Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Ja nie mam. Nikt mnie nie kocha:placz::placz:

Ciotka Ty tu kłamu nie zadawaj!!! Ty nie masz mojego numeru konta??? A jakim to cudem?

Posted

Wunia napisał(a):
Ciotka Ty tu kłamu nie zadawaj!!! Ty nie masz mojego numeru konta??? A jakim to cudem?

A bo mi się porąbało i zapomniałam ze to Twoje:) Co nie zmenia faktu, że poczułam się niekochana;)
Szarotka, dziękuję, dziękuję... coś czuję, że muszę się stawić na pewnym wątku...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Ciekawe jak tam Toluś po pierwszej nocce poza kratami schronu...

Tolek dobrze:) wczoraj był troche zdezorientowany, do ludzi jest super:) po południu mam juz obiecane fotki:D:D

za transport wyszło 230zł...Wuniu zaraz podam Ci konto na ktore trzeba przelac

Posted

[quote name='Wunia']wpływ na konto: bico - 50,oo
wypływy: 230,oo przelew za transport
saldo na dziś: 180,oo
mało, mało ... :(:(:(

nooo bardzo mało zważywszy, ze trzeba nam będzie kastracje opłacić i pobyt zapłacic i nie mamy kompletu deklaracji

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
deklaracje stałe zbieramy za marzec tez??

Jakby się dało to tak. Brakuje 120 do hotelowania za kwiecień i dobrze by było to mieć na początku miesiąca, bo bankructwo nad psem zawiśnie. Ustawiłam zlecenie na koniec miesiąca i niech to bedzie za kwiecień, a za marzec dorzucę zaraz.

Posted

mmd napisał(a):
Jakby się dało to tak. Brakuje 120 do hotelowania za kwiecień i dobrze by było to mieć na początku miesiąca, bo bankructwo nad psem zawiśnie. Ustawiłam zlecenie na koniec miesiąca i niech to bedzie za kwiecień, a za marzec dorzucę zaraz.

super!!! ja juz przelałam, ale chciałam na wątku oficjalnie zapytać, czy się zgadzacie:):)
dzisiaj juz na spokojnie pomolestuje dalej troszke o pieniazki...ale nie pod groźba wyciskania jak Szarotka:evil_lol::evil_lol:

Posted

Po świętach trzeba o bazarku pomyśleć, chociaż to nie to samo co stałe deklaracje.
Może te dwa miesiące pozwolą uzbierać jeszcze choć tyle, żeby 50 brakowało to jakoś domknie się bilans.
A może do domu pójdzie śliczniak...

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dzisiaj juz na spokojnie pomolestuje dalej troszke o pieniazki...ale nie pod groźba wyciskania jak Szarotka:evil_lol::evil_lol:

Szarotka to lać nas chciała i listę odhaczała ... :(