Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Andzia znowu nas mobilizujesz? Terapia wstrząsowa z tym wetem. Zaraz przesyłam Ci zaległą ratę za luty na psy Erki z dodatkiem dla Rudej Misi. Kto zrobi bazarek? Mogę dorzucić jakieś rzeczy.

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktos z Was jest ze Slichowic albo Herbow? Bo bede dzis rozwieszac plakaty zaginionego charta od dziewczyn z Krakowa, a byl widziany w tamtych rejonach, wiec moze ktos z dogo tez go tam widzial? Rozgladajcie sie! :razz:

Posted

ewab napisał(a):
Andzia znowu nas mobilizujesz? Terapia wstrząsowa z tym wetem. Zaraz przesyłam Ci zaległą ratę za luty na psy Erki z dodatkiem dla Rudej Misi. Kto zrobi bazarek? Mogę dorzucić jakieś rzeczy.

Ewa...a co ja mam z nią zrobic? współfinansuje w utrzymaniu w hotelach już 3 psy...nie dam rady:shake: pomocy znikąd...domów brak...nawet chłop ze wsi o psa na łancuch nie dzwoni...

schron w Rudzie dał ogłoszenie o fajnym psie, który jest non stop gryziony przez inne psy - dodają karmę, szczepienia do końca jego życia i budę...nawet jednego telefonu nie było...

teraz chyba będziemy zmniejszać bezdomnosć morbitalem....w kwietniu Elwira konczy pomoc dla psów z działki...ciekawa jestem co z nimi zrobimy...nie wspomnę o zawalonej psami p. Ani..a.nawet mi sie mówić nie chce...

Posted

Ewelinko, czy wszystkie psiaki maja ogloszenia? Bo udalo mi sie wrocic do swiata zywych...Jak sie trzyma Elwira i p.Ania? Potrzebna jakas pomoc? Juz nie wiem co zaproponowac....:oops:

Posted

Linssi napisał(a):
Ewelinko, czy wszystkie psiaki maja ogloszenia? Bo udalo mi sie wrocic do swiata zywych...Jak sie trzyma Elwira i p.Ania? Potrzebna jakas pomoc? Juz nie wiem co zaproponowac....:oops:

Póki co ogłoszenia przydaoby się wznowić dla Mony, ale dziś się postaram o jakieś nowe fotki.
Ogłoszeń nie ma Ninka,Tola i Filka (Filka jest niezwykle pechowa... tyle domków na nią czekało, a każdy rezygnuje:-()

p.s tu jest spis zdjęć, może się przydadzą do ogłoszeń ;)
http://www.dogomania.pl/forum/11764918-post4144.html

Posted

Mona jest bardzo przytulaśną sunią, dziś mnie chciała zalizać, jak tylko siadałam już miałam tego potwora na kolanach :evil_lol:

Reksik również jest bardzo wpatrzony w ludzia, to bardzo wesoły, przyjazny psiak, pieszczoch okrutny.

smakolyk... :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...