Lu_Gosiak Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Ra_dunia napisał(a):Hej Toluś... A mi się dzisiaj coś ze skrzynką porobiło. Zupełnie nie mogę otworzyć wiadomości. Jak jutro też nie będzie działało, to poproszę Ciebie Wuniu o konto na mój prywatny majl. a co wypłata przyszła??:razz::evil_lol::evil_lol:juz wyczytalam u Chojraka;) Quote
beataczl Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Witaj Toluś! Za dużo przed TV siedziałam , ale już jestem . Quote
Lu_Gosiak Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 anhata napisał(a):prawie każdy przed tv siedzial... noo dokładnie...wczorajszy dzien był szokiem i ogromna tragedią dla wszystkich Quote
furciaczek Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 U mnie tez tv ciagle wlaczony...na jednym kanale ehhh Quote
Wunia Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 jest już poniedziałek, więc wracamy do zadań ;) Kwota 15 zł., która została wpłacona przez Furciaczka na transport szczylka (Vici), http://www.dogomania.pl/threads/182608-Pluszowe-szczeniAE-ta-juA-w-DS a której za transport nie wziął papatkiole za porozumieniem stron zostanie przekazana na Tolka :D Dzięki Furciaczku ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 ooo jak miło sie zaczął poniedziałek:D:D dziekujemy furciaczku:loveu::loveu: Quote
Wunia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wpłynęło 50,oo Amisiowe ;) Dziękujemy w imieniu Tolka :D Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Wunia napisał(a):Wpłynęło 50,oo Amisiowe ;) Dziękujemy w imieniu Tolka :D SUPER!!! Tolek bardzo dziekuje a my z Nim:multi::multi::multi: Quote
Ra_dunia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):a co wypłata przyszła??:razz::evil_lol::evil_lol:juz wyczytalam u Chojraka;) Normalnie chodzą i człowieka po wątkach śledzą :D Totalna inwigilacja... ;) PM już mi się otwiera, więc zaraz wielkopies dolę dostanie :D Quote
J_ulia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Witam, poproszę o numer konta. W spadku po Guciu , który pojechał do nowego domu Tolek otrzymał 50 zł. Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 J_ulia napisał(a):Witam, poproszę o numer konta. W spadku po Guciu , który pojechał do nowego domu Tolek otrzymał 50 zł. bardzo serdecznie dziekujemy:multi::multi::multi: HURAAAA zaraz wysylam konto;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 dziekujemy pieknie Wuniu:loveu: i Raduniu Tobie za podratowanie budzetu Tolka:loveu: a jutro beda nowe foteczki Tolka:multi::multi: i mozemy ruszyc z ogloszeniami to co sie dowiedzialam o Tolku: Tolek powinien isc do domku raczej bez innych zwierzat, znaczy jest tak, ze Tolek na psy, ktore sie nim nie interesuja tez nie zwraca uwagi i generalnie nic nie robi, ale jest pare takich w hoteliku z ktorymi nie moze biegac, jak pies bedzie Go zaczepiac to Tolek raczej nie pozostanie dłuzny..... Arnie mowi, ze raczej lepszy bylby dom bez innych zwierzat no chyba, ze z jakas spokojna suczka to ok...jest silnym psem, ktory wymaga konsekwentnego prowadzenia, no i moze miec sklonnosci do ucieczek, bo skoro bedac jeszcze pod dzialam narkozy przegryzl smycz, to niejako moze miec do we krwi...aczkolwiek jest psem bardzo towarzyskim i do ludzi przytulasnym to szybko moze sie przyzwyczai i uciekanie mu nawet do głowy nie przyjdzie....poza tym napewno tez jeszcze mu sie to zmieni po kastracji jak juz sie calkowicie wyciszy Quote
furciaczek Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Kastracja sama w sobie niewiele zmienia u kilku letniego juz psa, pewne zachowania sa juz wyuczone i nawet jesli pozimo testosteronu w organizmie spadnie po uplywie kilku tygodni od zabiegu to pies dalej moze probowac ucieczek itd. Kastracja ulatwia tylko nauke nowych zachowan i trzeba by sie skupic wlasnie nad odpowiednimi cwiczeniami, treningem. Jesli nauka nie jest mozliwa w hotelu to nalezaloby przedstawic nowym lub potencjalnym wlascicielom kilka sposob pracy z psem, powiedziec co i jak robic zeby szybko i efektywnie zbudowac wiez z psem ktora niezbedna jest do tego by psisko uczylo sie chetnie i latwo. Quote
Ra_dunia Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Dobrze wiedzieć co Tolkowi potrzeba. A szkolenie dla takiego wielkopsa powinno być zawsze obowiązkowe ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 witamm Tolka i Tolkowe ciotki:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: aa co tu cały dzien Nikt Tolka nie odwiedził?????:mad::mad::mad: ciotki noooo jak mozecie????:shake::shake: Quote
Recommended Posts