Ra_dunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 postarzał się trochę biedaczek :( A wielki to on był i przedtem. Śliczny, kochany Toluś. Jak się zachowuje? Pewnie biedak zdziwiony - nagle taka przestrzeń... Quote
Ellig Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):ja przejawiam teraz jakąś odmianę ADHD z domieszką syndromu pustego gniazda :( miałam spać, ale nie wyszło :( Ellig pomogę Ci zamurować jeżeli chcesz ;) Bardzo chce juz sie doczekac nie moge, kiedy wpadniesz pomurowac:) Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ellig napisał(a):Bardzo chce juz sie doczekac nie moge, kiedy wpadniesz pomurowac:) A to dopiero jak wymyślimy kolejny transporcik:) Wy się przez Luckiego poznałyście i dlatego musicie jeszcze na karkówkę pojechać do Ani i wymiziać dobrodzieja:) Quote
beataczl Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 moge sie zadeklarowac kwota 20 zł. . Prosze o konto na PW. Pozdrawiam . Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Czy ktos moze mi dac ktrotkie streszczenie co sie wydarzylo i gdzie jest Tolek ???????????? Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szarotka napisał(a):Czy ktos moze mi dac ktrotkie streszczenie co sie wydarzylo i gdzie jest Tolek ???????????? Tu rządzi Lu_Gosiak ;) Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Juz doczytalam, ze Tolek w hotelu w Obornikach, jak sa jeszcze jakies soczyste szczegoly to bardzo prosze. Wiem tez, ze brakuje chyba 110 zl stalych deklaracji ??????????????? Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 mmd napisał(a):A to dopiero jak wymyślimy kolejny transporcik:) Wy się przez Luckiego poznałyście i dlatego musicie jeszcze na karkówkę pojechać do Ani i wymiziać dobrodzieja:) tak, tak :multi::multi::multi: beataczl napisał(a):moge sie zadeklarowac kwota 20 zł. . Prosze o konto na PW. Pozdrawiam . Tolek dziękuje :loveu::loveu: PW poszło ;) Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szarotka napisał(a):Wiem tez, ze brakuje chyba 110 zl stalych deklaracji ??????????????? No niestety :( kosmos ... Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):No niestety :( kosmos ... No cioteczki dozuccie do Tolkowej skarpeteczki Dajcie chociaz piataka bo u Tolka mina smutna taka :(:( Kazde 5 zlociszow roznice robi :):) A Tolci z wdziecznosci trawnik Wam przyoozdobi :):) Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):No niestety :( kosmos ... Oj, nie stękaj ciocia. Prasę pożyczymy od Szarotki i zaraz się wyciśnie:) Quote
Szarotka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 mmd napisał(a):Oj, nie stękaj ciocia. Prasę pożyczymy od Szarotki i zaraz się wyciśnie:) No tak jak nie dadza to bedziemy torturowac i wyciskac:evil_lol::evil_lol::razz::razz::sg168::evillaug::evillaug::boom::snipersm: Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szarotka napisał(a):No cioteczki dozuccie do Tolkowej skarpeteczki Dajcie chociaz piataka bo u Tolka mina smutna taka :(:( Kazde 5 zlociszow roznice robi :):) A Tolci z wdziecznosci trawnik Wam przyoozdobi :):) :D:D:D Idzie na pierwszą ;) Quote
mmd Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 beataczl napisał(a):moge sie zadeklarowac kwota 20 zł. . Prosze o konto na PW. Pozdrawiam . To chyba miesięczna jest. No i czego się nie cieszycie? Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):Tolek dziękuje :loveu::loveu: PW poszło ;) No przecież się cieszyłam ... Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 beataczl napisał(a):moge sie zadeklarowac kwota 20 zł. . Prosze o konto na PW. Pozdrawiam . ustalone z beataczl na PW: 20,oo jednorazowa za IV, od V stała - 10,oo :) Quote
Lu_Gosiak Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 oooo super:multi::multi::multi: czyli brakuje 100zł miesięcznych deklaracji + karma Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):oooo super:multi::multi::multi: czyli brakuje 100zł miesięcznych deklaracji + karma na 2 m-ce karma pojechała do Tolka ;) Quote
Lu_Gosiak Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Szarotka napisał(a):Czy ktos moze mi dac ktrotkie streszczenie co sie wydarzylo i gdzie jest Tolek ???????????? Tolek jest w hotelu w Obornikach i szczegółów wiekszych poki co nie znam, jest wszystko ok...potem anett bedzie dzwonic pytac o Amosa to ma sie dopytac i o Tolka, bo nie chce za często molestować doktora pytaniami:) Wunia napisał(a):Tu rządzi Lu_Gosiak ;) Wuniu, ale Ty jesteś mistrzem w streszczeniach:megagrin::megagrin: Quote
Lu_Gosiak Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):na 2 m-ce karma pojechała do Tolka ;) tak wiem wiem, doktor dzis mówil właśnie, ze bedzie przez to jakaś zniżka, wiec myślę, ze 2 miesiące płacimy po 300zł:) Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):Wuniu, ale Ty jesteś mistrzem w streszczeniach:megagrin::megagrin: to ja poproszę o oficjalny wniosek i rozpatrzę :) Quote
katarzyna005 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Bardzo się cieszę, że Tolek już w hotelu. Pieniążki dzisiaj wpłaciłam (400zł). Pozdrawiam Tolka, duże mizianko dla niego. I najważniejsze trzymam kciuki za ciebie Toleczku - będzie dobrze. Quote
Lu_Gosiak Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Wunia napisał(a):to ja poproszę o oficjalny wniosek i rozpatrzę :) to ja oficjalnie proszę Wuniu:modla: pomyśl nad streszczeniem Tolka :user: :laugh2_2: Quote
Wunia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 katarzyna005 napisał(a):Bardzo się cieszę, że Tolek już w hotelu. Pieniążki dzisiaj wpłaciłam (400zł). Pozdrawiam Tolka, duże mizianko dla niego. I najważniejsze trzymam kciuki za ciebie Toleczku - będzie dobrze. Dziękujemy :loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts