... ech... chociaż kurcze, mogła by nam wtedy z radości zawału dostać :)

Witamy drugiego Wujka :) Też w ramach powitania może dostać gratis ;) Możliwość opłacenia Tolusiowi jednego dnia pobytu w hoteliku (miesięcznie oczywiście) :D

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
:multi::multi::multi: witamy drugiego wujka u Tolka:razz::razz:

jak bede to jasne, ze porobie znowu wszystkim psiakom z dogo;)

Dzięki Gosia :)

Ra_dunia napisał(a):
To i tu napiszę, że na czas nieobecności Wuni musimy się sprężyć i Tolka wyadoptować ;)
Wraca Wunia a tu Tolek w domku, Gapcio w domku, Fibi... Pilocik... ech... chociaż kurcze, mogła by nam wtedy z radości zawału dostać :)

Witamy drugiego Wujka :) Też w ramach powitania może dostać gratis ;) Możliwość opłacenia Tolusiowi jednego dnia pobytu w hoteliku (miesięcznie oczywiście) :D

Myślę Radunia, znowu myślę i jestem niekumaty :( :( bo nie mogę pojąć -hihi- co mam zrobić w ramach tak pięknego mnie powitania :)

Posted

Wojtuś, no jak to co? Zadeklarować się na Tolusia :)

Gwoli wyjaśnienia - ogłosiłam tu konkurs zdjęciowy, jaki kwiat jest na zdjęciu (bo sama zupełnie nie wiem) i jako nagrodę wyznaczyłam możliwość zasponsorowania przez zwycięzcę jednego dnia pobytu w hoteliku... :) Niestety Cajus nie zgadł, ale stwierdziłam, że dla niego specjalnie nagroda może być gratis, jako że pierwszy Wujek tolkowy, więc skoro Wojtusiu teraz Ty się pojawiłeś, to przecież nie możesz być poszkodowany :D
Mam nadzieję, że teraz jaśniej ;)

Posted

Radunia po niedzieli będę wysyłał deklaracje i jednorazowe, to wtedy zobaczę jak stoję z finansami i określę deklaracje dla Tolusia - to jest dla mnie jasne i rozumiem :)
ale że nie mogę być poszkodowany od specjalnej nagrody gratis - to znowu nie rozumiem :shake: :) :shake:
bo jeżeli będzie deklaracja miesięczna to jeszcze trzeba zasponsorowac dzien pobytu Tolusia w hoteliku:roll::roll:
Mimo wszystko że nie kumam :shake: to i tak mi sie podoba :multi:;);)
Bardzo pięknie Wszystkich pozdrawiam
i cieszę sie że Toluś ma już inne psie życie:)

Posted

wojtuś napisał(a):
Radunia po niedzieli będę wysyłał deklaracje i jednorazowe, to wtedy zobaczę jak stoję z finansami i określę deklaracje dla Tolusia - to jest dla mnie jasne i rozumiem :)
ale że nie mogę być poszkodowany od specjalnej nagrody gratis - to znowu nie rozumiem :shake: :) :shake:
bo jeżeli będzie deklaracja miesięczna to jeszcze trzeba zasponsorowac dzien pobytu Tolusia w hoteliku:roll::roll:
Mimo wszystko że nie kumam :shake: to i tak mi sie podoba :multi:;);)
Bardzo pięknie Wszystkich pozdrawiam
i cieszę sie że Toluś ma już inne psie życie:)

generalnie Radunia dwoi sie i troi by Tolek mial komplet deklaracji:evil_lol::evil_lol:....Cajus nie zgadł konkursu i nie wygral nagrody, ale Radunia wspaniałomyślnie pozwolila mu zadeklarowac na Tolka mimo to:p:p i skoro Ty rowniez nie odgadles Jej konkursu to Tobie rowniez pozwala opłacic Tolkowi jeden dzien hoteliku czyli 10,7zł co miesiac - oczywiscie mozesz zaszalec i opłacic wiecej dni:evil_lol::evil_lol: zebys nie był poszkodowany;):evil_lol::evil_lol: ....taka z Niej sprytna bestia;)

