Lu_Gosiak Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 katarzyna005 napisał(a):Bardzo się cieszę, że Tolek już w hotelu. Pieniążki dzisiaj wpłaciłam (400zł). Pozdrawiam Tolka, duże mizianko dla niego. I najważniejsze trzymam kciuki za ciebie Toleczku - będzie dobrze. DZIEKUJEMY BARDZO:sweetCyb::sweetCyb::Rose::Rose: Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 katarzyna005 napisał(a):Bardzo się cieszę, że Tolek już w hotelu. Pieniążki dzisiaj wpłaciłam (400zł). Pozdrawiam Tolka, duże mizianko dla niego. I najważniejsze trzymam kciuki za ciebie Toleczku - będzie dobrze. Ale superancko:) Tolek, chłopie, teraz to już tylko coraz lepiej może być. Quote
anhata Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 dostałam nr konta...kase wpłacam po świętach jak dostanę Quote
Lu_Gosiak Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='anhata']dostałam nr konta...kase wpłacam po świętach jak dostanę[/QUOTE] super...Tolek cierpliwy jest...poczeka:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 ja juz ni4estety dzisiaj wymiękam...dobranoc wszystkim;) Quote
obraczus87 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Usmiechniety Tole mówi Cioteczkom DOBRANOC :) Quote
lilk_a Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 a ja wczoraj ominęłam taką informację że Tolek już pojechał:multi::multi::multi: Quote
furciaczek Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Piekny!! http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/DSC06204.jpg Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Dzień dobry wszystkim! katarzyna005 :loveu::loveu::loveu: dziękujemy!!! ooo - to Wunia i tutaj będzie robiła streszczenia ;) i bardzo dobrze. A kawę to kto tutaj serwuje?? Czy na kawę to tradycyjnie jednak do Gapcia? :cool3: A ja zrobię konkurencję Szarotce :eviltong: Dogomania nie zawiedzie poratuje Tolka w biedzie Tolek bardzo wszystkich prosi o najmniejszy chociaż grosik Furciaczku - rozmiar Tolkowy to chyba jeszcze dla Ciebie za mały, co? :evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='MagdaNS']zapisuję wątek :)[/QUOTE] Ha - mamy Cię ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 witam wszystkich!!!!!!!!!!! Kawunie moge zaserwować :morning::morning::morning::morning:ale najlepsza to ka(Wunia) od Wuni:evil_lol: Raduniu idzie na pierwsza:razz::razz: to chyba ta Wiosna za oknem tak poetycko wszystkich nastraja:loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Taaa... na jednych poetycko a inni na Gapciowym wątku protest szykują z powodu braku kaWuni i streszczenia ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Ra_dunia']Ha - mamy Cię ;)[/QUOTE] mamy i juz nie wypuścimy:D:D Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='lilk_a']a ja wczoraj ominęłam taką informację że Tolek już pojechał:multi::multi::multi:[/QUOTE] o Ciocia lila :) Obrazek dla mnie namalowany???? Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']to ja oficjalnie proszę Wuniu:modla: pomyśl nad streszczeniem Tolka :user: :laugh2_2:[/QUOTE] oficjalnie pomyślałam ... streszczenia będą ;) Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 sprawy organizacyjne: Wpływ dzisiejszy na konto to kwota 480,oo ;) Jest w tym również kwota od Anny z poza dogo ;) Dziękujemy ;) Quote
Ellig Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Wunia']sprawy organizacyjne: Wpływ dzisiejszy na konto to kwota 480,oo ;) Jest w tym również kwota od Anny z poza dogo ;) Dziękujemy ;)[/QUOTE] Bombowo!!!!!!!!!!!!!! Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ellig']Bombowo!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] też ta uważam ;) Quote
Lu_Gosiak Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='Wunia']sprawy organizacyjne: Wpływ dzisiejszy na konto to kwota 480,oo ;) Jest w tym również kwota od Anny z poza dogo ;) Dziękujemy ;)[/QUOTE] wow super:multi::multi: mam nadzieje, ze to nie prima aprilis:evil_lol::evil_lol: [quote name='Wunia']Pierwsza strony post #2 uzupełniony ;)[/QUOTE] dzieki Wuniu:loveu: Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Lu_Gosiak']wow super:multi::multi: mam nadzieje, ze to nie prima aprilis:evil_lol::evil_lol: dzieki Wuniu:loveu:[/QUOTE] W Banku nic nie pisano, że dzisiejsze wpływy to żart ;) Quote
mmd Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Jak żart, to Tolka zawieziemy, żeby osobiście zapytał, gdzie jego kasa ;) Quote
Wunia Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 właśnie popie#$%^&liłam telefony i zamiast do Lu zadzwoniłam do Ra_duni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś mi ta wiosna nie służy :shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts