Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
noo dokladnie mnie tez rano nie chcialo wpuscic i stwierdzilam jak nie mogłam wejsc przez 3 godziny, ze zycie bez dogo byloby trudne;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kto jest z OBORNIK i jezdzi do hoteliku???

to dobrze że ja to przespałam :):):)

Posted

lilk_a napisał(a):
to dobrze że ja to przespałam :):):)

noo dokladnie...bo ja juz sie zestresowalam, ze dzis w ogóle nie wejde:)
TERESA BORCZ napisał(a):
blisko jest chyba cioteczka go-ja i czerda, wybierała się po świętach ketunia, no i ja za jakiś czas. znacie jeszcze kogoś? dzis znów obłęd dla mnie z dogo, no ale trudno sie mówi.

to moze KTos z dziewczyn porobi dodatkowe zdjecia Tolkowi:roll:

dzis nie dostalam niestety zdjec od Arniego, pewnie nie mieli czasu no i pogoda nie za ciekawa

Posted

piszcie do go-i ja mam potwornie dużo pracy i może w weekend , ale ciągle jeszcze w tle Dobrocin, a w Obornikach dużo < naszych > psów i też czekam na zdjęcia
go-ja w tobie nadzieja , ja nawet mówiłąm Arniemu , że namawiam cię do odwiedzin

Posted

Wunia napisał(a):
brak dziś wpływów na konto Tolka ...

szkoda, ale damy rade....ja dalej rozsyłam watek gdzie moge....ale wiadomo jak pies juz w hotelu to trudniej cos uzbierac - ale Nikt nie obiecywal, ze bedzie łatwo:):)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
witaj Toleczku i Tolkowe cioteczki:loveu::loveu:

Witaj Gosiu, witaj ;)
Wpłynął przelew od OlaLa - 50,oo :D
Dziękujemy w imieniu Toleczka :D

Posted

furciaczek napisał(a):
Co tam u Tolka slychac?? :)

nooo właśnie nie wiem dzwoniłam w poniedziałek, wiec nie chce za często:evil_lol::evil_lol:...pewnie nic nowego biega szczesliwy po ogródku i korzysta z wolności po 6 latach zamknięcia

zdjęć nie mam jeszcze niestety...ale jest szansa, ze w sobote sama Go odwiedze:multi::multi::multi:

Posted

anhata napisał(a):
ja bankowo robie przelew w przyszlym tyg...

super - wielkie dzieki:loveu::loveu:
ja dalej wysyłam pw bo sporo brakuje deklaracji stałych...mam nadzieje, ze mnie nie :2gunfire:

mamy 100 stronę wątku Tolka:laugh2_2::laugh2_2:

Posted

witam!!!!!:razz::razz:
z mojego nocnego spamowania:evil_lol::evil_lol: jest jeden odzew:multi::multi: megi zadeklarowała od maja na Tolka 20zł/miesiąc:sweetCyb:
czyli brakuje jeszcze miesięcznie 80zł

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
witam!!!!!:razz::razz:
z mojego nocnego spamowania:evil_lol::evil_lol: jest jeden odzew:multi::multi: megi zadeklarowała od maja na Tolka 20zł/miesiąc:sweetCyb:
czyli brakuje jeszcze miesięcznie 80zł

pierwsza uzupełniona ;)
Goniu w stałych mamy 240,oo i czy na pewno 80?

Posted

Wunia napisał(a):
pierwsza uzupełniona ;)
Goniu w stałych mamy 240,oo i czy na pewno 80?

no hotelik ma kosztować 300zł bo karma jest od Elig i Doktor powiedzial mi, ze od maja płacimy 300zł +7%VATu czyli 320zł

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
no hotelik ma kosztować 300zł bo karma jest od Elig i Doktor powiedzial mi, ze od maja płacimy 300zł +7%VATu czyli 320zł

Szit ... zapomniałam o tym Vat ...