Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wunia']no, jak będzie trzeba to wdrożymy wszelkie środki perswazji i nacisku ;)[/QUOTE]

No tak bedziemy urzadzac lapanki i przymusowe roboty na konto Tolka i innych psow w potrzebie :):)

Posted

[quote name='Szarotka']No tak bedziemy urzadzac lapanki i przymusowe roboty na konto Tolka i innych psow w potrzebie :):)[/QUOTE]
No a jak, Ciotka Szarotka dobra w przymusowych łapankach, pod groźbą :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Szarotka']Na pieski: czyli cel uswieca srodki :):)
A tak wogole to trzeba by za dzisiejsza nieobecnosc na watku jakies konsekwencje wyciagnac :):)[/QUOTE]
Wobec mnie?

Posted

[quote name='Szarotka']Przeciez Ty jestes :):) mowie o tych co ich nie ma i gotuja lub baluja :):)[/QUOTE]
Taki dzień, no i pogoda do pupy była dziś :(

Posted

[quote name='Wunia']Szarotka na Warcie zostajesz, bo ja spać już idę :sleep2:[/QUOTE]

To ja tez schodze i Gapcio i Tolek spia to nie zauwaza, bo juz mi sie w glowie kreci od dogo :):)

Posted

U Gapcia Ciocia RenW mnie dziś wyręczyła, więc Ka(Wunia) dla wszystkich u Tolka ;)
:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu:

Posted

JKak dobrze,ze Tolek juz w hoteliku! Kurcze oby udalo sie te deklaracje uzbierac cioteczki...:(
ja w poniedzialek przesle na poczcie 50zl jednorazowo a miesiecznie 20 deklaruje.

MIlego dzionka Tolkowi i tolkowym ciotkom:)

Posted

[quote name='Ola la']JKak dobrze,ze Tolek juz w hoteliku! Kurcze oby udalo sie te deklaracje uzbierac cioteczki...:(
ja w poniedzialek przesle na poczcie 50zl jednorazowo a miesiecznie 20 deklaruje.

MIlego dzionka Tolkowi i tolkowym ciotkom:)[/QUOTE]

Dzięki w imieniu Tolka:)
Wierzę, że cioteczki nie zostawią tego pięknego olbrzyma bez pomocy i moja wiara coraz silniejsza:)

Posted

[quote name='Ola la']JKak dobrze,ze Tolek juz w hoteliku! Kurcze oby udalo sie te deklaracje uzbierac cioteczki...:(

MIlego dzionka Tolkowi i tolkowym ciotkom:)[/QUOTE]
woooooooooooooo Olka ogromne dzieki!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

a ja dostalam 50zł na Sati - suczke, ktora jako pierwsza wyciegnełam z mojego schroniska i ktora byla rok u Renata5 na DT, niestety juz odeszla, wiec zapytam czy odeslac czy moge przekazac na Tolka:evil_lol::evil_lol: i Pani sie zgodzila, dzieki czemu Tolek dostaje 50zł na kastracje:multi::multi:

czyli dzieki Oli obecdnie brakuje nam 80zł miesięcznych deklracji!! po mału do przodu idziemy:jumpie::jumpie:

Tolek już dziś lżejszy a mi Pan Doktor Tolkowy życzył mi fantazji w malowaniu jajek - czego ja i Wam zycze:evil_lol::evil_lol:

Posted

odwiedziłam dzisiaj Tolka -byłam w Obornikach
on piękny jest -spokojny , przyjazny , chętny do głaskania
był wczoraj wykastrowany -ale już czuje się świetnie
w oczekiwaniu na zabieg przegryzł < już będąc pod wpływem narkozu> smycz
i co z tego? podszedł do Stefa i położył mu głowę na kolanach
piękny pies , nie mogłam uwierzyć że jest starszy

Posted

nie a szkoda ale4 inne też potrzebują opieki-i mamy ze Stefem plan dla takich staruszków co to będą pod opieką na zawsze
a trak naprawdę to rozśmiesza mnie tam zbieranie coop-takim czymś specjalnym żeby się nie schylać -i zawsze trawniki są czyściutkie....
no i zawsze u psów włączone radjo