Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no wlasnie co z tym wyzlem ze schronu?

dołączam się do pytania? :roll:
udało się..? jestem ciekawa, od razu mi wpadł w oko jak go wypatrzyłyśmy 1-szym razem :roll:

Posted

ja jeszcze tylko napiszę, jestem już po naradzie :diabloti::evil_lol:
ustaliłyśmy co nieco na czas wyjazdu p.Ani ;)
także generalnie już chyba mamy wszystko pod kontrolą

idę spać, jestem padnięta :eviltong:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
dołączam się do pytania? :roll:
udało się..? jestem ciekawa, od razu mi wpadł w oko jak go wypatrzyłyśmy 1-szym razem :roll:

już w hoteliku i czeka na Tanitkę:multi::multi::multi:

Posted

Niestety , zero odzewu:shake:. A ona cały czas na ulicy, trzeba by ją wziąć i zrobić sterylkę, ale nie ma gdzie przechować. Nie wiadomo, czy ona już po cieczce i zaciążona i czy dopiero dostanie i wtedy dopiero problem:-(.

Posted

No fajnie Wam te krzywołapki wyszły nie powiem:lol:
DZIEWCZYNY, CZY NIE POTRZEBA ZROBIĆ DO JAKIS NOWYCH WĄTKÓW BANERKÓW. PISZCIE , BO TROCHĘ WYPADŁAM Z OBIEGU.

Ps. A teraz troche prywaty . Na watku Minki tyle nowych fotek sie marnuje , bo prawie nikt tu nie zaglada. ZAPRASZAMY ( banerek w podpisie :)

Posted

Ale slicznoty... Pudzianki itp tez cudne... takie pysie malutkie :)

Dudziaczku, tym kurczakiem sie nie przejmuj, oddasz kiedys przy okazji. Witaminek tez nie wzielam ;) Ale witaminki mozecie wziac dla tych potrzebujacych bid, bo Bella to sily ma az za duzo ;)

Posted

aha co do Bokserka zwiał :shake: on czasem się zrywał ze smyczy i zawsze uciekał pod sklep pod którym go pewnie porzucili jego byli właściciele :mad:
moi sąsiedzi go szukają, jeździli po całym stoku, ale nigdzie go nie ma :crazyeye:
saga jak go wypatrzysz daj znać.

zaraz będize Xant ale to już na jego wątku ;)

Posted

Mam taką propozycje, czy można byłoby, podobnie jak informacje o wystawionych allegro, zamieścić na początku pierwszego postu z dużum czytelnym napisem najlepiej w innym kolorze odnośniki do wszystkich wątków naszych psiaków . Wiem, że one są przy konkretnych psach, ale :
1) długo się otwiera ta pierwsza strona i zanim dotrę do wszystkich psów uciekam na koniec wątku.
2) tak byłoby czytelniej i myślę, że wiecej osób odwiedzałoby te inne wątki
3) dobrze żeby dotyczyły one wszystkich psiaków i duzych i szczeniorków.

To taka moja sugestia , ktoś tam kiedyś miał pretensję ,że nasz wątek dla osób postronnych jest nieczytelny . Może to rozwiązałoby problem a i stałym bywalcom ułatwiłoby życie.:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...