mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Tylko w boksie trzeba trochę siedzieć... ale z browarkiem i psiakami można;) To co, prosimy Tereskę o załatwienie nam miejsc? Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Ra_dunia napisał(a):a czy ja dobrze kojarzę, że Tolek jedzie do hoteliku gdzie jest Ruduś, Dog i Łapsiu? tak to ten sam:) mmd napisał(a):Chyba ten:) Wczoraj ciasteczka wątróbkowe wypiekano dla gości hotelowych. Ja pierdziu... o ja Cie....gdzie to piszą???:):) jeszcze nic niewiem co z Tolkiem, ale miejmy nadzieje, ze w drodze Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 o ja Cie....gdzie to piszą???:):) jeszcze nic niewiem co z Tolkiem, ale miejmy nadzieje, ze w drodze A tu http://www.dogomania.pl/threads/182402-SzorA-ciak-Leo-z-ogromnym-guzem-bA-aga-o-pomoc-On-cierpi?p=14374319&viewfull=1#post14374319 Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 U nas pogoda kiepska :( pada... pewnie ruch na drogach przez to gorszy... Mmd - hmmm... tak latem na 2 tygodnie chętnie bym się zapisała. Nie dość, że dogoterapia to jeszcze ciasteczka... bo myślę, że te browarki to byśmy musiały jakoś we własnym zakresie załatwić :) Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No to luzik. Ciotki nam browarki zasponsorują za opiekę nad pieskami. Przecież tam już wszystkie psy z dogo są;) Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='mmd'] Przecież tam już wszystkie psy z dogo są;) [quote name='Wunia']Czy tam jutro jedzie Amos? Według mmd tam są już wszystkie psiaki z dogo :D Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Wunia to tak jakby problem transportu karmy byłby z głowy:) Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 TOLEK WŁAŚNIE OPUSCIŁ SCHRONISKO!!:bigcool::bigcool::bigcool: ARNI jest niesamowitry rozmawiał z babka ponad godzine i psa dostał:) Tolek wskoczył grzecznie do auta, podobno niesamowity przytulak, Arni mówi, ze bardzo fajny psiak....na dzien dobry kastracja i moze wtedy nawet z ta agresja do psow nie bedzie takich problemów Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No, i Tolek zasuwa na ciasteczka:) Oby mu zostawili... Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Wunia napisał(a):Czy tam jutro jedzie Amos? tak jutro Amos opuszcza schron i tez jedzie do tego hoteliku Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 No to może karmę by ktoś od Ellig zabrał i już by nie trzeba było Wuniowej d.. głowy zawracać;) Quote
Ellig Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='mmd']No to może karmę by ktoś od Ellig zabrał i już by nie trzeba było Wuniowej d.. głowy zawracać;) Karma zabrana przez kierowce P.Janusza i jutro pojedzie razem z Amosem:) Transport zorganizowala anett za co bardzo dziekuje. Wunia miala tez plan dostarczenia karmy opracowany:) Quote
TERESA BORCZ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ale obłędny jest ten Arni. Właśnie dzwonił do doktora aby powiedzieć o wydostaniu psa gdy z doktorem rozmawiałam, a ten juz i Was cioteczki powiadomił. No i jak nie oddawać im ile się da naszych pupilków pod opiekę.nawet nie zdążyłam dokończyć rozmowy z doktorem i dolecieć do komputera i dobrą wiadomośc już macie od Arniego. super bardzo się cieszę. super chłopaki. Mam stamtąd też dobrą wiadomość dla wątku DASZEŃKI, . trzeba ratować jej życie.. Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Szukran dżazilan, saida Teresa:) No to wszystko idzie dobrze. Nawet żarełko się zorganizowało. O Wunię trzeba dbać i wykorzystywać umiarkowanie, to na dłużej starczy:) Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 [quote name='Ellig']Karma zabrana przez kierowce P.Janusza i jutro pojedzie razem z Amosem:) Transport zorganizowala anett za co bardzo dziekuje. Wunia miala tez plan dostarczenia karmy opracowany:) tak, tak ... papu dla Tolka 39 kg. jedzie jutro z Amosem do Tolka :D Quote
TERESA BORCZ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mufadża dżamila , saidati:lol: Wiecie, tam naprawde jest sporo psiaków, jakieś dwa z przeszłości zapomniane, nasze 3 ze Szczytna, Tolek , Amos jutro dojedzie, i najprawdopodobniej Staszek, zwrot z adopcji, Byłam tam osobiście i raczej mi się podoba ale na letnie kojcowanie wybrałabym Mielec, tam to jest raj w dodatku pełen róż. Chociaż bajeczny, obornicki las las jak z Alicji w Krainie czarów też nie do pogardzenia.w każdym razie tam już tylko nasze psiaki maja dostęp. Pierwsze spore rabaty to moje skromne negocjacje, ale rabat ekstra dla Rudzika, Lapsa i Doga to osobista inicjatywa doktora. dzieki oby więcej psiakow skorzystało z tego serducha. Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):mufadża dżamila , saidati:lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ten doktor super jest. A do lata może wyeksportujemy choć trochę psiaków do domków... Teraz tak ładnie idą adopcje. Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 jestem bardzo ciekawa jak zachowa się Tolek pośród tylu psów....jestem dobrej mysli, ze jednak nauczy się żyć w grupie Quote
Ra_dunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Nauczy się, wierzę w chłopaka :) A przytulak z niego prawdziwy i niesamowity... jak się go głaszcze to mruży oczka z rozkoszy. On tak strasznie był spragniony dotyku... ale nigdy o niego nie prosił :( Czekał w spokoju i ciszy, że może jednak ktoś go zauważy, że może podejdzie, że może nie będzie się bał i pogłaszcze ten wielki kochany łeb... i wtedy jego oczy mówiły o świecie o którym marzył, o tym, że chciałby wydostać się zza krat, ale wie, że jest skazany... i że dziękuje... za choć tę niewielką pieszczotę, którą otrzymał. Dziękował też tak dostojnie. Po cichu. Dumnie. Będzie wspaniałym przyjacielem dla odpowiedzialnego człowieka. Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 za początek nowego życia Tolka - stawiam piwko:popcorn: i winko:drinking:i drinka:drinka::bigcool: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):za początek nowego życia Tolka - stawiam piwko:popcorn: i winko:drinking:i drinka:drinka::bigcool: o tak ... przyda się dzisiaj :D:D:D Quote
Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 pw z numerem konta powysyłane:) jakby Ktoś jeszcze nie miał albo chciał wpłacić to wołać głośno Quote
mmd Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):pw z numerem konta powysyłane:) jakby Ktoś jeszcze nie miał albo chciał wpłacić to wołać głośno Ja nie mam. Nikt mnie nie kocha:placz::placz: Quote
Recommended Posts