Lu_Gosiak Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 mmd napisał(a):Ja nie mam. Nikt mnie nie kocha:placz::placz: juz wysłałam:):) juz nie płacz:buzi: Quote
Wunia Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 mmd napisał(a):Ja nie mam. Nikt mnie nie kocha:placz::placz: Ciotka Ty tu kłamu nie zadawaj!!! Ty nie masz mojego numeru konta??? A jakim to cudem? Quote
Szarotka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 mmd napisał(a):Ja nie mam. Nikt mnie nie kocha:placz::placz: Jak chcesz to moge Ci wyslac tez moje :):) bo Cie kocham :):) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 baldek2 napisał(a):Ja tez bardzo prosze o nr konta. Ależ proszę ;) Poszło PW ;) Quote
Ra_dunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ciekawe jak tam Toluś po pierwszej nocce poza kratami schronu... Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wunia napisał(a):Ciotka Ty tu kłamu nie zadawaj!!! Ty nie masz mojego numeru konta??? A jakim to cudem? A bo mi się porąbało i zapomniałam ze to Twoje:) Co nie zmenia faktu, że poczułam się niekochana;) Szarotka, dziękuję, dziękuję... coś czuję, że muszę się stawić na pewnym wątku... Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Ra_dunia napisał(a):Ciekawe jak tam Toluś po pierwszej nocce poza kratami schronu... Tolek dobrze:) wczoraj był troche zdezorientowany, do ludzi jest super:) po południu mam juz obiecane fotki:D:D za transport wyszło 230zł...Wuniu zaraz podam Ci konto na ktore trzeba przelac Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 mmd napisał(a):A bo mi się porąbało i zapomniałam ze to Twoje:) Co nie zmenia faktu, że poczułam się niekochana;) następnym razem pierwsza dostniesz konto:D:D: Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):następnym razem pierwsza dostniesz konto:D:D: To będzie dla mnie wielki zaszczyt :D Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 bico mi napisala, ze wplacila na Tolka- dzieki:) ja właśnie puściłam do naszej księgowej;) przelew za marzec i kwiecien:) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 wpływ na konto: bico - 50,oo wypływy: 230,oo przelew za transport saldo na dziś: 180,oo mało, mało ... :(:(:( Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 [quote name='Wunia']wpływ na konto: bico - 50,oo wypływy: 230,oo przelew za transport saldo na dziś: 180,oo mało, mało ... :(:(:( nooo bardzo mało zważywszy, ze trzeba nam będzie kastracje opłacić i pobyt zapłacic i nie mamy kompletu deklaracji Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 jutro wyjdą pieniążki od Katarzyny005, bo z nią rozmawiałam ;) Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 Wunia napisał(a):jutro wyjdą pieniążki od Katarzyny005, bo z nią rozmawiałam ;) to super:loveu::loveu: deklaracje stałe zbieramy za marzec tez?? Quote
Ra_dunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Mi się musi trochę sytuacja finansowa ustabilizować... na razie wstrzymuje się z nowymi deklaracjami. Nie mogę doczekać się zdjęć Tolka... Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):deklaracje stałe zbieramy za marzec tez?? Jakby się dało to tak. Brakuje 120 do hotelowania za kwiecień i dobrze by było to mieć na początku miesiąca, bo bankructwo nad psem zawiśnie. Ustawiłam zlecenie na koniec miesiąca i niech to bedzie za kwiecień, a za marzec dorzucę zaraz. Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):to super:loveu::loveu: deklaracje stałe zbieramy za marzec tez?? Też ! Nie ma innego wyjścia :shake: Quote
Lu_Gosiak Posted March 30, 2010 Author Posted March 30, 2010 mmd napisał(a):Jakby się dało to tak. Brakuje 120 do hotelowania za kwiecień i dobrze by było to mieć na początku miesiąca, bo bankructwo nad psem zawiśnie. Ustawiłam zlecenie na koniec miesiąca i niech to bedzie za kwiecień, a za marzec dorzucę zaraz. super!!! ja juz przelałam, ale chciałam na wątku oficjalnie zapytać, czy się zgadzacie:):) dzisiaj juz na spokojnie pomolestuje dalej troszke o pieniazki...ale nie pod groźba wyciskania jak Szarotka:evil_lol::evil_lol: Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Po świętach trzeba o bazarku pomyśleć, chociaż to nie to samo co stałe deklaracje. Może te dwa miesiące pozwolą uzbierać jeszcze choć tyle, żeby 50 brakowało to jakoś domknie się bilans. A może do domu pójdzie śliczniak... Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lilk_a właśnie bazarek robi, jest do 4 kwietnia ;) Ciocia RenW coś na ten temat wie ;) Quote
Wunia Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dzisiaj juz na spokojnie pomolestuje dalej troszke o pieniazki...ale nie pod groźba wyciskania jak Szarotka:evil_lol::evil_lol: Szarotka to lać nas chciała i listę odhaczała ... :( Quote
mmd Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Wunia napisał(a):Szarotka to lać nas chciała i listę odhaczała ... :( i sokownik z prasą odpala, żeby nas przepuścić... Quote
Recommended Posts