Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja proszę jeszcze o dołączenie do ogłaszanych psiaków i wstawienie ich zdjec Alfa i Szczotki;) na 1 stronę:

Alf to mały piesek w typie jamnika długowłosego.
Wielkość: mały
Alf to niesamowice kochane psisko. Wszystkich wita machaniem ogonka.
Uwielbia się bawić. Mały sympatyczny zaczepnik.
Został znaleziony w Kielcach.

Szczotka to duża sunia w typie teriera.
Wielkość: duża
Szczotka to sunia, która poniewierała się po jednym z kieleckich osiedli.
Po cięzkim porodzie - cesarka, zostało 3 maluchy - 1 sunia, 2 pieski.
Z charakteru to typowa terierka.
Zadziorna z charakterem ale przy tym łagodna, miła i sympatyczna.

oba piesy są w hoteliku, kontakt do ogłoszen na mnie: 604 27 55 53

Dzięki:loveu:

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonilam do lecznicy dr Kwiecinskiego i dowiedzialam sie ze sterylizacja Belli, pod warunkiem ze wazy ok. 15 kg (choc za pare dni pewnie bedzie wazyc wiecej, oby) bedzie kosztowac ok. 200 zl :multi: i to juz full serwis :D poczekamy chyba do wrzesnia az sie sunka troszke wykaraska z tych oslabien i nabierze cialka. tak czy siak nie jest tak tragicznie jak myslalam. bo po przeczytaniu postow na watku o sterylizacji i cenach zabiegow to troche zwatpilam. ale nie jest zle i damy rade :)

Posted

Andziu69, tylko info o Szczotce trzeba trochę uaktualnić, bo ona już dawno urodziła:razz:.

Jutro o godz. 10.30 ma sterylkę Mila , pani Ania ją pewnie zaprowadzi, ale czy ktoś mógłby jej pomóc w odbiorze suni, bo może trzeba ją będzie nieść.
Ja jutro wyjeżdżam.

Posted

erka napisał(a):

Jutro o godz. 10.30 ma sterylkę Mila , pani Ania ją pewnie zaprowadzi, ale czy ktoś mógłby jej pomóc w odbiorze suni, bo może trzeba ją będzie nieść.
Ja jutro wyjeżdżam.

Będę :cool1:

Posted

KrystynaS napisał(a):
Więcej szczegółów na temat mojego płaczu i ogromnej prośby o pomoc TYLKO na PW. (ew. przez telefon też podam na PW)

Ja chcę pomóc a nie zaszkodzić. :placz::placz::placz::placz:

Jak pomóc? Napiszcie na pw chociaz.

Posted

KrystynaS napisał(a):
Dzięki Bogu Emilia, że się zjawiasz. :multi: Napiszę dziś.

Bardzo dziékujé za info. Oczywiscie wchodzé w ten interes. Wieczorem dzis, najdalej jutro robié bazarek.

Erka, o Morze tez pamiétam, napisz moze jakie sá koszty suczydla, czy tylko wyzywienie?

Posted

emilia2280 napisał(a):
Bardzo dziékujé za info. Oczywiscie wchodzé w ten interes. Wieczorem dzis, najdalej jutro robié bazarek.

:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

Gdy uznam, że mogę już napisać co się dzieje to napiszę.

Primum non nocere !!!!

Posted

Fruzia już 1,5 h temu wyruszyła w drogę do nowego domu :multi:
Sylwia jeszcze raz podziękuj TZ-towi :Rose:

[SIZE=2]Hurcia już coraz bardziej się oswaja wyszła nawet z szafy i szalała w legowisku z Taszą równiez jest o wiele lepiej, już od jakiegoś czasu przychodzi na głaskania a jak się przestanie wpycha łebek pod rękę :)

Posted

Dziewczyny!
Nie analizowałam wątku więc nie wiem czy akurat jest potrzebny transport, ale w piątek robię trasę Warszawa-Kielce a w niedzielę Kielce-Warszawa. Gdyby była taka potrzeba to mogę coś przewieźć. Samochód mały no i mam pasażera w postaci kota, ale jakiegoś małego pieska lub szczeniorka mogę wziąć

Pozdr.M.

Posted

Kika.22 , bardzo dziękujemy Tobie i TZ-owi za zawiezienie Fruzi:iloveyou:.
Nie masz jakichś wiadomości z przekazania suni:razz:.

MaJa75, gdyby do niedzieli wyklarował sie jakis domek w Warszawie, to chętnie skorzystamy z propozycji:loveu:.

Dziewczyny może jakies nowe fotki porobić jamniorkom/tylko,żeby było widac jakie są malutkie/, bo to aż niemożliwe,żeby taki śliczne , małe sunie nikogo nie interesowały:shake:.

Pani Ania wyjeżdża 15 sierpnia na 2 tygodnie. Zostają bez opieki Tasza, Hurcia / wdomu/, Mora, Norek, Mila/ na działce/.
Nie mam pojęcia , co zrobimy.
Najlepiej by było gdyby udało się je do tego czasu wyadoptować.

Posted

Cześć, przed godziną wróciłam , wznowiłam wygasłe allegra i dałam nowe dla Szarika. Piszcie w skrócie co się zmieniło . Czy ten domek dla Fruzi to już na stałe????
Ereczko , przesłałam ci meila od jakiejs kobitki w sprawie tej małej biszkoptowej sunki.
Kończę , bo mi łeb pęka . Popsuł nam się w drodze samochód i jechaliśmy z Warszawy 8 godzin. Buziaki

Posted

Saguś nie wiem czy ta opcja jeszcze jest dostępna.
Wcześniej tak psy wystawiałam,żeby nie było problemów z potencjalnym "kupującym" i nie mam już u siebie tej opcji... :roll:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Saguś nie wiem czy ta opcja jeszcze jest dostępna.
Wcześniej tak psy wystawiałam,żeby nie było problemów z potencjalnym "kupującym" i nie mam już u siebie tej opcji... :roll:

ja słyszałam że ta opcja wygasła :oops:

Posted

Fruzia w podrózy była, bardzo grzeczna:lol:
Nowa pni Fruzi fajna, brdzo się jej sunka podobała:lol: Umowa podpisana, jakoś ją podrzuce do Was. Cieszę się, że mogłam pomóc:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...