Szarotka Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 To nieprawda u mnie jest napisane, ze byly 3 ciotki:Obarczus, Ra-dunia i TY:):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Szarotka napisał(a):To nieprawda u mnie jest napisane, ze byly 3 ciotki:Obarczus, Ra-dunia i TY:):) ja to sie nie licze, wiec byly dwie....słabiutko bardzo słabiutko....chyba jakies listy obecności trzeba bedzie wprowadzic:diabloti: Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Szarotka napisał(a):A ja to co ?? git ? nooo teraz dopiero...ale lepiej pozno niz wcale:D:D Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 to ja się od razu usprawiedliwiam, że mnie do poniedziałku nie będzie. Przesyłam wirtualne głaski dla Tolcia na najbliższe pare dni. Pilnuj wątku Lu :) porządek musi być ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Ra_dunia napisał(a):to ja się od razu usprawiedliwiam, że mnie do poniedziałku nie będzie. Przesyłam wirtualne głaski dla Tolcia na najbliższe pare dni. Pilnuj wątku Lu :) porządek musi być ;) dobrze Raduniu....zostajesz odhaczona do poniedziałku:) i uważaj, zeby Cie w tej Łodzi nie porwali Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dobrze Raduniu....zostajesz odhaczona do poniedziałku:) i uważaj, zeby Cie w tej Łodzi nie porwali Spoko, będę jej pilnowała :D Quote
lilk_a Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Wuniu... ciągle czekam na jedną wpłatę jeszcze z bazarku , jak tylko wpłyną pieniądze to wpłacę na konto Tolka .... Quote
Wunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 J_ulia napisał(a):Pieniążki wysłane :) doszły :D:D Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 :sweetCyb::sweetCyb:sa stracone ciotki Quote
obraczus87 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Toleczku spij dobrze :) Nie kłóć sie z "moim" Staszkiem hihi :) Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 furciaczek napisał(a):Doczlapalam sie wrescie do Tolka :) noo bardzo sie ciesze furciaczku:multi::multi: bo jakos mało odwiedzin dziś miał Tolek Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 beataczl napisał(a):i ja też się doczłapałam. oooo i Beatka zajrzała:multi::multi: jutro maja byc nowe fotki to wpadnijcie, bo dzis Arnie byl strasznie zajety i nie mial czasu porobic Quote
furciaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Ooo nowe fotki, ciekawa jestem jak teraz wyglada przystojniak :) A pytalas czy w hotelu sa szanse na jakies cwiczenia ze smyczka itp?? Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 furciaczek napisał(a):Ooo nowe fotki, ciekawa jestem jak teraz wyglada przystojniak :) A pytalas czy w hotelu sa szanse na jakies cwiczenia ze smyczka itp?? jakie ćwiczenia masz na myśli?? Quote
furciaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):jakie ćwiczenia masz na myśli?? W ogole jakas prace z psiskiem zeby przed adopcja przypomnialo sobie zasady wspolpracy z czlowiekiem, zeby zbudowac pozytywne skojazenia emocjonalne z ludzmi...zawsze to po adopcji latwiej nowym wlascicielom zapanowac i dogadac sie z pupilem :) No i pewnie trzebaby pomyslec co zrobic zeby tej smyczki nie przegryzal cwaniaczek. Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 noo właśnie... na te przegryzanie nie mam żadnego pomysłu oprócz po prostu smyczy z łańcuszka wiem, ze Tolek chodzi na spacerki i akurat do ludzi to On jest bardzo pozytywnie nastawiony, potrzebuje po prostu kogos , Kto nie pozwoli wejść mu na głowę i od początku określi jasne zasady panujące w domu....doktor mówił, ze Tolek generalnie słucha, wymaga jedynie odpowiedniego prowadzenia Quote
furciaczek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 To trzeba mu odpowiedniego ludzia znalezc:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 bedziemy intensywnie szukac;) i musi sie udac Quote
TERESA BORCZ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Pewno że się musi udać, to jest bardzo piękny, taki słoneczny pies. mam nadzieję że fotki będą lada moment. Arni jest strasznie zalatany dzwoniłam tam wczoraj ze cztery razy, najlepiej posłać mu mail z zapytaniem o fotki Tolka to on zaraz zwrotnie pośle i wstawicie cioteczki. Ja się jeszcze do tego nie nadaję, ale poprawa na horyzoncie!!! Trzeba jeszcze poprosić obornickie i okoliczne cioteczki, które mają ok od dr. na odwiedziny i spacerki, aby wlączyły też Tolka do swego mizianka i spacerów. Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 z Arnim jestem czasy czas na mailach:) ale pisal mi wlasnie wczoraj, ze strasznie duzo roboty mial z psiakami i nie dał rady porobic nowych zdjec...moze dzis mu sie uda....poczekamy bo bez tego nie da rady ruszyc z ogloszeniami noo koniecznie obornickie cioteczki poprosze o spacerki i mizianie bo ja niestety tak daleko:(...ale jest szansa, ze jak pojade zawiesc Fionke to zobacze Tolka na zywo!!! Quote
Wunia Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 dogo dziś to jakiś koszmar ... znowu inaczej wygląda i są nowe utrudnienia ... Czołem Tolkowe Ciotki ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 14, 2010 Author Posted April 14, 2010 noo dokladnie mnie tez rano nie chcialo wpuscic i stwierdzilam jak nie mogłam wejsc przez 3 godziny, ze zycie bez dogo byloby trudne;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kto jest z OBORNIK i jezdzi do hoteliku??? Quote
Recommended Posts