Wunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 no, jak będzie trzeba to wdrożymy wszelkie środki perswazji i nacisku ;) Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Wunia']no, jak będzie trzeba to wdrożymy wszelkie środki perswazji i nacisku ;)[/QUOTE] No tak bedziemy urzadzac lapanki i przymusowe roboty na konto Tolka i innych psow w potrzebie :):) Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']No tak bedziemy urzadzac lapanki i przymusowe roboty na konto Tolka i innych psow w potrzebie :):)[/QUOTE] No a jak, Ciotka Szarotka dobra w przymusowych łapankach, pod groźbą :diabloti::diabloti: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Na pieski: czyli cel uswieca srodki :):) A tak wogole to trzeba by za dzisiejsza nieobecnosc na watku jakies konsekwencje wyciagnac :):) Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']Na pieski: czyli cel uswieca srodki :):) A tak wogole to trzeba by za dzisiejsza nieobecnosc na watku jakies konsekwencje wyciagnac :):)[/QUOTE] Wobec mnie? Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Przeciez Ty jestes :):) mowie o tych co ich nie ma i gotuja lub baluja :):) Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Szarotka']Przeciez Ty jestes :):) mowie o tych co ich nie ma i gotuja lub baluja :):)[/QUOTE] Taki dzień, no i pogoda do pupy była dziś :( Quote
Wunia Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Szarotka na Warcie zostajesz, bo ja spać już idę :sleep2: Quote
Szarotka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Wunia']Szarotka na Warcie zostajesz, bo ja spać już idę :sleep2:[/QUOTE] To ja tez schodze i Gapcio i Tolek spia to nie zauwaza, bo juz mi sie w glowie kreci od dogo :):) Quote
Lu_Gosiak Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 witam porannie!!!! ja wczoraj padłam jak nigdy z moim dzieciem po 10, ale całe szczęście Wunia i Szarotka u Tolka czuwały i zapomnieć o Nim nie dały:D:D Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 U Gapcia Ciocia RenW mnie dziś wyręczyła, więc Ka(Wunia) dla wszystkich u Tolka ;) :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu: Quote
Ola la Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 JKak dobrze,ze Tolek juz w hoteliku! Kurcze oby udalo sie te deklaracje uzbierac cioteczki...:( ja w poniedzialek przesle na poczcie 50zl jednorazowo a miesiecznie 20 deklaruje. MIlego dzionka Tolkowi i tolkowym ciotkom:) Quote
mmd Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Ola la']JKak dobrze,ze Tolek juz w hoteliku! Kurcze oby udalo sie te deklaracje uzbierac cioteczki...:( ja w poniedzialek przesle na poczcie 50zl jednorazowo a miesiecznie 20 deklaruje. MIlego dzionka Tolkowi i tolkowym ciotkom:)[/QUOTE] Dzięki w imieniu Tolka:) Wierzę, że cioteczki nie zostawią tego pięknego olbrzyma bez pomocy i moja wiara coraz silniejsza:) Quote
Lu_Gosiak Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='Ola la']JKak dobrze,ze Tolek juz w hoteliku! Kurcze oby udalo sie te deklaracje uzbierac cioteczki...:( ja w poniedzialek przesle na poczcie 50zl jednorazowo a miesiecznie 20 deklaruje. MIlego dzionka Tolkowi i tolkowym ciotkom:)[/QUOTE] woooooooooooooo Olka ogromne dzieki!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: a ja dostalam 50zł na Sati - suczke, ktora jako pierwsza wyciegnełam z mojego schroniska i ktora byla rok u Renata5 na DT, niestety juz odeszla, wiec zapytam czy odeslac czy moge przekazac na Tolka:evil_lol::evil_lol: i Pani sie zgodzila, dzieki czemu Tolek dostaje 50zł na kastracje:multi::multi: czyli dzieki Oli obecdnie brakuje nam 80zł miesięcznych deklracji!! po mału do przodu idziemy:jumpie::jumpie: Tolek już dziś lżejszy a mi Pan Doktor Tolkowy życzył mi fantazji w malowaniu jajek - czego ja i Wam zycze:evil_lol::evil_lol: Quote
Wunia Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Post #2 uzupełniony ;) Tolek dziękuje ślicznie ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Tolek na stronie hotelu:):) http://www.vetoborniki.pl/photogallery.php?photo_id=87 Quote
Lu_Gosiak Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 wszystkim WESOŁYCH I SPOKOJNYCH Świąt http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf Quote
obraczus87 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Tolku :) :) :) teraz juz bedzie tylko lepiej Kochany! Quote
Wunia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 SMACZNEGO JAJKA I SPOKOJNYCH ŚWIĄT :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
czerda Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 odwiedziłam dzisiaj Tolka -byłam w Obornikach on piękny jest -spokojny , przyjazny , chętny do głaskania był wczoraj wykastrowany -ale już czuje się świetnie w oczekiwaniu na zabieg przegryzł < już będąc pod wpływem narkozu> smycz i co z tego? podszedł do Stefa i położył mu głowę na kolanach piękny pies , nie mogłam uwierzyć że jest starszy Quote
Szarotka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Widac, ze w Obornikach to same psy z dogo siedza:):) chodze po watkach za Czerda :):) Quote
czerda Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 nie a szkoda ale4 inne też potrzebują opieki-i mamy ze Stefem plan dla takich staruszków co to będą pod opieką na zawsze a trak naprawdę to rozśmiesza mnie tam zbieranie coop-takim czymś specjalnym żeby się nie schylać -i zawsze trawniki są czyściutkie.... no i zawsze u psów włączone radjo Quote
Recommended Posts