Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czerda dziekujemy za wieści kurcze nie było mnie wczoraj i omineły mnie wieści na bierząco:oops:....super, ze z Tolka taki kochany pies:loveu: dzieki temu wieksze szanse na adopcje....a pomyśleć, ze praktycznie w schronie wydali na Niego wyrok

Posted

U psów radio, ciasteczka... co ja jeszcze w domu robię? :evil_lol:

Biedny Tolek (no teraz już nie) dożywocie mu groziło za niewinność. Czym te psiny zasłużyły? Czym Tolek zasłużył?

Posted

Po pierwsze spóźnione życzenia Wielkanocne (bo dostępu do netu nie miałam - straszne).
Po drugie - Tolciu... wydmuszki niech ci się ładnie goją i bądź chłopaku taki kochany jak do tej pory cały czas.
Po trzecie - Wuniu bardzo proszę o numer konta dla chłopaka (bo chyba Ty zbierasz na niego prawda?).

Posted

Wuniu , jeżeli to Ty zbierasz pieniądze na Tolka to może nie wpłacaj za obrazki z bazarku do mnie ( po co robić zamieszanie :) ) ... wyślę Ci obrazki i dopłacę róźnicę do 110 zł ( połowa z bazarku przeznaczona dla Tolka , druga połowa dla Maxa ) :)

Posted

[quote name='lilk_a']Wuniu , jeżeli to Ty zbierasz pieniądze na Tolka to może nie wpłacaj za obrazki z bazarku do mnie ( po co robić zamieszanie :) ) ... wyślę Ci obrazki i dopłacę róźnicę do 110 zł ( połowa z bazarku przeznaczona dla Tolka , druga połowa dla Maxa ) :)
ok ;) Dzięki Liluś :) Zaraz na pierwszą stronę zaznaczę ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']Po trzecie - Wuniu bardzo proszę o numer konta dla chłopaka (bo chyba Ty zbierasz na niego prawda?).
poszło nocne PW ;)

Posted

[quote name='lilk_a']Wuniu , jeżeli to Ty zbierasz pieniądze na Tolka to może nie wpłacaj za obrazki z bazarku do mnie ( po co robić zamieszanie :) ) ... wyślę Ci obrazki i dopłacę róźnicę do 110 zł ( połowa z bazarku przeznaczona dla Tolka , druga połowa dla Maxa ) :)
Lilkus ogromne dzieki za super bazarek:loveu::loveu:
[quote name='Ra_dunia']Doszło :) Dzięki.
Jak tylko dostanę wypłatę to coś dla wielkopsa doślę :)
dzieki Raduniu :loveu::multi::multi:

Wuniu w drugim poscie Ola la jest dwa razy wypisana jako deklarujaca 30zł i 50zł jednorazowo....ustaliłysmy na pw ze Ola wplaci 50zł jednorazowo w kwietniu, a potem od maja po 20zł miesiecznie;):loveu:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Wuniu w drugim poscie Ola la jest dwa razy wypisana jako deklarujaca 30zł i 50zł jednorazowo....ustaliłysmy na pw ze Ola wplaci 50zł jednorazowo w kwietniu, a potem od maja po 20zł miesiecznie;):loveu:[/QUOTE]
ok, poprawiam ;)

Posted

[quote name='anhata']a jak Tolek w swieta sie czul ???[/QUOTE]
jajek szukal i nie znalaz:D:D a na powaznie to szczegoly dopytam jak zadzwonie, ale dzis Arnie napisal mi na maila, ze Tolek po kastracji o wiele spokojniejszy:)
a jutro dostaniemy za dotychczasowe zabiegi fakture, jak wszystko podlicza:scared::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']
a jutro dostaniemy za dotychczasowe zabiegi fakture, jak wszystko podlicza:scared::evil_lol::evil_lol:
Lu - nie przyjmuj faktury :D Powiedz, że muszą nam dopłacić, bo daliśmy psa z jajkami a dostajemy z wydmuszkami :D

Posted

[quote name='beataczl']witam również. Przelew poszedł - 20 zł. jednorazowe za m-c 04. Pozdrowienia dla Tolusia.[/QUOTE]
Dziękuję w imieniu Tolka :loveu::loveu: