Aleksandra:) Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 biedactwo :(:( niestety mogę tylko podnieść w górę i banerek wkleić trzymaj się Toluś Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wg. mnie to Wunia zbiera na Gapcia, ale pewnosci nie mam. Dzieki Aleksandro za przybycie. Pokazcie to cudowne allegro ?? Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='Szarotka']Wg. mnie to Wunia zbiera na Gapcia, ale pewnosci nie mam. Dzieki Aleksandro za przybycie. Pokazcie to cudowne allegro ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szablon na allegro kupilam na bazarku Lilk_i to allegro Tolka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1014098101 Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Aleksandra:) napisał(a):biedactwo :(:( niestety mogę tylko podnieść w górę i banerek wkleić trzymaj się Toluś dzieki za przybycie:D:D a mi sie wydaje, ze na Gapcia zbiera belka i przesyla Wuni, kto wplacil a Wunia rozlicza wszystko...ale tez moge sie mylic Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Nie wiedzialam, ze sa szablony na allegro .......... Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 [quote name='anhata']ja też nie.. noo lilk_a zrobila taki bazarek ...pomysl super:lol: http://www.dogomania.pl/threads/184153-ADOPCYJNE-SZABLONY-NA-ALLEGRO-dla-Binga-na-DT-do-30-IV-do-godz-24.00 Quote
wojtuś Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo racja...a oprawa to fakt jest przepiekna...strasznie mi sie podoba:) dzien dobry Wojtusiu:) niewiem czy Wunia zbiera na Gapcia , chyba nie zbiera tylko zajmuje sie cala reszta....podesle Ci konto jak chcesz:D:D Tak Gosiu, to prosze o nr konta dla Tolusia:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 konto poleciało...dziekuje za pomoc!!:multi::multi: Quote
Ra_dunia Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wojtuś się skusił :) Super :D Prawda, że fajne te szablony? I jeszcze łopatologiczna obsługa jest dołączona ;) Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Tolek nie ma na nic kasy a chcial jechac na wywczasy Patrzy Tolek w sakwie puchy a tam ladne sa dziewuchy :) Co tu zrobic mysli Tolek Chyba dzisiaj sie ogole I rozejze sie za praca Wszyscy inni sie bogaca Bede szukal az do skutku by uzbierac duzo dutkow:) Quote
Aleksandra:) Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 w górę ! :D:D Tolek ile ty jeszcze bedziesz czekać ? :)) Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Radunia powinna wydac książkę kulinarna ze swoimi przepisami na bazarek a Ty Szarotko swoje wierszyki pozbierać z wszystkich wątków i wydać tomik o psiakach;):lol::lol::lol: Quote
mmd Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wunia jutro opuszcza areszt, wiecie? :) I ona nie zbiera na Gapcia, za to zbiera na Tolka:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 mmd napisał(a):Wunia jutro opuszcza areszt, wiecie? :) I ona nie zbiera na Gapcia, za to zbiera na Tolka:) wiemy wiemy:multi::multi::multi:...dobrze, ze już wraca:lol::lol: Quote
Szarotka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):wiemy wiemy:multi::multi::multi:...dobrze, ze już wraca:lol::lol: Dobrze, ze wraca bo ja czeka u Tolka praca :):) Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Wraca i co? I Tolek jeszcze nie w domu. Normalnie wstyd ;) Dobrze, że ma wypasione allegro :D Quote
mmd Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Tolek nie w domu, Gapcio nie w domu, skandal i basta Quote
Lu_Gosiak Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 mmd napisał(a):Tolek nie w domu, Gapcio nie w domu, skandal i basta dokladnie....kurde dzis ostatni dzien, moze sie uda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zanim Wunia wroci chociaz jednego wyadoptowac:lol::lol: Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 chyba ciężko będzie... chłopaki się zawzięły i uparły i chcą na Wunię czekać... no cóż - ich wola, trza ją uszanować :) Quote
Szarotka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dokladnie....kurde dzis ostatni dzien, moze sie uda:evil_lol::evil_lol::evil_lol: zanim Wunia wroci chociaz jednego wyadoptowac:lol::lol: To sie chyba musisz spieszyc :):) Quote
czerda Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Tolkoa zdjęcia poszły do oglądania jest wśród 3 psów -kogoś chcą adoptować moi znajomi, okradli ich dzisiaj , a nie mają psa , więc kolega sam przyszedł z prośbą , żeby mogli któregoś wziąć mają jutro się zdecydować trzymajcie kciuki Quote
Recommended Posts