Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dniu 24 luty 2009 roku w Kielcach, na ul Jagiellońskiej w okolicach budynku Cefarmu, znaleziono dorosłego psa rasy [I]American[/I] Staffordshire Terrier. Pies jest bardzo wychudzony i osłabiony. Właściciela proszę o kontakt.
Pies przewieziony do Schroniska Dla Bezdomnych Zwierząt w Kielcach :-(

[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 754x565.[IMG]http://s1.fothost.pl/upload/09/09/25beddcb.jpg[/IMG]

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pod koniec przyszlego tygodnia chcialabym Wam wyslac 20 kilo karmy, nie bedzie to jakis cud pewnie bosch ale moze sie przyda
czy ktos moglby mi podac jakis adres na PW i nr tel?
bo z Magda mimo, ze ona ma miejscu, mieszkamy dosc daleko i jakos nie mozemy sie zgrac

Posted

Może chcecie wysłać małą suczkę do Danii? Jutro mam podać kontakt do pani z Danii, która chciała moją Spinkę, ale nieaktualne....

Posted

[quote name='andzia69']GB - wyślę ci na PW

dzięki!:loveu::loveu::loveu:[/quote]

nie ma sprawy, nadal mam ludzi, ktorzy wysylaja mi karme, nie dociera do nich, ze ja nie potrzebuje :roll:
podam Wasz adres i niech leci bezposrednio do Was ze sklepu

Posted

[quote name='malagos']Może chcecie wysłać małą suczkę do Danii? Jutro mam podać kontakt do pani z Danii, która chciała moją Spinkę, ale nieaktualne....[/quote]

Malagos - a moze Ninka...ta staruszka...:-(

Ewelinka...a skąd ta pani z W-wy miała namiary jak Filka nie miała ogłoszeń?:crazyeye: bo na allegro dałam namiary na mnie...

Posted

[quote name='GameBoy']pod koniec przyszlego tygodnia chcialabym Wam wyslac 20 kilo karmy, nie bedzie to jakis cud pewnie bosch ale moze sie przyda
czy ktos moglby mi podac jakis adres na PW i nr tel?
bo z Magda mimo, ze ona ma miejscu, mieszkamy dosc daleko i jakos nie mozemy sie zgrac[/quote]

GB - wyślę ci na PW

dzięki!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='andzia69']

Ewelinka...a skąd ta pani z W-wy miała namiary jak Filka nie miała ogłoszeń?:crazyeye: bo na allegro dałam namiary na mnie...[/quote]

zdaję się, że Linssi ją dziś ogłaszała ;) namiary były na Elwirę

Posted

Fila była też, jak wszystkie, na adopcje.org i schronisko.net z namiarami Elwiry.
Świetnie, że chociaż jej się poszczęściło, bo ten zastój jest bardzo dołujący :shake:

Posted

[SIZE=4][COLOR=darkorange]Bardzo proszę zaglądajcie na wątek Miśki - ostatnia w moim podpisie! [/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=navy]Jest w hoteliku, po sterylce nie ma kasy na jej dalsze przechowywanie , a nikt nawet nie zajrzy na jej wątek. POMOCY :placz::placz::placz: ( trzeba pomóc Andzi ona sama jej nie utrzyma) [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='ewelinka_m']zdaję się, że Linssi ją dziś ogłaszała ;) namiary były na Elwirę[/quote]

Zrobilam dzis Filce ogloszenia na ponad 20 portalach, ale nie zdazylam juz o tym napisac... trzymam kciuki za nowy domek :loveu:

Posted

[SIZE=3][COLOR=#0000ff]Nikki przekazała wylicytowana u mnie na bazarku karme, na kieleckie psiaki[/COLOR][/SIZE]:loveu:
[B][SIZE=3][COLOR=red]Bardzo dziekujemy w imienu psiakow[/COLOR][/SIZE][/B]:multi::multi::multi:

Karma zostanie przekazana p.Ani:loveu:

A ja zapraszam na kolejne bazarki:eviltong:

Posted

A ja zrobiłam dziś i wczoraj Misi ogłoszenia na 38 portalach ,jeśli to nie pomoże poddaję się:placz:

[COLOR=navy][B]Misia [/B]- ostatnia w moim podpisie - zagladajcie na wątek[/COLOR] :modla:

Posted

Dziś dzwoniła Pani z Warszawy, wypytując co tam u jej Filki słychać ;)
pani bardzo sympatyczna i już się małej nie może doczekać.

Był też 1 telefon o Axela z legionowa pod warszawą, ale zobaczymy co z tego będzie. Byliśmy dziś u weta, oko jest w dużo lepszym stanie, ale czeka niestety go długotrwałe leczenie.Axelek uwielbia spacerować :loveu: chodzi z Elwirą wszędzie na zakupy grzecznie czekając przed sklepem, to kochany psiak, tylko trochę dominujący i który sam wyznacza kiedy ma ochotę na głaskanie.

Proszę również o ściskanie mocno kciuków jutro w okolicach godz. 11 :cool1:

Posted

mag.do zrobiłam ostatnio nowe zdjęcia Monie i Reksiowi, można podmienić na nowe fotki na pierwszej ;)

tu jest spis zdjęć:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/11764918-post4144.html[/url]

Posted

trzymam bardzo mocno bo już im się bardzo bardzo należy. tak długo czekają....

no i co teraz z Axelem? jeżeli jutrzejszy dzień będzie pomyślny będzie kolejny kłopot.

Posted

Hurcia jest już u Ireny na wsi od jakiś 2 tyg:roll:
ale niestety prawdopodobnie wróci,Irka chce zrobić zamianę,przywieź Hurcie a na jej miejsce na wieś do rodziców dać Ninę. Na jednego ślepego psa się rodzice zgodzą...

a Axel jest bardzo dominujący i musi być zawsze tak jak on chcę, ustawia też suki na działce, dlatego to mu dobrze zrobi :razz:

Posted

no to mam wieści od zapłakanej Ewelinki i Elwiry....

Birma i Górka razem trafiły w nowe miejsce. Przy jakimś ośrodku harcerskim.
Będzie to ich nowy dom.
Więcej napisze Ewelinka jak wróci i się pozbiera.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...