Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2 domki już zainteresowane? No to super! tylko muszą to być najlepsze domki pod słońcem i muszą poczekać na Tolka aż zostanie wykastrowany. Chyba nie ma takiej opcji, żeby został wydany bez kastracji - prawda?

Posted

matko...wczoraj miałam żebrać o kasę, ale mnie choroba ścięła i już nie dowlekłam się do komputera...

witam porannie wszystkich:loveu::loveu:...pięknie słoneczko świeci u Tolka pewnie tez:):)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
osobysą zainteresowane Tolkiem, a my osobami, byle okazały się odpowiednie dla takiego pięknego , słonecznego psiurka. za niedługo będą pełne i konkretne wyniki obserwacji Tolka, po wyciszeniu i odpoczynku, wtedy informacje dla potencjalnych właścicieli bedą bardziej jeszcze zachęcające. Nie ma tu żadnych cudów, to ja sie dziwie czemu tak piekny Tolo nie ma szczęscia do swego ludzia. Oby to sie zmieniło ku ogółnej radości!!! kciuczki cioteczki.!!!

Cześć!!! Dawno nie byłam na forum i to co czytałam, byłą ciekawą lekturą, barrrrrrrrrrdzo:multi::multi::multi: się cieszę że wam się udało wydostać Tolka (Zygę) z kołchozu. Kiedy pracowałam, zajmowałam się nim, jak zauważyliście uwielbia ludzi, w schronie siedział dobre 6 lat, w tym były dwie adopcje i jedna sunia z nim w boksie. W adopcji nie sprawdzili się ludzie a z sunią nie było kłopotu aż do momentu karmienia. Zastanawiająco szybko dali wam Tolka:-o:-o:-o, moim zdaniem pozbyli się kłopotu:p:p:p i nie muszą się zastanawiać czy wpisać go na czarną listę:angryy::angryy::angryy: czy też nie, a tam jest wiele takich psiaków szczególnie sztafordów i nim podobnych :shake::shake::shake:

Posted

mmd napisał(a):
Choruj sobie cioteczko spokojnie;) Wyjaśni się z domkami, a trochę czasu mamy.

nie mam czasu chorować...Tolek potrzebuje deklaracji...święta ida a ja zero zakupów, dom nie posprzątany, okna czorne, ze nie widac co na dworze sie dzieje:D:D

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
nie mam czasu chorować...Tolek potrzebuje deklaracji...święta ida a ja zero zakupów, dom nie posprzątany, okna czorne, ze nie widac co na dworze sie dzieje:D:D

Ale Ty ciekawska jesteś. Musisz podglądać, co na dworze robią?

Posted

lania napisał(a):
........., w schronie siedział dobre 6 lat, w tym były dwie adopcje i jedna sunia z nim w boksie. W adopcji nie sprawdzili się ludzie a z sunią nie było kłopotu aż do momentu karmienia. Zastanawiająco szybko dali wam Tolka:-o:-o:-o, ......

o matko ponad 6 lat:crazyeye::crazyeye:

Tolka wydali tylko dzięki Arniemu, który niezle sie musiał nagimnastykowac, rozmawiał z babka ponad godzine

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dom nie posprzątany, okna czorne, ze nie widac co na dworze sie dzieje:D:D

Ellig zdecydowała się kilka zamurować co by ich nie myć ;)

Posted

ja też mieszkam w bloku, ale to można zawsze kocami zakryć, albo dechami zabić

Również byłam zdziwiona w ogóle wydaniem Tolka ale widać siła sugestii podziałała :) Zresztą - schron w likwidacji to i szybciej i chętniej pozbywają się problemów.

Posted

Ellig napisał(a):
Zaraz biore sie za murowanie:cool3:

ja przejawiam teraz jakąś odmianę ADHD z domieszką syndromu pustego gniazda :( miałam spać, ale nie wyszło :( Ellig pomogę Ci zamurować jeżeli chcesz ;)

Posted

[quote name='Ra_dunia']ja też mieszkam w bloku, ale to można zawsze kocami zakryć, albo dechami zabić

Również byłam zdziwiona w ogóle wydaniem Tolka ale widać siła sugestii podziałała :) Zresztą - schron w likwidacji to i szybciej i chętniej pozbywają się problemów.
Można też namalować/nakleić wieeeelkanocne jajo, zajączka, czy jakiegoś cosia:)

Jeszcze się okaże, że to super psiak:) Te schrony niedofinansowane, nieruchawe, nikt z psaem nie pochodzi, nie popatrzy, najłatwiej zamknąć i zapomnieć:(