Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmd']A co to za różnica? Obie fajne:)[/QUOTE]
No, z tym się zgodzę, tylko Ra_dunia się zdziwiła, że wyskoczyłam do niej z "Cześć Gosiu ..." i zaczęłam swoje referować :):):):):)

Posted

[quote name='Kamila_s']Gosiu wyslslam Ci n8umer telefonu do Pani,ktora jest zainteresowana Tolkiem:-)))Pani jest z Warszawy...[/QUOTE]
Ojejku, ojejku ... trzymam kciuki ...

Posted

[quote name='Wunia']No, z tym się zgodzę, tylko Ra_dunia się zdziwiła, że wyskoczyłam do niej z "Cześć Gosiu ..." i zaczęłam swoje referować :):):):):)
Może tak troszkę zdziwioną miałam, ale za to miło było usłyszeć :D Jak dla mnie to możesz się mylić, tylko nie gwarantuję, że zmiany na wątkach będą według Twoich życzeń jeszcze modem nie jestem ;)

Kolejne zapytanie o Tolka? Ale chłopak ma powodzenie. I dobrze, należy mu się :D
Muszę sprawdzić, czy na domowym kompie nie mam więcej jego zdjęć...

Posted

Mam nadzieję, że ten domek będzie i to niedługo.
Zobaczcie, jak niewiele trzeba, aby dla psa zaświeciło słoneczko. Trochę zainteresowania, zaangażowania i już. Tyle lat w schronie przesiedział biedak.

Posted

[quote name='Kamila_s']Gosiu wyslslam Ci n8umer telefonu do Pani,ktora jest zainteresowana Tolkiem:-)))
Pani jest z Warszawy...[/QUOTE]
dzwoniłam...opowiedziałam o Tolku tyle ile wiem, na dzień dzisiejszy, Pani przemiła, tylko maiała dwa podstawowe pytania jak Tolek do dzieci i do innych psów...mówiłam, ze w schronisku uznali, ze agresor, w hoteliku to poki co sie absolutnie nie potwierdzilo, ale On tam jest dopiero dwa dni, wiec chcemy Go jeszcze poobserwować, uciac jajka:) i wtedy zobaczymy...Pani ma porozmawiać z mężem i mamy się zdzwonić po świętach jak już troszkę Tolka poznamy, a póki co zaprosiłam Ją na watek Tolka

Posted

[quote name='lilk_a']a ja zapraszam na końcówkę mojego bazarku dla Tolka , niedużo zostało ale jeszcze można powalczyć (przedostatni banerek :) ):):)[/QUOTE]
i ja zapraszam!!! Kto jeszcze powalczy??????

Posted

nowe wieści:

rozmawiałam z Doktorem i ...nasz Tolek to super pies, Doktor mówi, ze karny, usłuchliwy, co prawda ma tendencje do dominacji jakby Go wypuścić luzem z całym stadem, ale na spacerkach na smyczy grzeczny wcale się nie rzuca na inne psy, wącha i tyle, na pewno nie jest agresywny po prostu ma dominancki charakter w stosunku do duzych psow, ale to moze sie całkowicie zmienic po kastracji...wczoraj cały dzień był na lince i biegał sobie miedzy ogrodem a domem /wyobrażam sobie Jego szczęście/ i wszystko było ok.... a do luydzi to podobno straszny przytulak, Doktor mówi, ze wystarczy Go pogłaskac po szyji to az cały przylega zeby jeszcze i jeszcze - bardzo spragniony człowieka

Tolek miał obcinane pazury - bo podobno strasznie długie - bez problemu pozwolil na wszystko co było przy Nim robione, został odrobaczony /robale były/, odpchlony, zaszczepiony przeciw chorobom górnych dróg oddechowych, ma założonego mikroczipa a na jutro Doktor planuje kastracje:crazyeye::crazyeye: wow niezle tempo...... chłopak ma full serwis :evil_lol::evil_lol:

w związku z tym potrzeba będzie sporo kasy: mikroczip normalnie 50zł dla nas bedzie cos taniej, kastracja ok 150zł, szczepienie, odpchlenie odrobaczenie niewiem ile.....ale generalnie dalej w nocy siadam i wysyłam pw

umówiłam sie na płatność w środku miesiąca za hotelik 300zł/miesiąc

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Patrzcie cioteczki co za odmiana, wystarczyło wyciagnąć pieszczocha ze schronu i już się tyle dzieje. Oby miał szczęście bo tego wart!!![/QUOTE]
dokładnie....po 6 latach uśmiechnęło się do Niego szczęście!!!:)

Posted

Wiedziałam, że on pieszczoch. Całym ciałem dosłownie przylegał do krat. Ja tam w nim ani krzty agresji nie widziałam, ale do boksu nigdy nie weszłam bo nie mogłam... a Tolek siedział sam, więc też nie było wiadomo jak się do psiaków zachowuje.
Obiecuję, że po wypłacie coś na kochanego olbrzyma przeleję.

Posted

może będę jutro lub pojutrze w Obornikach , ciekawa jestem jaki Tolek jest , to piękny pies
spróbujemy zobaczyć jak ma do dzieci
jeśli chodzi na lince to tam pałętają się luze dwa ślepki i jest między nimi oki

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']oto Tolek - 6 lat schronu zrobiło swoje, ale juz troszkę sie uśmiecha na ostatnim zdjeciu:)

Jaki Tolek!!! :)) Tyle lat w tej klatce przesiedział. Płakać się chce, ze szczęścia.
Nie wierzę, poważnie, dziewczyny - jesteście niesamowite!
Tyle tu stron, że ciężko przebrnąć przez wątek...
A na zdjęciach wygląda świetnie, trochę się postarzał. A czy on nie ma czegoś nie tak z oczyma..? Bo jakoś tak dziwnie wyglądają..

Posted

[quote name='Weronia']Jaki Tolek!!! :)) Tyle lat w tej klatce przesiedział. Płakać się chce, ze szczęścia.
Nie wierzę, poważnie, dziewczyny - jesteście niesamowite!
Tyle tu stron, że ciężko przebrnąć przez wątek...
A na zdjęciach wygląda świetnie, trochę się postarzał. A czy on nie ma czegoś nie tak z oczyma..? Bo jakoś tak dziwnie wyglądają..[/QUOTE]
Weronia a gotowa jesteś ? :cool3::cool3::cool3::cool3: