nescca Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Anatol jest sliczny i lagodny. Ale powinien nazywać sie Toffik ponieważ ma kolor idealny jak cukierasek o tej nazwie. Generalnie facet trzyma sie calkiem fajnie. Quote
Szarotka Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 nescca napisał(a):Anatol jest sliczny i lagodny. Ale powinien nazywać sie Toffik ponieważ ma kolor idealny jak cukierasek o tej nazwie. Generalnie facet trzyma sie calkiem fajnie. U Jamora byl jeden Toffik ale juz poszedl do domu :):) tez byl taki rudawy :):) Quote
viola005 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Na zdjeciach widac spokojnego, zrownowazonego psa, zadnej nerwowosci, obawy, tylko troche filozoficznego dystansu, jest przeciez psem doroslym i doswiadczonym. Na tym zblizeniu przy kolanie Arniego Tolek ma szczescie w oczach! Quote
Lu_Gosiak Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 viola005 napisał(a):Na zdjeciach widac spokojnego, zrownowazonego psa, zadnej nerwowosci, obawy, tylko troche filozoficznego dystansu, jest przeciez psem doroslym i doswiadczonym. Na tym zblizeniu przy kolanie Arniego Tolek ma szczescie w oczach! dokladnie, bo jest szczęśliwy:multi::multi: przynajmniej tak mi sie wydaje;) [SIZE=1] Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):Toluś Dzień Dobry dzien dobry Wuniu:loveu: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dzien dobry Wuniu:loveu: ależ Ty masz fajnie, że byłaś u Tolka ... zazdroszczę ... Quote
beataczl Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Dzień dobry wszystkim. Jeszcze raz oglądnę zdjęcia Tolka. Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Przyszlam zajzec do Tolka przystojniaka:loveu: Quote
czerda Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 piękny jest i mówiłąm , że nie ma nic do zwierząt , na pewno znajdzie dom , to trudno uwierzyć , że jest taki przyjacielski po tylu latach za kratami gosiu , a ten zastrupiony staruszek z ogromnymi uszami , masz jakieś jego zdjęcia ? Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 A ten hotelik to gdzie ?? Jade do Polski w lecie :):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 czerda napisał(a):piękny jest i mówiłąm , że nie ma nic do zwierząt , na pewno znajdzie dom , to trudno uwierzyć , że jest taki przyjacielski po tylu latach za kratami gosiu , a ten zastrupiony staruszek z ogromnymi uszami , masz jakieś jego zdjęcia ? hahahah ogromiaste uszy i napalaony staruszek czyli Amos:) tu Jego watek http://www.dogomania.pl/threads/173992-StarONek-AMOS-w-drodze-po-nowe-życie-!-*-*-*-!-!-!-Potrzeba-DELKARACJI-!-!-!-*-*-*/page51?p=14509458#post14509458 Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Wunia napisał(a):ależ Ty masz fajnie, że byłaś u Tolka ... zazdroszczę ... Wuniu..masz czego Tolek jest super psem na zywo:loveu::loveu::loveu: szok normalnie gdyby nie moj pies i blok wracalby ze mna na bank beataczl napisał(a):Dzień dobry wszystkim. Jeszcze raz oglądnę zdjęcia Tolka. furciaczek napisał(a):Przyszlam zajzec do Tolka przystojniaka:loveu: ::lol::lol::lol: Szarotka napisał(a):A ten hotelik to gdzie ?? Jade do Polski w lecie :):) hotelik w Obornikach Śląskich kolo Wroclawia Quote
Szarotka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 To chyba kolo Wroclawia nie bede ....ale kto wie :):) Quote
Ola la Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ojejjjjjjjjj ale cudne zdjątka tolkowe :loveu::loveu::loveu: a jaki przystojniak rudy obok niego :crazyeye: po tylu latach wreszcie wolny.Jeszcze tylko staly domek potrzebny. Quote
czerda Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 tyle lat ... mój Apacz -hovard od urodzenia na łąńcuchu , pierwsze co zrobił jak się rozbiegł , ....to ...wpadł do stawu skąd miał wiedziec że jest cos takiego jak woda.. Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 trzymamy sie na górze i szukamy domku:) jeszcze takiee znalazłam:) kurde uzależniłam sie, chyba w sobote znowu tam pojade:D:D ciekawski Tolek - pcha nos w nie swoje sprawy:evil_lol::evil_lol: na szczescie nie oberwał za to Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 jak przypomnę sobie tego udręczonego Tolka (Zygę) na dachu budy i patrzę na tego Tolka, wolnego i szczęśliwego to mi się serce cieszy ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 mam mozliwosc dawania psów do Dziennika Zachodniego - chciałabym dac Tolka, ogłoszenie na piatek, gdzie jest największy nakład kosztuje 96zł....ogłoszenie na wtorek - gdzie z całego tygodnia jest tez w mare duży odzew bo jest wtedy dodatek nieruchomości - kosztuje 30zł......dałabym Go na wtorek na początek tylko trzeba by to wziaść z pieniedzy Tolkowych bo ja w tym miesiacu juz totalnie spłukana i co robic??? dawac?????? chyba, ze Ktoś chetny zasponsorowac?? bo deklaracji dalej brakuje 80zł Quote
furciaczek Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Lu daj nr konta, przesle te 30 zl na ogloszenie dla chlopaka :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):Lu daj nr konta, przesle te 30 zl na ogloszenie dla chlopaka :) kurcze....DZIĘKUJĘ BARDZOOOO Furciaczku:loveu::multi: Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Goniu, czyli razem by było 126? To bierzemy, zaraz będą pieniązki za Lilkowy bazarek (110,oo Lilk_a czeka na 1 wpłatę) popisz proszę jak znajdziesz czas przypominajki do deklaracji, za hotel przyjdzie nam zapłacić 320,oo około 7 maja ... damy radę ... Ty lepiej się znasz na skuteczności akcji ogłoszeniowych na Twoim terenie ... ja osobiście nie wierzę w psie ogłoszenia w prasie ... Quote
Wunia Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 furciaczek napisał(a):Lu daj nr konta, przesle te 30 zl na ogloszenie dla chlopaka :) Fur, to samo konto, na które leciało 15,oo na transport szczylków ;) masz, czy Ci wysłać jednak? Quote
Recommended Posts