Posted

Tekst do ogloszen mix Wuni i Raduni

" Z zza krat schroniska wypatrywał człowieka. Czekał 6 lat, aż ktoś oprócz potężnego ciała budzącego respekt i strach zauważy serce spragnione miłości.
Czekał spokojnie, dumnie, po cichu…
--
Dwa razy na horyzoncie zamajaczył dom. Jednak za każdym razem nie był to dom właściwy, wymarzony. "Właściciele" nie mogli zrozumieć, że pies to nie bezwolne narzędzie a myśląca i czująca istota...I Tolek ponownie lądował za kratami swego boksu. Zamknięty za niewinność, za to, ze chciał kochac i byc kochanym. Coraz bardziej cichy, zrezygnowany, bez możliwości spaceru, bez kontaktu z człowiekiem, którego tak bardzo był spragniony.
--
Aż wreszcie nadszedł dzień cudów, gdy brama schroniska zamknęła się za nim, a Tolek wyruszył w kolejny etap swej wędrówki.
Teraz otoczony czułą opieką w hotelu dla zwierząt może wreszcie pokazać swój cudowny i radosny charakter. Spragniony pieszczot podbiega do odwiedzających i nosem zachęca do czułości. Wielka, kochana przylepa.
Inne psy mogą nie istnieć, bo dla Tolka liczy się tylko człowiek. Tak, jakby można było nadrobić te wszystkie stracone w schronisku lata. Tolek pod okiem profesjonalistów przechodzi podstawową socjalizację z bardzo pozytywnymi wynikami.
Jest zdrowy, wykastrowany, odrobaczony, zaczipowany, zaszczepiony i gotowy do poszukiwań swojego człowieka o silnym charakterze, który będzie dla niego alfą.
Tolek został już w pełni przygotowany do następnego etapu podróży. Brakuje nam jedynie ostatniego składnika – kochającego i odpowiedzialnego domu
Jeśli więc możesz, prosimy pomóż nam dopisać ostatni fragment „dziennika z podróży Tolka” i zostań jego upragnionym celem wędrówki. Zostań jego DOMEM, w którym zostanie już na zawsze, pod odpowiednią opieką swojego wymarzonego przyjaciela-człowieka.
Kontakt w sprawie adopcji: 793-147-805, mail:[email protected]

Posted

Szarotka napisał(a):
O jak ladnie :):) Tolek sie ucieszy:):) a co Ty tu o tej porze robisz ?? sumienie nie czyste :):)
sumienie powiadasz ? a co to ? , bo nie wiem :):):) już idę , idę ...chciałam Ci dotrzymać towarzystwa i śledzę Cię po wątkach ale jak nie chcesz to idę spać :):)

Posted

lilk_a napisał(a):
sumienie powiadasz ? a co to ? , bo nie wiem :):):) już idę , idę ...chciałam Ci dotrzymać towarzystwa i śledzę Cię po wątkach ale jak nie chcesz to idę spać :):)

Ja tu jestem bo robie banerki dla naszych podhalanskich bazarkow :):)

Posted

no tak, to logiczne, że Szarotka jest u Tolka bo robi banerki dla podhalanów ;) Zaraz idę do chłopaków zajrzeć, jak już tak na wszystkich wątkach pięknie molestujesz :)
Lu - tekst wyszedł pierwsza klasa! Wunia&Radunia - nawet pasuje :) tylko jako niezbędny składnik musi być jeszcze Lu - istny wirtuoz miksowania.WuniaLuRadunia ;)

To co, czas na ogłoszenia? Kto zrobi allegro? Ja się wreszcie muszę na umieć... na bazarku są takie śliczne szablony...

Posted

[quote name='Szarotka']Gosiu moje maluchy nazbieraly to jak by co moge w sobote wieczorem naganiac dla Tolka :):)

Szarotko na to licze...ze bedziesz molestowac az miło....brakuje 55zł deklaracji miesiecznie

[quote name='lilk_a']wpłaciłam do końca pieniądze z bazarku dla Tolka :)

ogromne dzieki:loveu::loveu::loveu:
[quote name='Ra_dunia']......
Lu - tekst wyszedł pierwsza klasa! Wunia&Radunia - nawet pasuje :) tylko jako niezbędny składnik musi być jeszcze Lu - istny wirtuoz miksowania.WuniaLuRadunia ;)

To co, czas na ogłoszenia? Kto zrobi allegro? Ja się wreszcie muszę na umieć... na bazarku są takie śliczne szablony...
WuniaLuRadunia :cool2::cool2:
w sprawie ogloszen wysłałam zapytanie do Pauliny - gdyz ona robila taki bazarek ogloszeniowy...zobaczymy co odpisze...allegro ja tez nigdy nie robiłam, ale jak Lilk_a mi wytłumaczy jak totalnemu laikowi to moze sama zrobie:diabloti:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
generalnie Radunia dwoi sie i troi by Tolek mial komplet deklaracji:evil_lol::evil_lol:....Cajus nie zgadł konkursu i nie wygral nagrody, ale Radunia wspaniałomyślnie pozwolila mu zadeklarowac na Tolka mimo to:p:p i skoro Ty rowniez nie odgadles Jej konkursu to Tobie rowniez pozwala opłacic Tolkowi jeden dzien hoteliku czyli 10,7zł co miesiac - oczywiscie mozesz zaszalec i opłacic wiecej dni:evil_lol::evil_lol: zebys nie był poszkodowany;):evil_lol::evil_lol: ....taka z Niej sprytna bestia;)

Ra_dunia napisał(a):
to jak już raz zrobisz, to będziesz mogła robić dla następnych bid ;) i będę wiedziała kogo molestować :D

Dziekuję bo juz wszystko zrozumiałem :)
Ale musze przyznać że Radunia :);) to jest sprytna :)