Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wpłynęło 30,oo od Małgorzaty z Radomyśla Wielkiego, bez nicku ;) Dziękuję ;) Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Gonia13 napisał(a):Wysłałam 30 zł dzisiaj Gonia13 to Ty jesteś z Radomyśla? Quote
czerda Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 rozmawiałam włąśnie o Tolku ---biega z innymi psami i jest wszystko ok Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 czerda napisał(a):rozmawiałam włąśnie o Tolku ---biega z innymi psami i jest wszystko ok to superrr wieści!!!! przyjamniej jedna dobra wiadomosc dzisiejszego mojego paskudnego dnia:( Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 aha zapomniałam wczoraj napisać, że Pani ktora poczatkowo byla zainteresowana Tolkiem napisala, ze przemyslala sprawe i jednak nie adoptuja Tolka raz z obawy o dzieci dwa z powodu nowej pracy Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Gonia13 napisał(a):Wysłałam 30 zł dzisiaj dziekuje bardzo Goniu:loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):to superrr wieści!!!! przyjamniej jedna dobra wiadomosc dzisiejszego mojego paskudnego dnia:( Takie dni, jak Twój dzisiaj :( na szczęście nie są codziennie ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Wunia napisał(a):Takie dni, jak Twój dzisiaj :( na szczęście nie są codziennie ... i dzięki Bogu, bo ciężko byłoby dać rade:flaming: Quote
mmd Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):aha zapomniałam wczoraj napisać, że Pani ktora poczatkowo byla zainteresowana Tolkiem napisala, ze przemyslala sprawe i jednak nie adoptuja Tolka raz z obawy o dzieci dwa z powodu nowej pracy Szkoda A inne domki? Ogłaszać chyba trzeba zacząć niedługo Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 CZEŚĆ TOLEK!!!! cioteczki głowy do góry, zobaczycie, że lada chwila znajdzie sie domek dla Toleczka :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='mmd']Szkoda A inne domki? Ogłaszać chyba trzeba zacząć niedługo noo za niedługo tez myśle, ze zaczniemy zmasowana akcje ogłoszeniowa:evil_lol::evil_lol: [quote name='obraczus87']CZEŚĆ TOLEK!!!! cioteczki głowy do góry, zobaczycie, że lada chwila znajdzie sie domek dla Toleczka :) na to liczymy:thumbs::thumbs: na super domek, który juz naszego Toleczka nie odda Quote
Szarotka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 furciaczek napisał(a):Matko..jak mnie tu dawno nie bylo:oops: A gdzie bylas ?? Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Pewnie gdzie indziej :evil_lol: To ten nasz "agresor" biega z innymi psami? :roll: no patrzcie państwo :cool3: Jasne, że dom znajdzie, bo piękny jest. Tolek ma tekst do ogłoszeń? Quote
Magdalena Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 proszę o nr konta dla wpłat dla psiny, przeleję 50 zł, które nam zostało po Amisiu (za TM) - była to darowizna od pani Violetty Bennich Quote
Ra_dunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Bardzo dziękujemy w imieniu Tolka... Amiś ['], tak przykro... Quote
Bjuta Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Podnoszę Toleczka - może jeszcze wyżebrze jakąś deklarację na górze? Quote
Wunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Magdalena']proszę o nr konta dla wpłat dla psiny, przeleję 50 zł, które nam zostało po Amisiu (za TM) - była to darowizna od pani Violetty Bennich PW poszło, dziękuję w imieniu Tolka ... od Amisia i P. Violetty Quote
Lu_Gosiak Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Ra_dunia napisał(a):Pewnie gdzie indziej :evil_lol: To ten nasz "agresor" biega z innymi psami? :roll: no patrzcie państwo :cool3: Jasne, że dom znajdzie, bo piękny jest. Tolek ma tekst do ogłoszeń? noo dokladnie juz Mu agresja minela:cool3::cool3: Tolek nie ma zadnego tekstu jeszcze Magdalena napisał(a):proszę o nr konta dla wpłat dla psiny, przeleję 50 zł, które nam zostało po Amisiu (za TM) - była to darowizna od pani Violetty Bennich dziekujemy bardzo........Amisiu:-( p.Viola kochana naszego Tolka tez wpiera:loveu::loveu::loveu: Quote
oska1983 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Śliczny psiak. Wygląda na bardzo dużego czy mi się wydaje? Quote
Wunia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 oska1983 napisał(a):Śliczny psiak. Wygląda na bardzo dużego czy mi się wydaje? Nie wydaje się jest duży i piękny ;) Quote
Ellig Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 furciaczek napisał(a):Matko..jak mnie tu dawno nie bylo:oops: Ja tez ostatnio nie zagladalam, prosze cie Tolku o wybaczenie..... Quote
Recommended Posts