Lu_Gosiak Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 czerda dziekujemy za wieści kurcze nie było mnie wczoraj i omineły mnie wieści na bierząco:oops:....super, ze z Tolka taki kochany pies:loveu: dzieki temu wieksze szanse na adopcje....a pomyśleć, ze praktycznie w schronie wydali na Niego wyrok Quote
mmd Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 U psów radio, ciasteczka... co ja jeszcze w domu robię? :evil_lol: Biedny Tolek (no teraz już nie) dożywocie mu groziło za niewinność. Czym te psiny zasłużyły? Czym Tolek zasłużył? Quote
Ra_dunia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Po pierwsze spóźnione życzenia Wielkanocne (bo dostępu do netu nie miałam - straszne). Po drugie - Tolciu... wydmuszki niech ci się ładnie goją i bądź chłopaku taki kochany jak do tej pory cały czas. Po trzecie - Wuniu bardzo proszę o numer konta dla chłopaka (bo chyba Ty zbierasz na niego prawda?). Quote
lilk_a Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Wuniu , jeżeli to Ty zbierasz pieniądze na Tolka to może nie wpłacaj za obrazki z bazarku do mnie ( po co robić zamieszanie :) ) ... wyślę Ci obrazki i dopłacę róźnicę do 110 zł ( połowa z bazarku przeznaczona dla Tolka , druga połowa dla Maxa ) :) Quote
Wunia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='lilk_a']Wuniu , jeżeli to Ty zbierasz pieniądze na Tolka to może nie wpłacaj za obrazki z bazarku do mnie ( po co robić zamieszanie :) ) ... wyślę Ci obrazki i dopłacę róźnicę do 110 zł ( połowa z bazarku przeznaczona dla Tolka , druga połowa dla Maxa ) :) ok ;) Dzięki Liluś :) Zaraz na pierwszą stronę zaznaczę ;) Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ra_dunia']Po trzecie - Wuniu bardzo proszę o numer konta dla chłopaka (bo chyba Ty zbierasz na niego prawda?). poszło nocne PW ;) Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Doszło :) Dzięki. Jak tylko dostanę wypłatę to coś dla wielkopsa doślę :) Quote
obraczus87 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 TOLEK w górę, pokazuj swoja piekna morduńke ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='lilk_a']Wuniu , jeżeli to Ty zbierasz pieniądze na Tolka to może nie wpłacaj za obrazki z bazarku do mnie ( po co robić zamieszanie :) ) ... wyślę Ci obrazki i dopłacę róźnicę do 110 zł ( połowa z bazarku przeznaczona dla Tolka , druga połowa dla Maxa ) :) Lilkus ogromne dzieki za super bazarek:loveu::loveu: [quote name='Ra_dunia']Doszło :) Dzięki. Jak tylko dostanę wypłatę to coś dla wielkopsa doślę :) dzieki Raduniu :loveu::multi::multi: Wuniu w drugim poscie Ola la jest dwa razy wypisana jako deklarujaca 30zł i 50zł jednorazowo....ustaliłysmy na pw ze Ola wplaci 50zł jednorazowo w kwietniu, a potem od maja po 20zł miesiecznie;):loveu: Quote
Wunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']Wuniu w drugim poscie Ola la jest dwa razy wypisana jako deklarujaca 30zł i 50zł jednorazowo....ustaliłysmy na pw ze Ola wplaci 50zł jednorazowo w kwietniu, a potem od maja po 20zł miesiecznie;):loveu:[/QUOTE] ok, poprawiam ;) Quote
mmd Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Ra_dunia']pewnie szukał jajek :D[/QUOTE] a tam tylko wydmuszki :D Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='anhata']a jak Tolek w swieta sie czul ???[/QUOTE] jajek szukal i nie znalaz:D:D a na powaznie to szczegoly dopytam jak zadzwonie, ale dzis Arnie napisal mi na maila, ze Tolek po kastracji o wiele spokojniejszy:) a jutro dostaniemy za dotychczasowe zabiegi fakture, jak wszystko podlicza:scared::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Wunia']Uzupełniony post rozliczeniowy :)[/QUOTE] :loveu::loveu: super jeszcze dzis Tolek jest bogaty chlop;):evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Toluś - leć się przypomnieć na pierwszej i pożebrać troszkę o kaskę... Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cześć Wuniu ;) Coś u Tolka cisza zaległa... Że bez jajek, to już się ciotki nim nie interesują?? :D Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ano, ano ... ale dla mnie na atrakcyjności nie stracił ;) Quote
Ra_dunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='Lu_Gosiak'] a jutro dostaniemy za dotychczasowe zabiegi fakture, jak wszystko podlicza:scared::evil_lol::evil_lol: Lu - nie przyjmuj faktury :D Powiedz, że muszą nam dopłacić, bo daliśmy psa z jajkami a dostajemy z wydmuszkami :D Quote
Lu_Gosiak Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 witam Tolkowe towarzystwo:multi::multi: dla mnie Toplek nawet atrakcyjniejszy sie zrobił bez jajek...przynajmniej teraz będzie myslal głowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beataczl Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 witam również. Przelew poszedł - 20 zł. jednorazowe za m-c 04. Pozdrowienia dla Tolusia. Quote
Wunia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='beataczl']witam również. Przelew poszedł - 20 zł. jednorazowe za m-c 04. Pozdrowienia dla Tolusia.[/QUOTE] Dziękuję w imieniu Tolka :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts