Lu_Gosiak Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Szarotka napisał(a):Poszukuje kogos z Obornikow Slaskich ?? zaginal bokserek. Pamietam, ze sa osoby z tej miejscowosci na forum. z obornik jest czerda i go-ja chyba Quote
Lu_Gosiak Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Ra_dunia napisał(a):to jak już raz zrobisz, to będziesz mogła robić dla następnych bid ;) i będę wiedziała kogo molestować :D nie ma sprrawy...mozesz mnie molestowac:D:D Quote
Szarotka Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):z obornik jest czerda i go-ja chyba Tez mi sie tak wydaje, tylko teraz musze je znalezc. Lu_Gosiak napisał(a):nie ma sprrawy...mozesz mnie molestowac:D:D Pewnie tylko na to czekasz :):) Quote
Ra_dunia Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 normalnie znowu totalne zdemoralizowanie... powinien być znaczek 18+ :) Odmeldowuję się u Tolusia na weekend. Do "zobaczenia" niedługo i głaski dla wielkopsa :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 anhata napisał(a):tak pomiziać Tolka proszę ode mnie tez :) niestety ja Go nie pomiziam...nie moge jutro jechac nad czym bardzo ubolewam...ale mam obiecane fotki od nesci, ktora jutro tam ma jechac o inne psiaki tez prosilam, ma cykac wszedzie:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 :bigcool::bigcool::bigcool: allegro dla Tolka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1014098101 wyróżnione, pogrubione - 14,60zl zrobiłam dzięki ogromnej pomocy krok po kroku :evil_lol::evil_lol: Lilki - OGROMNIE DZIĘKUJE Lilus:loveu::loveu: Quote
lilk_a Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 a ja muszę powiedzieć że Lu_Gosiak była bardzo pojętną uczennicą i poszło to bardzo szybciutko :):) Quote
beataczl Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 ocho, a to ci udane allegro - i praca zespołowa super! Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 anhata napisał(a):dzien dobry :) witam w ten piekny słoneczny dzionek:) uwaga: dzis dzien molestowana przez Szarotke:eviltong::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):witam w ten piekny słoneczny dzionek:) uwaga: dzis dzien molestowana przez Szarotke:eviltong::diabloti: Molestowanie po poludniu, narazie jeszcze maja labe. Jade na spotkanie z Shamanem :):) Quote
czerda Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 będze ktoś w Obornikach dzisiaj ? czy w odwiedziny czy też -po lub -z psiakiem? Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 czerda napisał(a):będze ktoś w Obornikach dzisiaj ? czy w odwiedziny czy też -po lub -z psiakiem? nesca byla...ja niestety nie moglam, chociaz bardzo mnie tam ciagnie:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 zapomniałam napisać, rozmawiałam parę dni temu z Arnim i Tolek to taka przylepa i jest taki spragniony kontaktu z człowiekiem, ze ostatnio z zazdrości przeskoczył na lince płot, jak jakis inny psiak wychodzil na spacer....i niestety w związku z tym musi być przypięty....poza tym wszystko dobrze, jest bardzo fajnym psem:) oby jak najszybciej znalazł domek zamówiłam ogłoszenia u Pauliny:) i może juz jutro bedzie caly pakiecik:) Quote
Szarotka Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Tolek wybacz i zaczekaj do jutra bo dzisiaj jestem zmeczona a do molestowania ciotek potrzeba duzej dozy entuzjamu :):) Quote
beataczl Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 a właśnie miałam pytać, czemu on biedny uwiązany jest, gdy inne luzem i teraz już mam odpowiedż. Ten płot na zdjęciach wygląda na b. wysoki. Quote
Lu_Gosiak Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Szarotko spokojnie poczeka:) Beatko noo dokladnie jest wysoki, ma gdzies ok 2m Quote
beataczl Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Mi też , ale jak znalazłam to już byłaś przede mną u nich. Quote
Szarotka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 beataczl napisał(a):Mi też , ale jak znalazłam to już byłaś przede mną u nich. To sie ciesze.:):) Tolek to jutro mamy randke, zapraszam cie na kostke :):) Tolek ma za malo kasy na hotelik i frykasy Tolek wrocil z dwoch adopji myslal, ze juz nie ma opcji Uradzily ciotki z dogo, ze Tolkowi znow pomoga I dadza mu nowe zycie urzadzone znakomicie:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Szrotko...super:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts