Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Szarotka']Witaj Tolciu o poranku :):)[/QUOTE] oooo hej Szarotko a co Ty robisz tak wczesnie???:eviltong::eviltong: Quote
anhata Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 o hehehe :) gdyby psiak tak wiedział, że z niego sobie ludzie takie żarty stroja ;> Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Tolek jest psiakiem bardzo kontaktowym, towarzyskim, szukajacym bardzo kontaktu z człowiekiem, lekarze zaobserowali jednak, ze moze miec sklonnosci do ucieczek, dlatego biega po ogrodzie na lince i chodzi na spacerki, ale za to ogromny pozytyw bo biega razem z psami i nic sie nie dzieje złego dostałam dzisiaj fakture na 855zł:crazyeye:.....zaraz wstawie skan...rozmawiałam z p.Stefanem bo koszty pobytu są do wyjaśnienia - umawiane bylo na poczatku 300zł - mam nadzieje, ze bedzie mniej do zapłacenia i druga sprawa płacimy jeszcze 7% czyli koszty hoteliku to 320zł/miesiąc Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 no to wszystko jasne ... Tolkowa skarbonka za chwilkę zostanie spustoszona ... Ciotki ratuuuuuuuuuuunku dla Tolka :(:( Quote
maarit Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Hello... Jak jakoś uporam się z remontem to wpłacę pare grosików jednorazowo dla Tolka. Nie dam rady z kolejną stałą deklaracją (bo nie wiem jak będzie dalej z pracą) ale postaram się coś wydusić... Prosze o konto... Quote
anita_happy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 dawac konto na PW..zaraz wchodze do skarbca..jak zobacze ze cos jest to sie podziele:/ a piszczeeee..piszczeee uuuu ale sie cos wyskrobie ..moze:( Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 o co chodzi z tą kwarantanną? i czemu tak dużo??? Kurcze Lu - wyjaśniaj, bo rzeczywiście miało być 300... nawetr z 7% to 320, a tu wpisane 495,05 jeśli dobrze widzę... Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Ra_dunia']co chodzi z tą kwarantanną? i czemu tak dużo??? Kurcze Lu - wyjaśniaj, bo rzeczywiście miało być 300... nawetr z 7% to 320, a tu wpisane 495,05 jeśli dobrze widzę...[/QUOTE] nooo dobrze widzisz niestety.....rozmawiałam juz, jutro bede jeszcze raz...a napisane po prostu kwaranntanna ale chodzi o normalny hotelik pobyt psa 33 dni i jest liczone 14zł/dzien - dlatego wychodzi prawie 500zł:shake::shake: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Gonia13']Hello... Jak jakoś uporam się z remontem to wpłacę pare grosików jednorazowo dla Tolka. Nie dam rady z kolejną stałą deklaracją (bo nie wiem jak będzie dalej z pracą) ale postaram się coś wydusić... Prosze o konto...[/QUOTE] [quote name='anita_happy']dawac konto na PW..zaraz wchodze do skarbca..jak zobacze ze cos jest to sie podziele:/ a piszczeeee..piszczeee uuuu ale sie cos wyskrobie ..moze:([/QUOTE] za momencik wysyłam PW ... dziękuję w imieniu Tolka :loveu::loveu: [quote name='Ra_dunia']co chodzi z tą kwarantanną? i czemu tak dużo??? Kurcze Lu - wyjaśniaj, bo rzeczywiście miało być 300... nawetr z 7% to 320, a tu wpisane 495,05 jeśli dobrze widzę...[/QUOTE] Dobrze widzisz :-( Gonia wyjaśnia ... próbuje przynajmniej ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Gonia13']Hello... Jak jakoś uporam się z remontem to wpłacę pare grosików jednorazowo dla Tolka. Nie dam rady z kolejną stałą deklaracją (bo nie wiem jak będzie dalej z pracą) ale postaram się coś wydusić... Prosze o konto...[/QUOTE] [quote name='anita_happy']dawac konto na PW..zaraz wchodze do skarbca..jak zobacze ze cos jest to sie podziele:/ a piszczeeee..piszczeee uuuu ale sie cos wyskrobie ..moze:([/QUOTE] dzieki dziewczyny za pomoc:loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 o rzesz orzeszku... na to to nikt nie był przygotowany :( rozumiem,że rozmowy dotychczasowe potwierdziły kwotę? Quote
fiorsteinbock Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ciocie, dziekuje za zaproszenie. Chwilowo moge tylko zagladac, nie moge podarowac ani grosika :( Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Ciocie, dziekuje za zaproszenie. Chwilowo moge tylko zagladac, nie moge podarowac ani grosika :([/QUOTE] Cześć Fior ;) roześlij proszę Tolka po swoich kącikach i do Giselki może, toć on w naszym (moim i Giselki) typie jest ... Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Szarotka']Widze, ze Wunia wydusza :):)[/QUOTE] Szarotko pomóz Tys dobra w wyduszaniu.....:evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Powiem szczerze, że mnie zamurowało.... Nie chodzi o szukanie "winnego", ale skąd się wzięło to 300? Przecież padła taka kwota, to znaczy, że ktoś ją usłyszał. Za maj będzie 470 złotych... Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 było na poczatku ustalone 300zł + karma, ze dziewczyny karme załatwiły to liczyliśmy 300zł, jednak doktor mówił coś o 2 tygodniach kwarantanny, gdzie jest liczone drożej za psa, wiec pewnie przez pomyłkę jest policzony cały miesiąc nie połowa za maj na pewno płacimy 320zł Quote
czerda Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 pozwólcie że zapytam dokładnie osobiście , może coś żle policzone było , z tego co wiem to , że karmy tej któreą dostał nie jadł Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='czerda']pozwólcie że zapytam dokładnie osobiście , może coś żle policzone było , z tego co wiem to , że karmy tej któreą dostał nie jadł[/QUOTE] noo doktor mówił, ze psy miały po niej okropna biegunkę, wiec musi ja stopniowo w małych porcjach mieszać z ta co oni psom podają Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='mmd']Aha, czyli za maj normalnie, nie 14 za dobę...[/QUOTE] za maj juz na pewno 10zł za dobę +7% VAT Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='mmd']Aha, czyli za maj normalnie, nie 14 za dobę...[/QUOTE] Będzie wiadomo na pewno jak zobaczymy fakturę za maj ;) Ale Gosiak dzielnie walczy, używając całego swojego ciepła, czaru, dyplomacji i elokwencji ;) Walcz Goniuś, walcz a ja wypuszczać będę każdy przelew, który każesz wykonać ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Wunia'].....Ale Gosiak dzielnie walczy, używając całego swojego ciepła, czaru, dyplomacji i elokwencji ;) .[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt:Wuniu toś dowaliła teraz:grin::sg168::turn-l: Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']:roflt::roflt::roflt:Wuniu toś dowaliła teraz:grin::sg168::turn-l:[/QUOTE] ja mówić co myśleć :diabloti: Quote
Recommended Posts