KrystynaS Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Na trasę to znaczy gdzie???? Ja jutro MUSZĘ być bardzo blisko Twojej pracy i nie wiem jak to poukładać, a jeszcze DuDziaczek gdzieś polazł :mad:. Dudziaczek gdzieś Ty zapodział.
DuDziaczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Dudziaczek się zgłasza i jedzie gdzie KrystynaS wywiezie :cool3::diabloti: Tylko o ktorej :lol:
KrystynaS Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ooooo jesteś :multi: :multi: Gdzieś się podziewała??? o tej porze w Twoim wieku :mad: Żegnasz Xantunia :iloveyou: ze mną????
DuDziaczek Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='KrystynaS']Ooooo jesteś :multi: :multi: Gdzieś się podziewała??? o tej porze w Twoim wieku :mad: [/quote] Ja bylam z kolegą z psem na spacerze :cool3: [SIZE=1][COLOR=Pink]Zreszta kolege cioteczko poznałaś odpowiedni :cool3:?[/COLOR][/SIZE] Aj chetnie bym pojechała pożegnać no i za jednym razem poznać naszego bohatera :loveu:
erka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 MaJa75, tu dla Ciebie do podnoszenia:razz: jeden z pojedyńczych wątków kieleckiego psiaka, na który prawie nikt oprócz mnie i andzi69 nie zagląda:cool3:. Czyli jak widzisz nie w tym tkwi żródło sukcesu;). Sytuacja musi być dramatyczna, pies w śmiertelnym zagrożeniu, itp, inaczej tylko hop do góry i tyle. A są tacy rekordziści , jak np Pepe z rzeszowskiego schronu, który mimo osobnego wątku hopa sobie tak na dogo już 4 lata:mad:. My w takich wyjątkowych syytuacjach też zakładamy osobne wątki, tak jak teraz niedowidzącego i głuchego staruszka Xantusika, który jutro już jedzie do nowego domku, a jego młode koleżanki czekają na domy po kilka miesięcy:cool3:.
Saphira Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Dziewczyny! jest osoba na wątku o Pani Romie, która ma chyba w sosnowcu do oddania całą masę dobrych desek na budy. Starczyłoby dla paru osób, ale transportu brak. Czy ktos ma jakiś pomysł jak to przewieźć ?
erka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Saphira, dzięki za pamięć , ale nam deski nie sa potrzebne, bo my nie mamy gdzie stawiać bud:razz:. Ale może do Jędrzejowa by sie przydały:roll:.
erka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Przed chwilą dostałam wiadomość z Oblęgorka koło Kielc,że w rowie przy drodze jest sunia ze szczeniaczkami:placz:. Szczeniaczki już chodzą i wychodzą na drogę, a suni często nie ma , bo chodzi w poszukiwaniu jedzenia:placz::placz:. Sunia jest przed kolano. Ta kobieta ma mi przysłać zdjęcia, to założę wątek, ale co tu robic?????
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cholerka :placz: Erko a duzo tych szczeniorwo? wiadomo cos? Moze udaloby się jakeiś DT skombinować gzies z dogo :placz:
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='erka']Przed chwilą dostałam wiadomość z Oblęgorka koło Kielc,że w rowie przy drodze jest sunia ze szczeniaczkami:placz:. Szczeniaczki już chodzą i wychodzą na drogę, a suni często nie ma , bo chodzi w poszukiwaniu jedzenia:placz::placz:. Sunia jest przed kolano. Ta kobieta ma mi przysłać zdjęcia, to założę wątek, ale co tu robic?????[/quote] samo .życie..świętokrzyskie:angryy::angryy::angryy:
kaja555 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja zaglądam tutaj i sie orientuje w psach kieleckich, nie trzeba wcale czytać 100 stron, a i dla tylu psów osobne wątki to za dużo roboty. Wy ten czas dziewczyny potrzebujecie na konkretne akcje: łapanie, karmienie, spacery...
Linssi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 zalamka... i co tu robic? co robic??? :placz::placz::placz:
emilia2280 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='erka']Przed chwilą dostałam wiadomość z Oblęgorka koło Kielc,że w rowie przy drodze jest sunia ze szczeniaczkami:placz:. Szczeniaczki już chodzą i wychodzą na drogę, a suni często nie ma , bo chodzi w poszukiwaniu jedzenia:placz::placz:. Sunia jest przed kolano. Ta kobieta ma mi przysłać zdjęcia, to założę wątek, ale co tu robic?????[/QUOTE] Boshh, zabierzcie je proszé. Erko, musimy ustalic ile za Moré mam placic- sama Wam obiecalam, ze pokryjé jej koszty jak byla zabierana.
Linssi Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 dziewczyny, ja domku nie moge zaproponowac ale jedzonko to i owszem. no i wsparcie finansowe. mowice ile i czego trzeba a moze moznaby sunie i szczeniaczki do hoteliku zabrac?
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 w razie czego nagłe przypadki możemy umieszczac w hoteliku u p. Ewy - doba 15 zł wynegocjowana... DuDziaczek - czy dałabyś rady moze z Ewelinką i p. Krysią podjechać do hoteliku i porobic jakieś fajne zdjecia Alfikowi i Szczotce i jej maluszkom? Trzeba je poogłaszać przeciez bo domku nie znajdą...
saga_86 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 No to pięknie, ciekawe jeszcze jak dużo tych szczeniaków:shake: Emilio a Morencja nasza jest na tymczasie bezpłatnym u naszej niezawodnej pani Ani, teraz spokojnie możesz oferować innemu psiakowi pokrycie kosztów hotelikowania:razz:
andzia69 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Pati - zróbcie jesli sie uda zdjecia tego asta...może sie zgubił...a z resztą cholera wie i schron i jego właścicieli:angryy:
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 podaję news : [B]XANTUŚ JUŻ DOJEŻDŻA DO RADOMIA a stamtąd godzina i ...... Janki ..... i Pańcia Xantusiowa czeka :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:[/B]
emilia2280 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='KrystynaS']podaję news : [B]XANTUŚ JUŻ DOJEŻDŻA DO RADOMIA a stamtąd godzina i ...... Janki ..... i Pańcia Xantusiowa czeka :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:[/B][/QUOTE] Wow, to ci wiesci!
KrystynaS Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Emilio dziś dla mnie dzień dobrych wieści i dobrych zdarzeń :loveu: :loveu:
emilia2280 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='KrystynaS']Emilio dziś dla mnie dzień dobrych wieści i dobrych zdarzeń :loveu: :loveu:[/QUOTE] No widze, ze dzis przechodzisz samá siebie z tymi newsami! Ale tylko tak trzymaj!
DuDziaczek Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='KrystynaS']Emilio dziś dla mnie dzień dobrych wieści i dobrych zdarzeń :loveu: :loveu:[/quote] Nie tylko dla Ciebie :loveu::loveu::loveu::cool3:
Recommended Posts