Ewanka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Gratuluję setnej stronki :) ... podnoszę, może jeszcze ktoś zauważy Toleczka :) ... niestety nie mogę wesprzeć finansowo. Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Ewanka napisał(a):Gratuluję setnej stronki :) ... podnoszę, może jeszcze ktoś zauważy Toleczka :) ... niestety nie mogę wesprzeć finansowo. dziękuje za odwiedzinki Toleczka..:razz::razz: jutro Go zobaczę na żywo...juuuuuuuhuuuuuuuu:bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Wunia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):jutro Go zobaczę na żywo...juuuuuuuhuuuuuuuu:bigcool::bigcool::bigcool: szczęściara ... zazdroszczę ... Quote
Wunia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Szarotka napisał(a):A kuku :):) o kukułka przyszła ;) Quote
furciaczek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dziękuje za odwiedzinki Toleczka..:razz::razz: jutro Go zobaczę na żywo...juuuuuuuhuuuuuuuu:bigcool::bigcool::bigcool: To zdiecia nam chociaz przynies:diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 furciaczek napisał(a):To zdiecia nam chociaz przynies:diabloti: noo wiadomo..baterie w aparacie juz czekają naładowane:) Quote
furciaczek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo wiadomo..baterie w aparacie juz czekają naładowane:) Aparatu tylko nie zapomnij:eviltong::lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 furciaczek napisał(a):Aparatu tylko nie zapomnij:eviltong::lol: postaram sie...chociasz znajac mnie wcale bym sie nie zdzwila jakbym zapomniala...kiedys z pracy jechałam w teren porobić zdjecia i tez baterie naładowałam, aparat wzięłam:eviltong: i na miejscu wyciągam go......... a w środku brak karty:diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Wunia napisał(a):szczęściara ... zazdroszczę ... Wuniu wymiziam Go od Ciebie i szepnę na uszko, że jest wiele wspaniałych osób dzięki którym może w końcu cieszyć się wolnością Quote
Wunia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 anhata napisał(a):kwestia czasu ;> Też do cierpliwych nie należysz? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 teraz dopiero jestem...12 godzin nie bylo mnie w domu...ale bylo warto jechac, Tolek jest boskiii:loveu::loveu: po prostu super przytulak, garnie sie do człowieka, jest przepieknym psem, bardzo ładnie zbudowanym, jest na lince przypiety, bo boja sie zeby nie uciekl, ale wszystkie psy biegaja kolo niego i nic zadnemu nic nie robi, Arni mowi, ze ani razu nie mial spiecia z zadnym - dzis przy nas taka wielka dożyca troche do niego startnela z zebami a Tolek nic - jest naprawde super psem:iloveyou:....generalnie wiekszosci psow na dogo porobilam zdjecia, a Toleczka z Arnim wzieliśmy na spacer i po wyjsciu na droge, wlaczam aprat i "wymien baterie":evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wracam po baterie /naładowane w nocy i znowu "wymien baterie" lekka załamka, ze wszystkie psy maja foty a Tolek nie...Arni skoczyl po swoj aparat, ktorego okazalo sie ze zapomnial, wiec bylo bardzo ciekawie, w koncu skolowalam jakas jedna baterie od TZ nesci i zalapal ten moj dziad....zobaczcie sami jaki Tolus jest piekny:cool3::cool3::cool3: to na dowod, ze Tolek spokojnie z innymi psami - tu z niewidomym Rudusiem Quote
Lu_Gosiak Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 dziekuje wszystkim za uratowanie:loveu: Quote
furciaczek Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Przeslodki!!! http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2385.jpg Quote
mmd Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 furciaczek napisał(a):Przeslodki!!! http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_2385.jpg To zdjęcie jest najpiękniejsze. Takie szczęśliwe ślepka, że ktoś wreszcie mizia. Biedny psiul, tak lekko go skazali na zamknięcie, a to tylko przez czyjąś nieodpowiedzialność i brak wyobraźni. Quote
Lu_Gosiak Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 mmd napisał(a):To zdjęcie jest najpiękniejsze. Takie szczęśliwe ślepka, że ktoś wreszcie mizia. Biedny psiul, tak lekko go skazali na zamknięcie, a to tylko przez czyjąś nieodpowiedzialność i brak wyobraźni. noo dokladnie 6 lat paskudnego zycia...ale to juz za Nim..teraz ogłoszenia i szukamy mu najlepszego domku:) Quote
beataczl Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Zachwycam się i zachwycam . Piękny piesio! Jak ten hotelik mu służy. Quote
Lu_Gosiak Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 bardzo mu służy:) w końcu jest szczęśliwy, jest tam dopiero dwa tygodnie a widac czuje sie jak u siebie Quote
Leyla Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 fajny ten Twój Tolek Lu ;) Cieszę się że już jest bezpieczny... Quote
Wunia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Gonia, super foty :D Jaki przystojniak i jaki całuśny :D Quote
Recommended Posts