agata51 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Gosiaku, dzięki za zaproszenie - Tolka podglądam już od jakiegoś czasu (pies wyjątkowej cudowności jest - prawdziwe żółte psisko!), tylko po cichutku - toż wiem, że jak się odezwę, to od razu coś zadeklaruję, a przecież nie powinnam, bom "zadeklarowana" po uszy, a jakoś żaden z "moich" z portfela wyskoczyć mi nie chce. Więc na razie będę tylko zaglądać i kibicować, a o nr konta poproszę, jak tylko któreś z moich szczęść zechce łaskawie uwolnić mnie od siebie. Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Czołek Tolek i Tolkowe Ciotki :loveu::loveu::loveu: Quote
czerda Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 nie mam czasu poszperać i doczytać , ale , co do opłaty -czy wzięłyście pod u2wagę , że Tolek został wysterylizowany i zaczipowany i odrobaczony? a za kastrację naszych psów mamy tylko po kosztach Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='czerda']nie mam czasu poszperać i doczytać , ale , co do opłaty -czy wzięłyście pod u2wagę , że Tolek został wysterylizowany i zaczipowany i odrobaczony? a za kastrację naszych psów mamy tylko po kosztach[/QUOTE] Tak, tak, wszystkie pozycje medyczne nie ulegają żadnej wątpliwości, Gosia ustala kwotę pobytu tylko i wyłącznie. Quote
Ra_dunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dokładnie... w sumie jest 880 czy cuś koło tego do zapłacenia. I oczywiście wszystkie pozycje ze skanu są jasne, oprócz tej kwarantanny... Troszkę mnie zmroziła ta informacja :( bo w takim wypadku to Tolek już jest bankrutem... A zobaczcie u Rudusia - też jest w tym hoteliku i pierwszy miesiąc miał liczony normalnie: http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDUA-nie-zostanie-uA-piony-ale-POTRZEBNE-DEKLARACJE Może niepotrzebnie bierzemy fakturę?? Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Ra_dunia']Dokładnie... w sumie jest 880 czy cuś koło tego do zapłacenia. I oczywiście wszystkie pozycje ze skanu są jasne, oprócz tej kwarantanny... Troszkę mnie zmroziła ta informacja :( bo w takim wypadku to Tolek już jest bankrutem... A zobaczcie u Rudusia - też jest w tym hoteliku i pierwszy miesiąc miał liczony normalnie: http://www.dogomania.pl/threads/179450-RUDUA-nie-zostanie-uA-piony-ale-POTRZEBNE-DEKLARACJE Może niepotrzebnie bierzemy fakturę?? nie wiem Radka, nie wiem :shake: Nie jest bankrutem, bo ma nas i na koncie ponad 900 zł. więc wystarczy na kwiecień, zwłaszcza, że deklaracje kwietniowe cały czas wpływają. Zrobi się bazarek i dziury jakoś się w maju pozakleja ... a może już domek do maja znajdzie? Na razie pieniądze są, jak tylko Gosia zakończy pertraktacje to wypuszczam przelew, troszkę kaski jeszcze zostanie ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 wyjaśnione... dostałam nowa poprawiona fakturkę i jest ustalone, ze pierwsze 14 dni jest liczone za 15zł/dobę reszta juz 10zł czyli razem wychodzi nam do zapłaty: 788zł co do fakturki to tez pytalam o to Raduniu, ale obojętnie czy weźmiemy fakture czy paragon fisklany i tu i tu doktor mówił, ze musimy zapłacić 7% VATu...niewiem Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak'] do zapłaty: 788zł[/QUOTE] wyślij i mailikiem, to puszczę przelew ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Wunia']wyślij i mailikiem, to puszczę przelew ;)[/QUOTE] dzieki wysłane:) Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']dzieki wysłane:)[/QUOTE] przelew poszedł ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Bjuta']Kurczę, nie dam rady nic wyskubać na Toleczka.[/QUOTE] nie szkodzi odwiedzaj Nas Bjutko:) Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 anhata napisał(a):ja dam jak mi dadza :)..czekam na wyplate Dzięki piękne anhata :loveu: Quote
anhata Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 nie nie Wunia...ja już się deklerowałam jakos przed świetami...tylko czekam sama na przelew.... Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 anhata napisał(a):nie nie Wunia...ja już się deklerowałam jakos przed świetami...tylko czekam sama na przelew.... Ależ ja wiem, a za pamiętanie nie można podziękować? Quote
Ra_dunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Oki - no to dobrze, że się wyjaśniło i dobrze, że Tolek nie zbankrutował ;) Też mam nadzieję, że w maju to on będzie doopkę w domu grzał, ale strasznie nie lubię jak psiak jest w hoteliku bez pełnych stałych deklaracji. Zawsze mnie wtedy stres zżera... A ostatnio niestety sporo takich akcji wyciągania było i sporo psiaków bez pełnych deklaracji w hotelikach siedzi. Ja wiem, że z takim składem damy radę ;) Quote
Wunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ra_dunia napisał(a):Ja wiem, że z takim składem damy radę ;) W takim składzie uporamy się ze wszystkim :D Quote
anhata Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ehhh właśnie ....ale co zrobić....mnie się wydaje, że sytuacja bezdomniaków troche się w Polsce poprawiła....jeszcze jakieś 4 lata temu to co krok to bezdomny pies.....teraz co blok to ktoś ma po 2 psy, np. u mnie na osiedlu..... dobrze też, ze są jakiekolwiek deklaracje... Tolek przystojniak znajzdioe dom i to będę powtarzała Quote
Recommended Posts