lilk_a Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):noo dokladnie mnie tez rano nie chcialo wpuscic i stwierdzilam jak nie mogłam wejsc przez 3 godziny, ze zycie bez dogo byloby trudne;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kto jest z OBORNIK i jezdzi do hoteliku??? to dobrze że ja to przespałam :):):) Quote
TERESA BORCZ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 blisko jest chyba cioteczka go-ja i czerda, wybierała się po świętach ketunia, no i ja za jakiś czas. znacie jeszcze kogoś? dzis znów obłęd dla mnie z dogo, no ale trudno sie mówi. Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 lilk_a napisał(a):to dobrze że ja to przespałam :):):) noo dokladnie...bo ja juz sie zestresowalam, ze dzis w ogóle nie wejde:) TERESA BORCZ napisał(a):blisko jest chyba cioteczka go-ja i czerda, wybierała się po świętach ketunia, no i ja za jakiś czas. znacie jeszcze kogoś? dzis znów obłęd dla mnie z dogo, no ale trudno sie mówi. to moze KTos z dziewczyn porobi dodatkowe zdjecia Tolkowi:roll: dzis nie dostalam niestety zdjec od Arniego, pewnie nie mieli czasu no i pogoda nie za ciekawa Quote
anhata Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 tjak zwykle z dogo kombinacje alpejskie....gdzie tolkowe fotki ? ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 anhata napisał(a):tjak zwykle z dogo kombinacje alpejskie....gdzie tolkowe fotki ? ;) nie ma:placz::placz: musimy uzbroić się w cierpliwość Quote
czerda Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 piszcie do go-i ja mam potwornie dużo pracy i może w weekend , ale ciągle jeszcze w tle Dobrocin, a w Obornikach dużo < naszych > psów i też czekam na zdjęcia go-ja w tobie nadzieja , ja nawet mówiłąm Arniemu , że namawiam cię do odwiedzin Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 Wunia napisał(a):brak dziś wpływów na konto Tolka ... szkoda, ale damy rade....ja dalej rozsyłam watek gdzie moge....ale wiadomo jak pies juz w hotelu to trudniej cos uzbierac - ale Nikt nie obiecywal, ze bedzie łatwo:):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 witaj Toleczku i Tolkowe cioteczki:loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):witaj Toleczku i Tolkowe cioteczki:loveu::loveu: Witaj Gosiu, witaj ;) Wpłynął przelew od OlaLa - 50,oo :D Dziękujemy w imieniu Toleczka :D Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 ooo superr:multi::multi: dzieki Ola:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 furciaczek napisał(a):Co tam u Tolka slychac?? :) nooo właśnie nie wiem dzwoniłam w poniedziałek, wiec nie chce za często:evil_lol::evil_lol:...pewnie nic nowego biega szczesliwy po ogródku i korzysta z wolności po 6 latach zamknięcia zdjęć nie mam jeszcze niestety...ale jest szansa, ze w sobote sama Go odwiedze:multi::multi::multi: Quote
Lu_Gosiak Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 anhata napisał(a):ja bankowo robie przelew w przyszlym tyg... super - wielkie dzieki:loveu::loveu: ja dalej wysyłam pw bo sporo brakuje deklaracji stałych...mam nadzieje, ze mnie nie :2gunfire: mamy 100 stronę wątku Tolka:laugh2_2::laugh2_2: Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 witam!!!!!:razz::razz: z mojego nocnego spamowania:evil_lol::evil_lol: jest jeden odzew:multi::multi: megi zadeklarowała od maja na Tolka 20zł/miesiąc:sweetCyb: czyli brakuje jeszcze miesięcznie 80zł Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 obraczus87 napisał(a):Lu Gosiak wymiziaj ode mnie TOLKA :) mam nadzieje, ze bede miala taka mozliwosc:D:D to mu nie popuszcze Quote
Wunia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):witam!!!!!:razz::razz: z mojego nocnego spamowania:evil_lol::evil_lol: jest jeden odzew:multi::multi: megi zadeklarowała od maja na Tolka 20zł/miesiąc:sweetCyb: czyli brakuje jeszcze miesięcznie 80zł pierwsza uzupełniona ;) Goniu w stałych mamy 240,oo i czy na pewno 80? Quote
Lu_Gosiak Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Wunia napisał(a):pierwsza uzupełniona ;) Goniu w stałych mamy 240,oo i czy na pewno 80? no hotelik ma kosztować 300zł bo karma jest od Elig i Doktor powiedzial mi, ze od maja płacimy 300zł +7%VATu czyli 320zł Quote
Wunia Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):no hotelik ma kosztować 300zł bo karma jest od Elig i Doktor powiedzial mi, ze od maja płacimy 300zł +7%VATu czyli 320zł Szit ... zapomniałam o tym Vat ... Quote
Recommended Posts